annecimi babacimi çok özledim :(

htys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
1.631
1.474
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür ama 2 gündür çok halsizim hic bisey yapasim yok çok üzülüyorum sanki bebegime iyi bakamiyormusum gibi suçlu hissediyorum zor yemek yiyorum dun kaynanamlari aradı eşim biraz yanımda kalsın diye o da ben gelemem rahat edemem o gelsin demiş ben nasıl gidiyim dedim zaten halsizim otobüse in bin kayınbaba var kaynim var nasıl yatıp kalkicam dedim eşime o da bisey diyemedi biliyor huylarni anneme gidyim desem 7 saat aramiz yol tehlikeli olur diye korkuyorum o da gelemiyor kardeslerimin okulu var

Anlicaniz çok bunaldim kızlar başka kimsem de yok burada annemin yemeklerini özlüyorum çok üzülüyorum annemde öyle. boşuna dememisler ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz diye annelerinizin babalarinizin kıymetini bilin biraz olsa içimi doktum iyi ki burası var Allah a emanet olun :KK43:

Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim çok şükür ama 2 gündür çok halsizim hic bisey yapasim yok çok üzülüyorum sanki bebegime iyi bakamiyormusum gibi suçlu hissediyorum zor yemek yiyorum dun kaynanamlari aradı eşim biraz yanımda kalsın diye o da ben gelemem rahat edemem o gelsin demiş ben nasıl gidiyim dedim zaten halsizim otobüse in bin kayınbaba var kaynim var nasıl yatıp kalkicam dedim eşime o da bisey diyemedi biliyor huylarni anneme gidyim desem 7 saat aramiz yol tehlikeli olur diye korkuyorum o da gelemiyor kardeslerimin okulu var

Anlicaniz çok bunaldim kızlar başka kimsem de yok burada annemin yemeklerini özlüyorum çok üzülüyorum annemde öyle. boşuna dememisler ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz diye annelerinizin babalarinizin kıymetini bilin biraz olsa içimi doktum iyi ki burası var Allah a emanet olun :KK43:

Kayınvalideniz yaptığı çok yanlış nasıl ben gelemem yahu birazcık gelse yanınıza iyi gelirdi size :KK43: Gebeliğiniz de bir problem mi var ki yol sorun olur demişsiniz, eğer sorun yoksa gidebilirsiniz size de iyi gelecektir annenizin yanında olmak :KK51: bence bu anneye gitme işini bir daha düşünün :KK51:

Son düzenleme:

Kiyamam sana bence yol tehlikeli olmaz doktorun mu soyledi sana yolculuk sakincali diye?eger demediyse cok rahat gidebilirsin annecigine ben taaaa almanyalara gittim bir de bavul tasidim falan dusun yani

anneside gelemiomuş ... sabredin yapacak bişi yok bebiş ilk üç ay yediklerinizden çok etkilenmez hem siz yemeseniz bile o aç kalmaz merak etmeyin sizi yer :KK70:

Bir bebeğin olacak,sen de bir anne olacaksın.Ayakların daha sıkı basmalı yere ve dimdik durmalı kimseden birşey beklememelisin.
Annen baban sağlıklı sağ salim olsunlar da varsın uzakta olsunlar.Ne güzel bak,çok kısa bir süre sonra bebişin kollarının arasında olacak.Ona şarkılar söyleyecek öpüp koklayacak,tecrübesizlikler yaşayacak,kimi zaman telaşlanacak,kimi zaman heyecanlanacaksın.Ama onun sıcaklığı mis gibi süt kokusunu içine çekince herşey güülük gülistanlık olacak.Bugünlerinin sakinliğin sessizliğin tadını çıkar.Uzat ayaklarını bebeğinle ilgili hayaller kur.Bebek gelişimiyle ilgili kitaplar oku.Bol bol dinlen.Ve bebişinin sağlıklı doğmasından başka hiiiiiççç birşey düşünüp kafanı yorma.Kendini de bebeğini de üzme.

Gebeligin ilk 3 ayında ben de bir sey yiyemezdim. Bu onemli değil, onemli olan zararlı seyleri yememeniz

eğer tehlikeli bir durumunuz yoksa gidebilirsiniz annenizin yanına doktor mu yasakladı millet hamileyken Amerika'dan Türkiye'ye geliyor uçakla :KK48:

Sağolsun kizlar iyi ki varsiniz şuan hüngür hungur ağladım doktor bisey demedi ama annemler Allah korusun yol tehlikeli dedi biraz buyusun bizde çok özledik ama dikkat et dedi o yüzden korktuk aslında bgn esimle gitcektik

X