- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür ama 2 gündür çok halsizim hic bisey yapasim yok çok üzülüyorum sanki bebegime iyi bakamiyormusum gibi suçlu hissediyorum zor yemek yiyorum dun kaynanamlari aradı eşim biraz yanımda kalsın diye o da ben gelemem rahat edemem o gelsin demiş ben nasıl gidiyim dedim zaten halsizim otobüse in bin kayınbaba var kaynim var nasıl yatıp kalkicam dedim eşime o da bisey diyemedi biliyor huylarni anneme gidyim desem 7 saat aramiz yol tehlikeli olur diye korkuyorum o da gelemiyor kardeslerimin okulu var
Anlicaniz çok bunaldim kızlar başka kimsem de yok burada annemin yemeklerini özlüyorum çok üzülüyorum annemde öyle. boşuna dememisler ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz diye annelerinizin babalarinizin kıymetini bilin biraz olsa içimi doktum iyi ki burası var Allah a emanet olun
Anlicaniz çok bunaldim kızlar başka kimsem de yok burada annemin yemeklerini özlüyorum çok üzülüyorum annemde öyle. boşuna dememisler ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz diye annelerinizin babalarinizin kıymetini bilin biraz olsa içimi doktum iyi ki burası var Allah a emanet olun