Kim dedi onu sanaaaa???:)) kızım yarın sabah git yaptır artık şu testi döve döve yaptıracağıaz yoksa sana:))
Hoşgeldin:) 9ay daha iyi biliyor o konuyu ama burada değil şimdi. Ben bildiğim kadarını anlatayım sana.. adetin ilk gününden itibaren sabah yataktan çıkmadan mümkünse aynı saatte ölçeceksin. Dil altınından ya da senin dediğin rahatsız bölgeden:)) yumurtlama dönemine doğru ateşin önce düşer sonra çatlamayla birlikte tekrar yükselir. döllenme gerçekleşir hamişlik olursa ateşin düşmez hep yüksek kalır.. hamişlik yoksa adete yakın son 1-2 gün düşer ateşin.. illa 37 derece olacak diye birşey yok, önemli olan senin vücut sıcaklığının genelde kaç olduğu ve o değere göre yükselip yükselmediği:) İnşallah faydalı olmuşumdur:)
Sabır arkadaşım bol dua ve inşallah yerleşme kanamasıdır:)
Özleeeeeeeeeeem, seviyom seni ve özledim çok:)
Börülceye bayılırım, ağzımın suyu aktı resmen şimdi yaa üstelik bulamam da burada

ay ağlıycam
Dua edelim hepimiz narmik için.. İnşallah değerleri katlana katlana yükselir ve herşey yolunda gider..
Korkma hayatım, 30 sa bat tarihin yumurtlaman 15-16 sı gibi olmuştur daha rahme bile ulaşmamıştır yani minnoş:)