Anneler günü hediyem...

Hani paran yoktu
Kendini üstün göstermeye çalışma o Zaman
Paran yok olduğu halde almışsın da bilmem ne
Keşke almasaydın da şurda bu kadar bunun lafını etmeseydin
Param yok çünkü suan maaş almiyorum kartla aldım taksitle ödüyorum. Kendimi üstün göstermeye de çalışmıyorum. Kim beni tanıyor da üstün göstereceğim. Mantıksız bu söylediğiniz.

Arkadaş rahat ettiğim ayakkabı 100 lira da olsa 70 de olsa onu isterdim. Beni mağazaya o soktu bak diye. 180 liralık rahat olunca da başka bak dedi. Diğerleri yürüyüş ayakkabısi değildi. En ucuz yürüyüş ayakkabısı da buydu. 250 ye de var yani. Sırf pahalı olsun diye bi çabam yoktu. Bilmem anlatabiliyor muyum
Allah kocanıza sabır versin. Öfke fışkırıyosunuz resmen :)

İyide kocanın annesi değilsin hediye almak zorunda değildi. Ama gitmiş beğenmiş almış. Ailenin yanında verip seni onure etmeye çalışmış. Ne vardı yani Mutlu olsan. İnsanoğlu nankör arkadaş

+1
Anneler günü çocuklar annelerine bir şeyler yapsın diye olan bir gün. Erkek olsam yılmıştım çoktan kadınların kabotaj bayramında bile hediye beklemesinden.

C cilekli_turta_ çok değişik bir aile tarzınız var, o yüzden belki de biz anlayamadık olayı.

bazı örnekleriniz çok değişik.

sanki iki ayrı cep varmış gibi,
mesela sizin doğum izninde olduğunuz dönemde eşinize yüklü bir hediye almanız, eşinizin buna izin vermesi,

sizin kendi ihtiyaçlarınızı hediye olarak beklemeniz,

veya yemek mevzusunda eşinizin sizi hiç istemeyeceğiniz bir yere götürmesi.

birlikte karar vermiyor gibisiniz, ne kadarlık evlisiniz? daha evliliğe alışamamış olabilirsiniz.
ama bu kadar bireysel kararlar vererek de pek ilerleyemezsiniz.

eşinize hediyesini beğenmediğinizi bence söyleyin, ve birlikte değiştirin.

bana göre yüzde yüz haklısın, ben sürpriz hediye sevmem hoş aldığıda yok ama eğer alacaksa benim istediğim şeyi almalı ....

Kısıtlıolmadığını biliyorum eşim sonuçta
Nasıl bu kadar eminsin her gün cüzdanındaki Parayı mı sayıyorsun velev ki emin ol parasının ne kadar olduğundan
Sırf cimriliğnden sana istediğin hediyeleri almıyor olsun
Bu Ada'm sonradan cimri olmadı ya, sevgiliyken nişanlıyken oldum olası cimriydi yanlış mıyım madem rahatsızdın bu durumdan evlenmeseydin de bu kadar mutsuz etmeseydin kendini

Bu mesajın neresinde öfke var? Şurda yazılan bütün mesajlarda anlamamak konuyu saptırmak için ne kadar ısrarcı olundugunu kimse göremiyor mu
Hayır yani o ayakkabıyı şimdi almamışsa sonra alır. Sanki ayakkabısız mısınız. Eşinizin içinden gelmiş almış yani. Bu konuyu buraya taşıyacak kadar abartmışsınız.

evlilik yıldönümünüz de hediye aldı mı eşiniz,aldıysa sizi memnun etti mi,anneler gününden önce başka özel günler de var çünkü.

C cilekli_turta_ çok değişik bir aile tarzınız var, o yüzden belki de biz anlayamadık olayı.

bazı örnekleriniz çok değişik.

sanki iki ayrı cep varmış gibi,
mesela sizin doğum izninde olduğunuz dönemde eşinize yüklü bir hediye almanız, eşinizin buna izin vermesi,

sizin kendi ihtiyaçlarınızı hediye olarak beklemeniz,

veya yemek mevzusunda eşinizin sizi hiç istemeyeceğiniz bir yere götürmesi.

birlikte karar vermiyor gibisiniz, ne kadarlık evlisiniz? daha evliliğe alışamamış olabilirsiniz.
ama bu kadar bireysel kararlar vererek de pek ilerleyemezsiniz.

eşinize hediyesini beğenmediğinizi bence söyleyin, ve birlikte değiştirin.
Aldığı paraya beni karistirmayan, benden para gizleyen bi eşim var. 3 yıldır evliyiz paralarimizi ortak kullanalım sen ben değil biz olalım dedim istemedi. Kendisi oldukça cimri birisi. Aynı anda cimri sevgiliden uzak dur diyenler benim konumda cimri koca sevdalısı çıktı. Ben de bunu anlayamadım

Aldığı paraya beni karistirmayan, benden para gizleyen bi eşim var. 3 yıldır evliyiz paralarimizi ortak kullanalım sen ben değil biz olalım dedim istemedi. Kendisi oldukça cimri birisi. Aynı anda cimri sevgiliden uzak dur diyenler benim konumda cimri koca sevdalısı çıktı. Ben de bunu anlayamadım

ama o farklı bu farklı.
burada sadece hediye sorunu var gibi görünüyor, çoğu erkek hediye işinden anlamadığı için de sizin serzenişiniz çok etkili olmuyor.
ama cepler farklı ve siz doğum iznindeyken bile bu durum değişmemişse elbette hoş değil.

yine de konunuz hediye üzerine olunca çok denilecek bir şey yok.
dediğim gibi 2. doğacak henüz anneler günü hediyesi görmüşlüğüm yok, o yüzden eşinizin hediyesini eleştiremiyorum ben.

Nasıl bu kadar eminsin her gün cüzdanındaki Parayı mı sayıyorsun velev ki emin ol parasının ne kadar olduğundan
Sırf cimriliğnden sana istediğin hediyeleri almıyor olsun
Bu Ada'm sonradan cimri olmadı ya, sevgiliyken nişanlıyken oldum olası cimriydi yanlış mıyım madem rahatsızdın bu durumdan evlenmeseydin de bu kadar mutsuz etmeseydin kendini
Aynı eve girmeden herseyi anlayamiyor insan. Sevgiliyken borçları vardı benim de beklentim yoktu bu nedenle. Şimdi borç falan da yok ama böyle. Ne yapayım yani bosanayim mı ? Cimri diye de beni mi suclayacaksiniz

Cimri insan bana göre hiç bişey almayandır. Beklentileriniz çok yüksek. Dünya malı gelip geçici o kadar takılmayın mutluluğunuza bakın.

Eşim ilk anneler günü hediyem olarak gitmiş kiytirik bi mağazadan indirimde bi tunik almış. Öncesinde 150 tl ye bi hediye seç demişti. Gerek yok demiştim ama bi spor ayakkabı vardı beğendiğim 180 tl idi. Cumartesi günü avm de anneme hediye alırken denedim. O da şunlar daha güzel bak dedi (gösterdiği 90 tl lik babet spor ayakkabı ) . Fiyat yazma sebebim onun buna takılması. ben de onu istemiyorum dedim. Neyse dedim çıktım mağazadan. Pazar günü anneme hediyesini vereceğiz giderken beni bıraktı birazdan gelcem dedi gitti. Kardeşlerimin annemin yanında hediyeyi getirdi verdi bi açtım hiç de tipim olmayan bi tunik :63:
ben doğumdan sonra ilk kez tek dışarı çıktığımda istediği bi ceket vardı 200 lira aldım onu. Kendime almadım bişey ona aldım. Üstelik ücretsiz izindeyim param yok. Kartla aldım. Kırıldım kisacasi. Keşke hiç para harcamasaydi sırf hediye almak için almış
Bence dert edilecek birsey yok bunda pahalı ucuz farketmezki benim eşim hiçbişey almadı bana hatta ben Onu aradım anneler günün kutlu olsun diye bakalım 13 ünde doğum günüm ozaman napcak heralde yine ben ararım doğumgünün kutlu olsun diye:süslü:

evlilik yıldönümünüz de hediye aldı mı eşiniz,aldıysa sizi memnun etti mi,anneler gününden önce başka özel günler de var çünkü.
Almadı ben de istemedim zaten. Bi pasta aldı çok mutlu oldum. Ben ona hediye aldım istediği bi ayakkabiydi. Hiç de niye almadı demedim. Ama bu olay farklı çünkü kendi bi mağazaya sokuyor beni ve beğendiğim şeyi fiyatından dolayi almıyor. Tabi boşuna anlatıyorum çünkü para düşkünü ilan edildim

Aynı eve girmeden herseyi anlayamiyor insan. Sevgiliyken borçları vardı benim de beklentim yoktu bu nedenle. Şimdi borç falan da yok ama böyle. Ne yapayım yani bosanayim mı ? Cimri diye de beni mi suclayacaksiniz
Tabii ki suçlamayacağım haddim değil bi kere, hele bu sebepten boşan asla demem o kadar mı kolay
Demeye çalıştığım beklentilerinizi düşürün cimri mi cimriyse onu böyle kabullenin bu saatten sonra asla değişmez değiştiremezsiniz
Sevgiliyken beklentiniz yokmuş o Zaman'lar mutluymuşsunuz k evlenmişsiniz, o Zaman yapabileceğiniz en doğru şey beklentinizi en aza indirmek sizi seviyor mu seviyor, başka iyi tarafları yok mu muhakkak vardır bunları aklınızda tutun alınan alınmayan hediyelerin parasını değil
Yani eğer Mutlu olmak istiyorsanız
İstediğiniz huzursuz mutsuz bi evlilikse de böyle devam edin

Değiştirme kartı mı olur aldığı mağaza kurumsal bi yer değil ayrıca sezon sonuürünü. Trip falan yapmadım ama begenmedigimi anladı. Annemlerin yanında teşekkür ettim gülümsedim. Rencide edecek degilim
Bence unut gitsin artık boşa kendini sıkarak bişe olmaz. Bir dahakine de ona hediye olarak kendin kullanacagin birsey al o zaman. Ben bi kere eşime blender aldım hediye. Evde ortak alan o blenderla sana çorba yapılacak dedim

Back
X