- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Galiba yazdıklarımı tam okumuyorsunuz. Ben spor yapın,makyaj yapın demedimki. Herkesin kendini iyi hissetmesi için yaptığı şeyler farklıdır. Kocamın manikür yapmasını istemem tabiki ama sporunu yapsın, göbeği olmasın isterim mesela,başka bir kadın belki göbekli erkek seviyordur.Bakın erkeğe yüklediğiniz görev sadece temiz olmak, kişisel temizliğine dikkat etmek. Bu ekstra bir şey değil. Kadın erkek şu devirde her insanın zaten yapması gereken şeyler. Kendine saygı değil bu, gereklilik.
Kadına yüklediğiniz spor yapmak, makyaj yapmak, fit olmak, fönlü saç, manikürlü el (tüm konunun özeti siz dediniz demiyorum).
Ben de diyorum ki bunları kadının görevi olmaktan çıkarın artık. Güzellik algılarınızı değiştirin. Makyajsız da, kilolu da, kısa da, uzun da olsanız karşınızdaki insan sizi seviyor istiyorsa zaten güzel ve seksisiniz.
İnanın gergin değilim. Mutfakta eşimle oturmuş kahve içiyoruz şu an, burada yazılanları okuyorum ona, fikrini soruyorum falan. Gayet relax bir anımdayım anlayacağınız.
Göğüslerimden memnun değildim eşim istemediği halde yaptırdım mesela. Kendim için yaptırdım ama gece yatarken eşime kötü kokmayayim diye güzel koku sürerim. Cunku pis kokmak istemem. Aman anneyim ben diye kusmuk kokmak istemem yani.