anneler yardım edin lütfen

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
İkinci çocuğumla kavuşmama 1 ay kaldı bir taraftan sabırsızlanıyorum oğlumla kavusmak için diğer taraftan korkudan ölüyorum hergün hergün içim patlıyo. İlk kızım normal doğumla yaptım çok zorlanmıştım hastane şartlarıda hoşuma gitmemişti şimdi oğlumu yine normal doğumla yapmak istiyorum ama epidural anestezi ile normal doğum kv de hiç bir şekilde istemiyorum çok zararlı falan diyo benim doğum yapmak istediğim hastanede 2000 e yapıyolar benim istediğim hastaneyide istemiyolar ilk doğumumu yaptığım hastanede yapmamı istiyolar tanıdıkları var diye ama orda epidural yok şimdide bizim dediğimiz yerde yap sezeryan yap diyolar hastane parası onlardan çıkıcak eşim çalışmıyo onun için ses edemiyorum 2. normal doğum ilkine göre dahamı kolay oluyo yada onları dinleyip sezeryanmı yapmalıyım ama sezeryan yapsam kendi annem olmıycak yanımda kv olucak rahat edemiycem her istediğimi söyleyemiycem ondanda tedirginim anlıycanız doğum üstü aşırı bir stresteyim yardım edin siz olsanız napardınız

Normal doğum yapanları tebrik ediyorum gerçekten zor iş
anneliğin hakkını veriyorlar
Allah sağlıkla kavuştursun

Olurda mecbur kalırsanız sezaryenden korkmayın
tadını bildiğim için onu yazabilirim
Sezeryan ameliyatından korkmuyorum sonrasından çok korkuyorum kalkamam edemem 2 yaşındada bi kızım var ikisinede yetmek istiyorum kimseye muhtaç olmadan buda sezeryanla mümkün olmiycak gibi görünüyo

K
İkinci çocuğumla kavuşmama 1 ay kaldı bir taraftan sabırsızlanıyorum oğlumla kavusmak için diğer taraftan korkudan ölüyorum hergün hergün içim patlıyo. İlk kızım normal doğumla yaptım çok zorlanmıştım hastane şartlarıda hoşuma gitmemişti şimdi oğlumu yine normal doğumla yapmak istiyorum ama epidural anestezi ile normal doğum kv de hiç bir şekilde istemiyorum çok zararlı falan diyo benim doğum yapmak istediğim hastanede 2000 e yapıyolar benim istediğim hastaneyide istemiyolar ilk doğumumu yaptığım hastanede yapmamı istiyolar tanıdıkları var diye ama orda epidural yok şimdide bizim dediğimiz yerde yap sezeryan yap diyolar hastane parası onlardan çıkıcak eşim çalışmıyo onun için ses edemiyorum 2. normal doğum ilkine göre dahamı kolay oluyo yada onları dinleyip sezeryanmı yapmalıyım ama sezeryan yapsam kendi annem olmıycak yanımda kv olucak rahat edemiycem her istediğimi söyleyemiycem ondanda tedirginim anlıycanız doğum üstü aşırı bir stresteyim yardım edin siz olsanız napardınız
Kendini strese sokma BN sezaryanla yaptım birşey olmadi ama bildiğim kadarıyla ikincide normal doğum daha kolay önemli olan bebegin sagligi

Sezeryan ameliyatından korkmuyorum sonrasından çok korkuyorum kalkamam edemem 2 yaşındada bi kızım var ikisinede yetmek istiyorum kimseye muhtaç olmadan buda sezeryanla mümkün olmiycak gibi görünüyo
Sezaryen doğumla 2.ci gün hastane çıkışı avm de alışveriş yaptım
şuan ki halimden hiç bir farkım yoktu
ama ilkin normalmiş bu da normalse ameliyatı düşünme

Normal doğum yapmadım ancak sezaryen de sonrası zor oysa çok bile rahatsız olmamıştım ama ayağa kalkması sonrası dikişler falan n.o an acıyı çekiyorsun evet ama normal doğum gibisi yok galiba.bide göbeğim kaldıki hoş değil.tabi bu saydıklarm herkeste bir olmayabilir

oncelikle saglikla alin kucaginiza yavrunuzu.:KK68:
ikinci dogum cok kolay oluyor diyorlar,oyuzden cok korkmayin.
Allah ilkini normal nasip etmis,eger bebegin ve sizin sagliginiz acisindan bi sIkinti olusturmayacaksa epidural olmasa bile normal dogum tercih edin derim.zaten biliyorsunuz ama yinede hatirlatayim,normal dogum sonrasi hemen ayaklaniyor insan.benim dogum yaptigim hastanede refakatci kabul etmiyorlardi,dogumdan 2 saat sonra oglumu odaya getirdiler,bin sukur acim sancim olmadan bakabildim ogluma,hemen ayaklanmistim hamdolsun.
epidural normal dogum cok ama cok rahat,benim dogumum suni sanciyla baslatildi ve cok canim yaniyordu,4 cm acilmam olduktan sonra epidural yaptilar ve 10 dk icinde acilmam 10 cnm olmustu bile ve hic sanci aci hissetmedim bu sure icinde.
epidural olabilirseniz ne ala,ama olmuyorsa ve gercekten bebeginiz ve sizin sagliginizi riske sokmayacaksa normal dogum yapin..benim o gunu hatirladikca gozlerim doluyor,Rabbim eger bi evlat daha nasip ederse insallah yine saglikla normal dogum nasip eder.

Sezaryen doğumla 2.ci gün hastane çıkışı avm de alışveriş yaptım
şuan ki halimden hiç bir farkım yoktu
ama ilkin normalmiş bu da normalse ameliyatı düşünme
Hadi ya komşularım 1 ay hiç Gitmeksizin yanında birinin durması gerekiyo falan diyolar

Hadi ya komşularım 1 ay hiç Gitmeksizin yanında birinin durması gerekiyo falan diyolar
1 ay mı
onların ki nazdır tabi bir sorun yoksa
3.cü gün makinaya çamaşır attım misafirlerimle oturdum kalktım
nazar değecek deyip yatırmaya çalışıyorlardı
Allah'a şükür hiç bir şey olmadı

No
oncelikle saglikla alin kucaginiza yavrunuzu.:KK68:
ikinci dogum cok kolay oluyor diyorlar,oyuzden cok korkmayin.
Allah ilkini normal nasip etmis,eger bebegin ve sizin sagliginiz acisindan bi sIkinti olusturmayacaksa epidural olmasa bile normal dogum tercih edin derim.zaten biliyorsunuz ama yinede hatirlatayim,normal dogum sonrasi hemen ayaklaniyor insan.benim dogum yaptigim hastanede refakatci kabul etmiyorlardi,dogumdan 2 saat sonra oglumu odaya getirdiler,bin sukur acim sancim olmadan bakabildim ogluma,hemen ayaklanmistim hamdolsun.
epidural normal dogum cok ama cok rahat,benim dogumum suni sanciyla baslatildi ve cok canim yaniyordu,4 cm acilmam olduktan sonra epidural yaptilar ve 10 dk icinde acilmam 10 cnm olmustu bile ve hic sanci aci hissetmedim bu sure icinde.
epidural olabilirseniz ne ala,ama olmuyorsa ve gercekten bebeginiz ve sizin sagliginizi riske sokmayacaksa normal dogum yapin..benim o gunu hatirladikca gozlerim doluyor,Rabbim eger bi evlat daha nasip ederse insallah yine normal dogum nasip eder.
normal doğumda epiduralin bir zararını hördünüzmü bele iğne yapılırken onu hissettinizmi ıkınma hissi olmuyo felç riski var deniliyo dikişleri hissediyomusunuz

A
1 ay mı
onların ki nazdır tabi bir sorun yoksa
3.cü gün makinaya çamaşır attım misafirlerimle oturdum kalktım
nazar değecek deyip yatırmaya çalışıyorlardı
Allah'a şükür hiç bir şey olmadı
ay ne güzel birde karar verebilsem :KK43:(

Eve
Normal doğum yapmadım ancak sezaryen de sonrası zor oysa çok bile rahatsız olmamıştım ama ayağa kalkması sonrası dikişler falan n.o an acıyı çekiyorsun evet ama normal doğum gibisi yok galiba.bide göbeğim kaldıki hoş değil.tabi bu saydıklarm herkeste bir olmayabilir
Normal zor oluyo ama ben eve gittiğimizde kızımın elbiselerini yıkayıp asmıştım hrmen kalkmıştım seseryanda bu mümkün olmuyo

No

normal doğumda epiduralin bir zararını hördünüzmü bele iğne yapılırken onu hissettinizmi ıkınma hissi olmuyo felç riski var deniliyo dikişleri hissediyomusunuz

dozu cok iyi ayarlanmali epiduralin.
benim ayaklarim uyusmamisti mesela,hareket ettirebiliyordum.
Dogum sonrasi gayet guzel kalktim yurudum,hatta kosar adim dogumhaneden uzaklasmak istedim:KK45:
Oglum kapiya dayandiginda `hemsire tuvalete gitmem lazim` dedim,hemsire bakti ki saclari gorunuyor bile yani ikinma hissim vardi,ama sancilarim dayanilabilir boyuttaydi dogum esnasinda,sinek isirigi gibi sizlamalar vardi ve ben ozaman ikinmam gerektigini anliyordum zaten.
benim suni sancidan dolayi sancilarim dayanilabilecek gibi degildi,agridan sizidan halsizdim.bana cennete dustum galiba hissi verdi bu uygulama.belki kendi sancim olsa dayanabilirdim bilmiyorum gercekten..
dikis atilirkense hicbisey hissetmedim hatta doktorumla muhabbet ettim,guldum filan.
epiduralin etkisi ertesi gun tamamen gectiginde bikac gun oturmakta zorlandim,biraz sancidi dikislerim ama gecti gitti.oyle aman aman bi agrim sizim olmadi bin sukur.
zaten lohusaligim yanliz gecti,esim disinda yardim eden olmadi,bu durumda benim icin normal dogum Allahin bi lutfuydu.

X