- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
- Konu Sahibi Lookinside
Az once annemin telefonuna bakarken gorduklerim karsisinda donup kaldim babam eve gitmemis bir gece annem de seni rezil edecegim okuluna gelip bagigip cagiracagim beni hayatim boyunca aldattin dovdun asagiladin ben hep cocuklarim icin katlandim seni koynuna alan o...puya da hayati dar edecegim simdi kendimi oldurecegim katilim kocamdir esedenlailahe illallah vs msjlar yazmis kanim dondu resmen benim borderline kisilik bozuklugum var ve goruyorum ki annemde de ayni rahatsizlik var ben yarin psikiyatriste gidecegim anneme sen de gorun bir diyorum kesinlikle reddediyor .. Evet hayati boyunca babama katlandi ustelik ogretmen ona maddi bagimliligi da yoktu arada olan abime ve bana oldu her gun bicaklar cekildi annem dayak yedi babamin kafasinda esyalar parcalandi annem itilip kakilip en adi kufurlere maruz kaldi ama ayrildiklari donemde bile hep bana baski yapti ( ben 10 yasimdaydim) babani eve dondur vs diye hatta beni bir gun kirli camasirlarimla kapiya atmisti git baban baksin sana camasirlarini yikasin diye kapida saatlerce aglamistim hic unutmam yine de anneme hic kimadim suclamadim cunku psikolojisi bozuktu hocalardan hacilardan medet umdu o kadar akli basinda kadin neler neler yine de kizamadim ona cunku cok cile cekti ve bize hep sizler icin katlaniyorum ayrilinca para vermiyor sizler icin susuyorum dedi ben istanbulda universitede okuyorum ve zorla okutuyor annem Maddi durumu kotu cunku ustelik okulu da uzattim onceki konularima bakabilirsiniz orda da durumlarim yaziyor simdi hala babama benim icin katlandigino soyleyip beni sucluyor ama bu mesajlari gorunce hala deli gibi asik oldugunu anladim ustelik bir psikopat gibi intihar mektuplari filan yazmis kac yasinda kadin .. Isin trajikomik yani bende de ayni rahatsizlik var ben de hayali ya da gercek bir terkedilmeden korunmak icin olesiye caba harciyorum en ufak bir olayda erkek arkadasima agza alinmiycak kufurler hakaretler ediyorum ustune saldiriyorum zaten dun ayrildik simdi olecek gibi hissediyorum anksiyete bozuklugum da var.. Ama annemin kopyasi oldugumu gormem buyudukce onda kinadigim seyleri yaptigimi gormem annemi guclu bir kadin sanarken bu yasadiklarini gormem.. Abim ve ben istanbulda yasiyoruz birak babami yanimiza gel ucumuz yasayalim diyoruz ( abimin durumu iyi) kabul etmiyor senin icin katlaniyorum deyip duruyor bana .. Ne garip degil mi annelerimize bu denli benzememiz hatta psikolojik rahatsizliklarimizi bile onlardan almamiz? Ben simdi yarin yeniden ilac tedavisine basliyorum cok zor gunler beni bekliyor anneme de israr ediyorum ama ben deli degilim diyor bana.. Bu arada babam da annen kafayi bozmus benle senin psikolojin bozuk emekli oldu gelip sana destek olacagina benim basimi bekliyor ben sizi bile dusunmuyor ikna et anneni yaninda kalsin en azindan sen toparlanana kadar diyor baba sen de gel diyorum ben gelmem diyor anneme bunu soledigimde annem o halde evi bosaltsin benim evime baska kadin alip kirayi bana odetecek diyor.. 23 yasima girdim hala bu ailevi problemleri yasamak beni cok kotu yapiyor battikca batiyorum elimden bir sey gelmiyor aklima hep annemin babamla ayrildigi donem ben cocukken telefonla zorla babami aratip cimcikleyip aglatmaya baba eve don demeye zorladigi zamanlar geliyor yine kotu oluyorum allahim nasil gecicek nasil duzelecek bunlar babam da hala gelmis 60 yasina uckurunun pesinden giden bir adam cok afedersiniz kendini 20 yasinda delikanli gibi goruyor ben kendim icin yasarim siz naparsaniz yapin deyip luks yasatip anneme kira fatura odetip kendine her gun yeni kiyafetler aliyor araba degistiyir.. Bunlar binde biri ben napicam bana bi akil verin lutfen zaten istanbulda besinci senem burda yalnizim bu olaylardan kavgadan gurultuden kacip geldim buraya ama ailem iste sonucta hayat boyu bu dertler sirtimda ben annemin sirtinda okulu uzattigim icin vesaire cok uzun oldu cok ozur dilerim ama biraz akil verin bana lutfen hic iyi degilim ben...