anne sütünü neler arttırır

oykumms

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
7
1
3bucuk aylik kizim var ve sütümun azaldi artırmak için neler yapmalıyım yardim edin mama vermek istemiyorum
 
bana sağlık ocağında her emzirmeden sonra 1 bardak su veya süt iç dedi ben zaten sürekli su içerim pet şişemi hiç ayırmam yanımdan .. Maden suyu süt yaparmış diye okumuştum hergün 1 tane içerim birde ayva yaparmış taşla ezip yumuşak şekilde yiyecekmişsin hiç yapmadım ama onuda öneriyorlar bol sulu yemekler .. Ben naaparsam yapıyım benimde sütüm yetmiyor mamada içiriyoruz 3 ölçek 90'lık oluyor .. Naaparsan yap olmayınca olmuyor bazen :) benim ilk başta okadar çok akardı ki çamaşırımın dışına çıkardı bez koyardım kat kat uinede nasıl akardı .. Ama şimdi yok :KK43:(
 
Kizlar bende bildiklrtimi yazayim.hurma,boza,stilltea,bulgur pilsvi,tahin helvasi..bide saracoglu dedi,beyaz dut kurusu,incir ..canan karatayda yesil mercimek ve bira mayasi tableti icin dedi.
Insallah sutlerimiz bol bol olurda yeter bebislerimize...
 
Birinden duymuştum ineklerin nasıl sütü çok oluyo; ot ve su :) bol bol yeşillik bol bol su güzel süt yapıyor diye düşünüyorum.. Ibrahim Saracoglundan da özellikle dereotunun çok güzel süt yaptığını duymuştum,onun dışında yukarda yazan arkadaşların dedikleride işe yarıyor..
 
X