GÜNAYDIN TEYZOŞLAAARRRR
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN, ALLAH İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ....
İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM...
aynen öyle deryaf. artık hayatta her şey ticari
o bahsi geçen yeni doktoru bi dene bakalım...
doktor çok önemli. kadın doğum doktoru... en önemli doktor cinsi :)) içine sinecek, gözlerine de sözlerine de inanacaksın, güveneceksin...
ben öyle olması gerektiğini hissediyorum en azından. içimde en ufak bi ''Acaca şüphesi'' olmamalı doktoruma karşı. Biraz durumum da zor ve karmaşık benim, belki bu sebeple de öyle bi doktor istiyorum karşımda. Normal hamile kalıp, normal doğuruyor olsaydım, belki bu kadar ayrıntıcı olmazdım.. bilemiyorum açıkçası. ama şu koşullarımda, ben, muhakkak, çok güveneceğim ve kendisinden şüphe etmeyeceğim bi doktor ihtiyacındayım. doktorumdan da çok memnunum. bi dünyanın parasını döküyoruz gerçekten, dediğin gibi.. ama ben mecburum. seni bilemiyorum. inşallah şu yakınının tavsiye ettiği doktor içine siner arkadaşım.
NARMİK, çok sevindim canım benim.
azimle deneye deneye sonunda çıktı bak çift çizgi... :))
gözün aydın, inşallah sağ salim kucağında görürsün kuzunu... yeniden yaşarsın o muhteşem duyguları...
Banu, koptum ben bu yazıyla... Herkes aynı demekki... :))
Geçen sene, kuzenimle konuşuyorduk... aynı şekilde muhabbetler oldu aramızda.. şimdi onu hatırladım.
Annem, ''esmacım, 6 senedir evlisiniz, yeterli şekilde gezip tozdunuz sanki artık.. bi bebek mi lazım acaba size?''
Esma, (hafif mahçup, boynu bükük) ''teyze henüz düşünmüyoruz, daha erken gibi, zaten çok yoğunuz ikimiz de''
Ben, ''tamam olsun, takılma zaten. vakti gelince olur illaki''
Esma, ''aynen öyle, takılmıyoruz bakalım. elbet bi vakti vardır''
karşılıklı buruk bi gülümseme.... anlıyorum seni bakışmaları... ve konu kapandı..
ve hala malesef, bir sene oldu bu konuşma olalı... buna rağmen henüz bi mutlu haber almadık kendilerinden. eminim çok üzgündür canım benim. bugün bi arıyım bakıyım.
bozma moralini yavrum benim. kırmızılar bize çok lazım. şükredelim de, bizi bırakmasınlar. tek dileğimiz, bir 10-14 ay kadar kendilerini görmemek.. hepsi bu :))
üzülecek bişey yok. sonraki ay nasip olur inşallah.
aynen, hoşbuldum, burdayım.. geçmişi okumaya çalıştım ama tam tekmil başaramadım
kaçırdığım bişiler varsa, çok özür dilerim herkesten..
sen nasılsın canomm?