Anneler gününde aldığım en güzel hediye...

Bilgenurrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
35
8
43
Anneler gününde aldığım en güzel hediyesin sen ikinci bebeğim...
Anneler gününü sizlerin sayesinde kutluyorum.
İyiki varsınız...

çok teşekkür ederim. Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi de nasip eder inşallah...

bende anneler gününde kendim test yaptım pozitifti :) mübarek miraç kandili ve cuma günü olan dünde kan testi sonrası keseyi gördük Allah isteyen herkese versin inşallah :)

Hayırlı uğurlu olur inşallah. Ben henüz keseyi göremedim. Çok küçük dedim doktor. Yarın gideceğim tekrar.

ben tekrar yazamadım ne yaptınız acaba bizde kalp atışını henüz göremedik normalde 8 nisan sat ama iki hafta sonra oldu döllenme sanırım o yüzden göremedik vajinal ultrasonda istemedim umarım siz görmüssünüzdür

selam lavinyaa, ben yarın gideceğim doktora, en son gittiğimde keseyi gördük. tekrar kan tahlili yapmıştı, yaklaşık 3000 olması gerekiyor hcg nin demişti ama benimki 7000 çıktı. ve kese yaklaşık 1 cm olmuştu. çok hızlı bir büyüme, ikiz gebelik olabilir dedi. o günden beri bekliyorum heyecanla. randevu tarihim yarın, o zaman kalp atışları ve ikiz olup olmama durumu belli olacak inşallah...

bu arada doktor bana progestan verdi, düşük önleyici bir ilaç. kullanıyorum, aslında Allaha emanet bebeğim ama kullanıyorum yine de.

Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. seninle hemen hemen aynı gün doğum yapacağız gibi görünüyor. haberleşmek isterim :)

selam doktora gidince beni de haberdar edin merak ettim bende hayırlısı olsun inşallah ikiz olursa da çok güzel bence benimde normalde 8 haftadan fazla olması gerekiyor yukarıda belirttiğim üzere geç döllenme oldu ama yine de yakın tabii tarihlerimiz çok sık giremesem de nete haberleşelim lütfen :)

selam, dün doktora gittim, herşey yolunda dedi. ikiz değil, tek bebek var, kalp atışlarını gördük. değerler güzel ilerliyormuş. bir sorun yok dedi. böylelikle progestan ilacı bıraktık. ilk bebeğim sezaryen olduğu için bu da öyle olacak, yani muhtemel doğum tarihim 10 ocak gibi görünüyor, Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Sizin nasıl gidiyor? kalp atışlarını görebildiniz mi? İnşallah hiçbir aksilik olmadan tamamlamayı ve kucagımıza almayı nasip eder allah.

bu arada benim cok fazla bulantım var. yaklaşık 1,5 haftadır birşey yiyemiyorum. bir ilaç verdi bunun için, tamamen bitkisel bir ilaçmış ama almadım henüz. böyle devam ederse serum verelim dedi. inşallah düzelir...

merhaba çok sevindim umarım böyle devam eder bana cok fazla gelmemişti zaten değeriniz ama vardır dr. bir bildiği ... tek gebelik daha sağlıklı zaten... bende de dr. gördüm kalp atışını ama dinletemiyoruz dedi çok şükür atsın da tek bizimle beraber ..bu arada bir yaşında kızınız mı var maşallah Allah bu bebeğinizi de bütün hamillerle beraber başta ben :) sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

selam lavinya, bize de dinletmediler, bebeğe zararlı olabiliryormuş, sadece pıtır pıtır attığını gördük ekrandan. evet bir kızım var, 2 yaşında. sizin ilk bebek mi? Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah. mide bulantıları beni mahvetti, kızım da böyle olmamıştı ama doktorun verdiği ilaç "premesis" iyi geldi. en azından birşeyler yemeye basladım. sizde durum nasıl? inşallah hiçbir zorluk çekmeden hamilelik süreciniz biter ve bebeğiniz ile mutlu olursunuz... :)

selam bilgenur uzun zaman oldu bakmıyordum msj yazmış olabileceğinizi tahmin etmiştim ama maalesef ben bebeğimi kaybettim siz sağlıklı bi şekilde umarım kucağınıza alırsınız Rabbim hepimize yardım etsin dua edin. Hoşçakalın.

merhaba lavinya, inan cok üzüldüm. ya hatta hala şoktayım. neden böyle birşey oldu ki. canım benim yaa, cok geçmiş olsun. Allah cennette şefaatçiniz yapsın inşallah. ilk bebek miydi? bende ikinci bebeğimi 8 haftalıkken kalp atışları durdu ve kaybettim ama eminim o bit yerde beni bekliyor. hatta 27 haziran onu kaybetmemin ilk yıl dönümüydü. gözlerim dolarak andım o günü, eşime ve kızıma fark ettirmeden. şimdi hamileliğim iyi gidiyor şükür. Allah sağlık sıhhat versin , senin yine olur inşallah. ama gerçekten cok üzüldüm. o hissi iyi bilirim. allah sabır versin canım. en yakın zamanda bir bebeğin daha olur inşallah.

eger bu siteye girmek seni üzecekse girme derim ben. ben tekrar hamile kalana kadar hiç girmemiştim. ama burada seni tanımsam da bir arkadasın oldugunu unutma. Allah hayırlar nasip etsin. görüşmek ümidiyle...

Çok teşekkür ederim bilgenur çok bakamıyorum zaten ama mailime mesaj gelince açtım ve çok kötü oldum hamilelilik takvimim duruyordu tarifi mümkün değil ama toparladım, yine de gözlerim dolmuyor değil ilk bebeğim olacaktı bir yıldır istiyorduk bide kimyasal gebelik geçirdim ikinci bebeğim olsaydı ona sarılır onun sağlığına dua eder daha kolay geçerdi sanki, ilk daha zor bir daha olacak mı yaşayacak mı bilemiyorum kalbi durdu benim bebeğimin de sağlık olsun Rabbim acısını tez zamanda unuttursun inşallah isteyen herkesin olsun bazıları çok zorlu yollardan geçiyor ama korkuyorum bir daha o masaya oturmak istemiyorum Allahım bu mübarek günlerde yardım etsin hepimize. Sende sağ salim kucağına al bebeğini inşallah.

selam lavinya, seni çok iyi anlıyorum. bende yaşadım hepsini. tüp bebek tedavisi içindeyken hamile oldugumu öğrendim ilk bebeğimde ve Allahın hediyesi olan kızım şuan 2,5 yasında. ondan sonraki bebeğimin kalbi durdu ve tam 1 yıl sonra Rabbim yeniden nasip etti. 4 yıl bebek hasreti çektim bende ama bak Allah tedaviye gerek bırakmadan verdi ilk bebeğimi bile. bence herşeyin bir zamanı var. bu zorlu süreçte eşim bana cok destek oldu, zamanı gelmemiş demekki derdi hep. gerçekten hiç beklemediğimiz bir anda oldu bebeğimiz, ondan sonrası kendiliğinden geliyor zaten. yani diyeceğim şu ki, sakın moralini bozma. eger Rabbim nasip ettiyse mutlaka olacaktır. cok dua et. bildiğim birkaç dua yöntemleri var, bende uyguladım. mesela 500 yasin okuttum ben. herkes 1 tane okuyabiliyor. yani 500 farklı kişinin okuması lazım. ve niyet edeceksin. okuyanlar da ne amaçla okuduklarını bilecekler. ben bunu yaptım, 3 ay sonra hamileliğimi öğrendim. birkaç şey daha vardı ama tam hatırlamıyorum. sanırım şöyleydi, regl dönemin bitipte temizlendiğin gün her gün 7 hurma yemen gerekiyor ama her bir hurmaya 7 ayetel kürsi okuyacaksın. yani bir günde toplam 7 hurma yiyeceksin ve her hurmaya ayrı ayrı ayetel kürsi okunmuş olacak. bunu 14 gün tekrarlayacaksın. ve hatta eşin de aynısını yapacak. bu da işe yarıyor. Allahın hazinesi çok geniş kardeşim, biz yeterki istemesini bilelim ve hayırlısını isteyelim. verecek olan Allahtır, o nasip etmediyse hiçbir tedavi yanıt veremez. bu yüzden bizim önce Onun kapısını çalmamız gerekiyor. sen bunları dene, Rabbimin izmiyle en yakın zamanda olur bir daha ve bu sefer kucagına alıp kokusunu içine çekersin...

X