• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kuzumm hosgeldinnnnnn nasılsınn

iyiyim bebeğim ne olsun iştee uğraşıyoz iş , güç zaman geçirmeye çalışıyoruz , kocamla konuşmuyorum ya ben canım sıkıldı ... nasıl özledim adam yanımda yatıyor inadımdan dönüp sarılmıyorum..sinir oldum kendi kendime söylenip duruyorum oturduğum yerde..

:9:

heyyyyy ben geldimmmm ne karıştırıyorsunuz yine , beluşumlamı uğraşıyor bu özlem ,,, ah özlem ahhhh

hep benle uğşıyolar ama bilmiyolar ki ben yerlerdeyim tülinim kurtar beni zaten bak ateşimde var hasta olcam galiba ama başka belirtide yok olsun ama ateşim var acık yajık demi bana :):):):):):)

iyiyim bebeğim ne olsun iştee uğraşıyoz iş , güç zaman geçirmeye çalışıyoruz , kocamla konuşmuyorum ya ben canım sıkıldı ... nasıl özledim adam yanımda yatıyor inadımdan dönüp sarılmıyorum..sinir oldum kendi kendime söylenip duruyorum oturduğum yerde..

nedennnnnnn konuşmuon kız benimki dünden beri yok ösledeimmmmmmmmmmmm

Özleeem, ben incir kürü yapmıycam hayatım, benim bi 5 sene önce falan prolaktinim yükselmişti, çok aşırı değildi ama yüksekti azıcık,ilaçla düşürdük.. İncirde prolaktini yükseltiyormuş, o yüzden çekiniyorum ben onu yapmaya, iyi olucam derken bozarım dengemi bi de:)

günaydın Banucum, aynen ben de yapamıyorum hep sınırda prolaktin arada yükseliyor. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi amaaaa :)

çekiştirin siz beniiiiii :):):):):):
DİKKAT DİKKAT !
kızlar benim eşimin kuzeni ebe ben az önce onu aradım
anlattım herşeyi
konu şuymuş kuru gelmesinin sebebi hormonların salgıladığı bir sıvı var kanamayla beraber en fazla o gelirmiş ynai %25 i kanmış sadece
benim vücudum onu fazla salgılamamış önceden ilaç kullandığım için vücut kendi haline dönmeye başlıyormuş buda geçiş dönemiymiş yani hormonların kafası karıştı anlıcağınız

bebek yoktur %90 dedi stresde büyük etken taşır bu şekilde olmasına dedi sakın stres yapma hormon tahlillerin mutlaka yapılsın dedi
işte böyle kızlar yani bebik falan yok anormallik sahibi gibi olan çatlak hormonlarımda :):):):):):) :27:

konu bundan ibaret ....

hep benle uğşıyolar ama bilmiyolar ki ben yerlerdeyim tülinim kurtar beni zaten bak ateşimde var hasta olcam galiba ama başka belirtide yok olsun ama ateşim var acık yajık demi bana :):):):):):)

kuzummm kıyamam sana , ben özlemi bir yakalarsam .......ama sende adamla yan yana bile durma sonra çocuk olmuyor diye ağlan , bak banuya sabahın 5 inde kalkıyor kızcağız ,,,, snede tık yok... atşinde varmış ya bak söküldümü reglin

aaa nie konusmuonuzz kıss

adam bodrum a gitmiş orda calısıomus bi kaç gundur:))))

Özleeeeeeeeeeeem, dönüşün belli oluyor valla hemen:) ahahahahaha öldüm yine gülmekten:)))))

DİKKAT DİKKAT !
anlattım herşeyi
konu şuymuş kuru gelmesinin sebebi hormonların salgıladığı bir sıvı var kanamayla beraber en fazla o gelirmiş ynai %25 i kanmış sadece
benim vücudum onu fazla salgılamamış önceden ilaç kullandığım için vücut kendi haline dönmeye başlıyormuş buda geçiş dönemiymiş yani hormonların kafası karıştı anlıcağınız

bebek yoktur %90 dedi stresde büyük etken taşır bu şekilde olmasına dedi sakın stres yapma hormon tahlillerin mutlaka yapılsın dedi
işte böyle kızlar yani bebik falan yok anormallik sahibi gibi olan çatlak hormonlarımda :):):):):):) :27:

konu bundan ibaret ....

Eh en azından nedenini öğrendik, nisan başında da doktora gider testlerini yaptırısın tedavini olursun, ondan sonra rahaaaat rahat denemeye devam:)

Hayırdır kuzum, niye sinir oldun sen kocişe??

günaydın Banucum, aynen ben de yapamıyorum hep sınırda prolaktin arada yükseliyor. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi amaaaa :)

Aynen kuzu:) o yüzden uzak duruyorum incire seviyeli bir ilişkimiz var kendisiyle:)))

kuzummm kıyamam sana , ben özlemi bir yakalarsam .......ama sende adamla yan yana bile durma sonra çocuk olmuyor diye ağlan , bak banuya sabahın 5 inde kalkıyor kızcağız ,,,, snede tık yok... atşinde varmış ya bak söküldümü reglin
Ahahahahaha:)))) Kalkarım evet icap ederse 3 de de kalkarım:)))) Ama tülinim, Kalkıyorum da noluyoooo . Hala bi cacık olduğu yok:)))

DİKKAT DİKKAT !
anlattım herşeyi

konu bundan ibaret ....[/QUO

bak bi sorun yokmuş tatlım sen git şu çatlak hormonların derdi neymiş bi öğren, ebeninde dediği gibi stres yapma tatlım..

Anne olmak isteyenler Meyrem suresini 41 gunde okuyun Allah yar ve yardimciniz olsun

pembemasal senle hiç konuşmadık tatlım ya senin açtığın topikten dünya kadar muhabbet yaptık ama sen hiç yoktun ben buraya geleli:)) hoşgeldin.. canım bende meryem suresini okuyorum. adet olduğum için şimdi üç gündür eşim okuyor. bugün 28 inci gün tatlım inşallah şifa olur.. sen okumuşmuydun tatlım..

hiçkimseyle etme canım benim ii böle kal:)

:)) haftaya benim hormonlar tavan yapar başlarım zaten kocişe bulaşmaya, klasik haline geldi, adet olacaksın sanırım diyip, umursamıyor bile sataşmalarımı artık adam:)))

ben çok açııım yaaa, gidip yemek yiyip dönücem kızlar...

kız ben bu ay ful çalıştım yaaaa iftira atıyolar bana
tam sökülmedide bugün biraz daha çok geliyo

:)) haftaya benim hormonlar tavan yapar başlarım zaten kocişe bulaşmaya, klasik haline geldi, adet olacaksın sanırım diyip, umursamıyor bile sataşmalarımı artık adam:)))

ben çok açııım yaaa, gidip yemek yiyip dönücem kızlar...

ay Allahım banucum benim kocada bana yüz vermesede bende azcık peşinde koşsam, bakışım yetiyo adama yaa.. yavrum sen ne yiyorsunda bu hormonların tavan yapıyor.. bende eksik olan ne anlamadım yaa..:))

pembemasal senle hiç konuşmadık tatlım ya senin açtığın topikten dünya kadar muhabbet yaptık ama sen hiç yoktun ben buraya geleli:)) hoşgeldin.. canım bende meryem suresini okuyorum. adet olduğum için şimdi üç gündür eşim okuyor. bugün 28 inci gün tatlım inşallah şifa olur.. sen okumuşmuydun tatlım..

ben YA VASIR tesbhi duasini okudum canim 707 kere bu gun duydum bunu hayirlisiyla ben de basliyicam Allah yardimcimiz olsun

Back
X