• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Merhabaaaaaaaaaaaaaaa:)))

Tülinim seslenmiş koştum geldim:)))

Naber tüm beybiler:)))

Azıcık okudum geçmişi,
gülsen ve gamze , üzülmeyin kızlar, inşallah nisan çok uğurlu gelecek , yılmak vazgeçmek karamsar olmak yok unutmayın..

Beluşum sen de damlalar devam sanırım, bence inat etme yap bir test, güldenle aynı durumda olabilirsin..

Güldencim, iyi geçri h.sonum bu arada sağol tatlım, sen nasıslın?:)

Mustafa ata, hamiş misin sen yoksa? değerleri bilemiyorum tam ama geç döllenme olmuş olabilir:) Hadi bakalım inşallah da öyledir tatlım:)

Tusemim, bence gitme kuzi hamama falan.. bi de hamileysen mikrop falan kaparsın allah korusun.. bence sonucu bekle.. inşallah da güzel haberler alırız senden:)

Ve diğer tüm kızlar, özledim hepiniziiii... Bu hafta benim kocişin erken eve geliş haftası çok fazla vakit geçirmeyeceğim burda ama ara ara gelicem yine:)

Yaleli kaçırmışım.. ama yalelcim gelirsen buraya kolay gelsin bacım:))

Özlem nerede bu arada?? Göremedim hiç?

Son düzenleme:
emoş gönderdim tatlım maili baktınmı canım senin için olurmu bu program ağır gelmez inşalalh..

canım benm çok sağol..biraz baktım öle zor bişi yok yani hafif bi program sağol ama geometri de varmıydı ya..benm geometriyle ilgili hiç bi konu anlatımım soru bankası falan yok ama dursun orda bakalım..çok teşekkür ederim tekrar..:54::54:

canım benim şimdi okudum senin durumunu,sağlık olsun arkadaşım üzme kendini fazla,dediğin gibi en azından belirsizlik ortadan kalkmış..
canım ben hala kırmızıları görmedim,dün sabah en son test yaptım bir şeyde çıkmadı :((( adet olacakmış belirtileri de kayboldu (sinir hariç)az önce narmikin durumunu okuyunca bende azcık ümitlendim valla gülşencim...:18:

Kuzu gidip kan testi yaptırsana.. Baksana narmikde de aynısı oldu.. Bekleme daha fazla bence..

Azıcık okudum geçmişi,
gülsen ve gamze , üzülmeyin kızlar, inşallah nisan çok uğurlu gelecek , yılmak vazgeçmek karamsar olmak yok unutmayın..

Beluşum sen de damlalar devam sanırım, bence inat etme yap bir test, güldenle aynı durumda olabilirsin..

Mustafa ata, hamiş misin sen yoksa? değerleri bilemiyorum tam ama geç döllenme olmuş olabilir:) Hadi bakalım inşallah da öyledir tatlım:)

Tusemim, bence gitme kuzi hamama falan.. bi de hamileysen mikrop falan kaparsın allah korusun.. bence sonucu bekle.. inşallah da güzel haberler alırız senden:)

Ve diğer tüm kızlar, özledim hepiniziiii... Bu hafta benim kocişin erken eve geliş haftası çok fazla vakit geçirmeyeceğim burda ama ara ara gelicem yine:)

banuş nerdesin ya gözlerim yollarda kaldı valla ya eger hamişsen su degerlerin enaz ne olması lazım onun cevabını versene canikom ya

Azıcık okudum geçmişi,

özlem bugün hiç gelmedi bende merak ettim banucum.. ah canım üzülmek yok ama insan biraz sarsılıyor işte,, geccek inşallah canım...

canım benm çok sağol..biraz baktım öle zor bişi yok yani hafif bi program sağol ama geometri de varmıydı ya..benm geometriyle ilgili hiç bi konu anlatımım soru bankası falan yok ama dursun orda bakalım..çok teşekkür ederim tekrar..:54::54:

canım geometri genelde matematiğin sonunda oluyor, bi bak istersen. bende zaten özellikle çıkarma ihtimaline karşı sona koydum. ama matematik ile türkçeye çok asıl canım. en çok onlar puan getiriyor. onları sağlam dinç kafa ile çalış diye sabah ve öğleden sonraki aradan sonraya koydum.. kolay gelsin canım benim inşalalh halletceksin kpssyi..

Azıcık okudum geçmişi,

banum nasılsın benı gormedın galıba:( :)tatlım sogan krunu bır hafta kullandım yeterlı mı ben bırakayım dıyorum artık ama bırde banu sankı adet olcak mısım gıbı gece bır agrım oldu sabah kalktım o ıkı parmak arası gelecek sekılde yapıskanlı bır akıntım oldu acaba bugun mu yumurtladım normalde 20 yada 21.gunde baslmam lazımdı gece 3 gıbı kasık agrısı oldu hemde ıyı bır sıddetlı oldu kı gece uyku arasında fark ettım gece 3 gıbı dı egerkı yumurtladıysam kocıs bugun saat 8 de gelecek yumurtlamayı kacırdık:)sence ne olb yoksa yıne sogan suyu ıltıhaplarıma degmıs olupta canımı yakıp dısarı mı atmıs olabılır:)

banucum ben eşime sperm testi yaptırmak istiyorum nasıl oluor bu testler canım ya bi akıl ver sen yurtdışındasın ama ossun sen yine de akıl ver bana canım..

Azıcık okudum geçmişi,

özlem gelmedi hiç testide yapacam zaten kaçarı kalmadı artık zaten ilaca başlıcam ya emin olmak istiyorum ama ümidim yok hiç

bu arada ben dün bi gezdim bi gezdim hep aklıma siz geldiniz
önce alsancak kıbrıs şehitleri kordon , vapur , karşıyaka tabanlarım patladı vallahi ama çok ii geldi

saol canım benım. işte insan takıyor tabıkı istemeden. bu ay fazla bebiş düşünmeden başarırız inşallah ama her sanıye insanın beynınde bebeiş :)))))

Ya ben zaten , aylarca kafaya taktım olmadı , sonra o ay hiç takmadım oldu diyenlere şaşıyorum valla:)) Nasıl oluyor o? şimdi ben aylarca uğraşıcam ama sonra birden hiç aklıma getirmiycem hiç bebişi.. amnezi falan geçirmem lazım yani, hiç düşünmemem için:)) Haa elbette sabırlı olmak gerek biliyorum kendime telkinlerde bulunuyorum ama sıfır bebek düşüncesi nirvana noktasına ulaşamam ben su saatten sonra:) yapabilen varsa helal olsun valla bize de yolunu öğretsin:) Ben en fazla artıkbelirtilere azla takılmamayı başarabildim odur yani:))

O yüzden senin de aklından çıkarman mümkün değil ama zamanı gelince olacağını unutma sadece yavrimo:)

aynen canım hele o rüyalar beni öldürüyor zaten ben görüyorum başkası görüyor hep çocuğa yoruluyor.. inşallah sana kırmızı kart gelmez canım.. sen ferah tutmaya çalışmışsın ama olmamış bence tatlım. baksana kesin gözüyle bakım kendini baştan strese sokmuşsun. düşünmemek çok zor ama hiç çocuk düşüncesi olmadan günü ayı geçirmek lazım canımm ama bu ne mümkün yapabilen varsa bize akıl versin valla...

ya varya asılama yaptırdıgım gün sabah 5te allahım tuttuysa tuttu göster yoksa tutmadı göster dedim oğlum oldugunu gördüm geçen yine dua ederek yattım allahım nolur tuttuysa tuttu göster diye yine hamiş gördüm bugünde rüyamda hastanede kendimi çok mutlu gördüm ama bunun psikolojik tarafıda var tabiiiiii annem de dün aradı bugün aradı kızım içini ferah tut diye eee anne dedim tutuyom ama sonu nası olcak haırlısı valla

kan tahlilini ne zaman yaptırdın tatlım istesen bugünde yaptır bidaha
Kna testini cumartesi yaptırdım canım.

onemlı degıl tatlım galıba hamılesın.burda baız arkadaslar kan degerı 5 ın ustunde old zaman hamıle old soyluyorlardı ama bence hamılesın :))sımıdıden gozun aydın baksana adet gununde gecmıs gec dollenmıs olb sıkma canını bebıs gelıyorrrrrrrrrrr:32::32:

Azıcık okudum geçmişi,

Ayyyy kızlar ağzınızdan bal damlıyor sizce hamile olma olasılığım var yanii. Doktordan çıktığımda çok üzüldüm ama. Eşim o kadar heycanlandı ki çocuk gibi yerinde duramadı illa doktora gidelim diye tutturdu 2 gün daha bekletemedim. O da çok üzüldü onu hiç bu kadar heycanlı görmemiştim. Ne kadar belli etmesede ben anladım onun üzü
ntüsünü. Bugün tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum acaba çıkarmı bu sefer ikinci çizgi tabi hamileysem. 4 gün gecikti. Ben hala umutluyum çünkü adetim hiç gecikmez gününde gelir hemen . ,

Sizler nasılsınız kızlar lata ,tulin, banu ,özi , belus ve ismini sayamadığım tümmm kızlarrrrrrrr . Adet gecikmesi yaşıyanlar var işallah hamişsinizdir kızlar. Banucum 2 günlük kısa özetini rica edebilirmiyim... Narmık hamiş sanırım başka varmı yeni hamişlerimiz . Veya farklı haberler .

banucum ben eşime sperm testi yaptırmak istiyorum nasıl oluor bu testler canım ya bi akıl ver sen yurtdışındasın ama ossun sen yine de akıl ver bana canım..

sperm testini doktor yönlendiriyo oraya gidiyosun ve eşin kendisi veriya canım

ya varya asılama yaptırdıgım gün sabah 5te allahım tuttuysa tuttu göster yoksa tutmadı göster dedim oğlum oldugunu gördüm geçen yine dua ederek yattım allahım nolur tuttuysa tuttu göster diye yine hamiş gördüm bugünde rüyamda hastanede kendimi çok mutlu gördüm ama bunun psikolojik tarafıda var tabiiiiii annem de dün aradı bugün aradı kızım içini ferah tut diye eee anne dedim tutuyom ama sonu nası olcak haırlısı valla

İşallah hamişsindir işallah rüyan gerçekleşir canım :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım inşallah tutmuştur. tatlım bişey sorcam bu aşılama tedavi nasıl bi süreç bi anlatırmısın eşinde ne vardı sende ne vardı.. bende eşimin sperm testi yaptırmasını istiyorum.. inşallah bişey yoktur..

Kna testini cumartesi yaptırdım canım.

Ayyyy kızlar ağzınızdan bal damlıyor sizce hamile olma olasılığım var yanii. Doktordan çıktığımda çok üzüldüm ama. Eşim o kadar heycanlandı ki çocuk gibi yerinde duramadı illa doktora gidelim diye tutturdu 2 gün daha bekletemedim. O da çok üzüldü onu hiç bu kadar heycanlı görmemiştim. Ne kadar belli etmesede ben anladım onun üzü
ntüsünü. Bugün tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum acaba çıkarmı bu sefer ikinci çizgi tabi hamileysem. 4 gün gecikti. Ben hala umutluyum çünkü adetim hiç gecikmez gününde gelir hemen . ,

Sizler nasılsınız kızlar lata ,tulin, banu ,özi , belus ve ismini sayamadığım tümmm kızlarrrrrrrr . Adet gecikmesi yaşıyanlar var işallah hamişsinizdir kızlar. Banucum 2 günlük kısa özetini rica edebilirmiyim... Narmık hamiş sanırım başka varmı yeni hamişlerimiz . Veya farklı haberler .

ben cok sukur ıyıyım tatlım yogun bır hafta benı beklıyor:)bakalım bu ay da bırseyler yapmaya calısacagız hayırlısı olsun sende takma kafana hamılesındır ıns ......

banuş nerdesin ya gözlerim yollarda kaldı valla ya eger hamişsen su degerlerin enaz ne olması lazım onun cevabını versene canikom ya

Geldiiiimmm:) Haytaım valla yaptıranlar ve deneyimliler 5 in üstündeki değerlere pozitif diyorlar.. Yarın sonucu alınca araştırırız tekrar tatlım:) ama pozitifi göreceksin gibi geliyor bana, hayılırıs tabii inşallah:)

banum nasılsın benı gormedın galıba:( :)tatlım sogan krunu bır hafta kullandım yeterlı mı ben bırakayım dıyorum artık ama bırde banu sankı adet olcak mısım gıbı gece bır agrım oldu sabah kalktım o ıkı parmak arası gelecek sekılde yapıskanlı bır akıntım oldu acaba bugun mu yumurtladım normalde 20 yada 21.gunde baslmam lazımdı gece 3 gıbı kasık agrısı oldu hemde ıyı bır sıddetlı oldu kı gece uyku arasında fark ettım gece 3 gıbı dı egerkı yumurtladıysam kocıs bugun saat 8 de gelecek yumurtlamayı kacırdık:)sence ne olb yoksa yıne sogan suyu ıltıhaplarıma degmıs olupta canımı yakıp dısarı mı atmıs olabılır:)

Kuzuuuum, gördüm de yazdığını görmedim:) Hiç atlar mıyım yoksa ben seni..:) Bence bırakmak istiyorsan bırak tabii ama ben zararlı olduğuna inanıyorum soğan kürünün, yani 2 tane soğanı normalde yemeğe bile koyuyoruz bacım aynı şey yani:) Yumurtlamışda olabilirsin daha yeni başlıyor da olabilir. Ama illa bugün ilişkiye girmen şart değil kuzu, daha önce yaptıysanız deneme biliyorsun 2-3 gün yaşıyor spremler.. Ama sen yine de bugün süslen püslen akşam kociş gelince çel aklını yap denemeni derim... Kasık ağrısı vs de yumurtlama döneminde olur bebşim normaldir, bir sorun yok yani:) İltahap değildir yani bence, bazı aylar benim de aynısı oluyor hatta uykumdan uyandırıyor o derece şiddetli olabiliyor yani.. Rahat ol kuzum, sakin ol, kocişini bekle.. sonra güzel vakit geçirin birlikte, regl zamanına kadar da buldukça kocşi devam et.. İnşallah da tutar bu ay tatlım:)

Yurtiçi dışı farketmiyor zaten tatlım:) 3 günlük cinsel perhiz sonrası gitmesi lazım doktora. spermeleri veriyor 1-2 gün içinde de sonucu alıyor.. Çok basit bir işlem aslında.. Hangi doktora gidecekse arayıp randevu alın, tabii sperm testi istediğinizi belirtin, sonra 3 gün münasebetler yasak kocişe, o kadar yani:) Gitsin bence de , en azından kafanız rahat olur..

özlem gelmedi hiç testide yapacam zaten kaçarı kalmadı artık zaten ilaca başlıcam ya emin olmak istiyorum ama ümidim yok hiç

bu arada ben dün bi gezdim bi gezdim hep aklıma siz geldiniz
önce alsancak kıbrıs şehitleri kordon , vapur , karşıyaka tabanlarım patladı vallahi ama çok ii geldi

Ohhhhhhhhh sefan olsun yavrimooooo... İyi yapmışsın iyi gelmiştir, yerime de solusaydın karşıyaka havasını;)

Back
X