özleeeeeeeeeeeeeeeeeeem.. Ayıp yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz, oku oku bitmedi yahu sayfalar:))
sen bir dr. Krizi yaşamışsın ama çözmüşsün tatlım sevindim rahatlamana bu konuda:)
latacım hala yumurtladım mı ben yumurtladım mı anlayamıyorum, ay kaçırdım adam da yok şimdi evde diye hezeyanlar içindeydi:)) latacııııımm.. Kuzumm, takma kafana bu tarihleri çok, sen haftada 2-3 kez düzenli ilişkiye gir, gerisini salla gitsin..
Ilkbaharcım oğlun çok tatlıymış, allah bağışlasın, bahtını açık etsin, kardeşini de tez vakitte göndersin:)
ya bi de ben anlamadım kızlar, çocuklu olanlara birşey diyemem, çoğunun çok küçük çocuğu çünkü, haliyle onun peşinde koşmaktan hiç birşeye zamanları kalmıyor da, diğer kızlar, yani ben gibi henüz çocuksuz olanlar, yahu zaten çoğunuz yeni ya da en fazla 1-2 yıllık evli değil misiniz, sizlerin kocişlerinizle düzenli münasebetler içinde olmanız lazım yani bu durumda:)) niye takıyorsunuz yumurtlamaya, rahat olun, böyle yaparsanız çok sıkıcı bir cinsel yaşama sahip oluruz, bebek yapacağız derken kendi mutluluğumuzu baltalamayalım yani lütfen:))
tüliiin al eline sopanı korkut şunları reca ederim:)