- Konu Sahibi pembemasal
- #10.961
GÜNAYDIN TEYZOŞLAAARRRR
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN, ALLAH İYİLİKLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ....
İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM...
aynen öyle deryaf. artık hayatta her şey ticari![]()
o bahsi geçen yeni doktoru bi dene bakalım...
doktor çok önemli. kadın doğum doktoru... en önemli doktor cinsi :)) içine sinecek, gözlerine de sözlerine de inanacaksın, güveneceksin...
ben öyle olması gerektiğini hissediyorum en azından. içimde en ufak bi ''Acaca şüphesi'' olmamalı doktoruma karşı. Biraz durumum da zor ve karmaşık benim, belki bu sebeple de öyle bi doktor istiyorum karşımda. Normal hamile kalıp, normal doğuruyor olsaydım, belki bu kadar ayrıntıcı olmazdım.. bilemiyorum açıkçası. ama şu koşullarımda, ben, muhakkak, çok güveneceğim ve kendisinden şüphe etmeyeceğim bi doktor ihtiyacındayım. doktorumdan da çok memnunum. bi dünyanın parasını döküyoruz gerçekten, dediğin gibi.. ama ben mecburum. seni bilemiyorum. inşallah şu yakınının tavsiye ettiği doktor içine siner arkadaşım.
günaydın yalelcim, beni çevremdekiler mantıklı olarak bilir normal şartlarda, bunun getirdiği durumdan olsa gerek, yüzde yüz güvenip emin olmadığım şeylerde başarılı olamıyorum. haklısın önce ben inanmalıyım doktoruma. seçici olmak en iyisi gerçekten de. 15 gün sonra falan gidicem bakalım inşallah doğru doktor odur :)) doktor bırakmadık memlekette yahu :) benim moral yerlerde olunca sağolsun eşimle dün iyi bir gezdik, 200 km gidiş 200 km dönüş o derece yani :) kendimize dua ettim sizi de ayırmadım tabii ki, Allah kabul etsin inşallah. atalarımızın dediği gibi tebdili mekanda ferahlık vardır, hazır hava da güzel gidiyorken eve tıkılmamak en iyisi.