anneler günü....

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Merhaba,günlerdir düşünüyorum işin içinden çıkamadım önerilerinize ihtiyacım var. Sevgilimin annesiyle geçen yıl tanıştım anneler gününde,sevgilimin anneannesiyle annesi aynı evde olduğu için tanışmaya gittiğim gün ikisine de çok şık fincan takımı aldım.çok beğenmişlerdi.Bu yıl da hediye almak istiyorum ama karar veremedim günlerdir.erkek arkadaşım ayakkabı falan alalım dedi hem anneme hem annesine.Ama benim pek içime sinmedi ayakkabı düşüncesi.sizin fikriniz nedir? Ve bir de anneannesine de almalı mıyım sizce? ayıp olur çünkü geçen yıl aldım bu yıl almazsam. Ona ne almalıyım? Konuyu lütfen taşımayın biliyorum bu sayfadakilere bakınca bu mu dert diyeceksiniz ama zaman az kaldı ve içim sıkılmaya başladı bu konu yüzünden. İlgili bölümlere de açtım konuyu ama cevap alamadım burası daha güncel olduğu için sizlere sormak istedim.şimdiden teşekkürler :)

3 hediye mi işin zor valla. :KK57::KK57:
Aksesuar alabilirsiniz. Yada eşarp, çanta.
Çiçek bakmayı seviyorlarsa saksı çiçeği olabilir.
Siz bir mağazaları gezin aklınıza yatan bulursunuz kesin. :KK55:

Çanta düşündüm bende.tencere tava falan diyenler oldu ama onları gelinleri olduğumda alırım diye düşünüyorum:))

bende sevgilimin annesine bisey alıcam ya kendi anneme de ona da ne alcam bilmiyorum..bende burdan yararlaniyim:confused:

Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama güral porselende çok güzel fincan takımları var ben geçen yıl aldım annesine de anneannesine de gün yapıyolar orda onları kullanıyormuş senin müstakbel kaynananda güne falan giriyorsa tavsiye ederim hava atıyorlar günlerde :KK48::KK45::-)

X