Annem annem

pareme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
59
23
32
Herkes annesini cok sever bende cok seviyorum dunyanin en kotusu annesi bile olsa ki degil, o benim annem yine severim. Ama beni uzdugu cok nokta var, arkadaslar ben ne yapacagimi bilemiyorum, cok yorgunum artik
Annem patavatsiz biridir, kalp kirar umursamaz ama bu en basiti.
Agzi cok bozuk, ananin a.., si.tir git bu tarz yorumlar yapiyor, 48 yasinda bir kadinin agzina hic yakismiyor inanin, sozlumun yanindada kac defa yapti yerin dibine giriyorum, sozlum bile utaniyor. Bir keresinde dedim nasil dersin diye, amaan bosver agiz aliskanligi, sozlun kim ki ondan cekinecekmisim ben diyor :KK43:
Misafir istemez, eve gelen misafire iyi davranmaz, Eve misafir gelecegi zaman komsu falan evdeki tatli tarsi ikramlilari topluyor, ikram ettigimde niye ikram ediyorsun diyor :KK43:
Asiri dindar biri degilim ama ara sira namaz kilarim, Kuran okur oruc tutmaya ozen gosteririm. Salakmisin niye ac duruyorsun sen tarzinda yorum yapiyor, anne sanada ogreteyim namaz kilmayi diyorum istemiyorum ben inanmiyorum oyle seylere diyor :KK43: gunaha giriyorsun yapma diyorum, gunahsa benim gunahim sana ne diyor :KK43:
annesinden utanmamali ama ben utaniyorum.
Cok uzgunum ve ne yapacagimi bilmiyorum:KK43:

Son düzenleme:
Ne Yapilabilir ki ? 48 yaşında bir insan anneniz bu saatten sonra degismez malesef :KK43: sabredin zaten evleniyorsunuz, sonra işler çok değişiyor evler ayrilacak bu kötü huylari gözünüze batmaz o kadar

Yakinda evlenip kendi duzeninizi kurucakmissiniz zaten. Cok takilmayin bu dusuncelere. Hadi herseyi gectimde sozlunuzun yaninda sizi rencide etmeye hic hakki yok.
Insan dusuncesine, duygularina her zaman hakim olamiyor. Allahtan dusundugumuzden mesul degiliz. Sen evlat olarak onun kalbini kirma, saygisizlik etme yeter.

CanımAllahtan sen annene çekmemişsin yinede annendir sabret ama evlendiğin zaman sakın evliliğine karışmasına izin verme senin işinde çok zor baba umursamaz anne ağzı bozuk ne yaptığını bilmeyen bir insan neyseki sözlüymüşsün evlen kurtul bu saatten sonra onları değiştiremezsin umarım sözlün evlenince ailenin davranışlar8ndan dolayı sorun çıkarıp seni üzmez başına kakmaz

Zor işin, insanın başkasından çok annesinden ailesinden birinin söylediği sözler kalbi daha çok yaralıyor. Kalbi kırmak 70 kere Kabeyi yıkmaktan daha büyük günah. O yüzden sen onun kalbini kırma. Sonuçta 9 ay karnında taşımış . Sütünü vermiş büyütmüş . İnşAllah düzelir böyle şeyler sen dua etmeyi ihmal etme canım benim. Evlenince de sınırını koyarsın.

Biktim cok mutsuzum arkadaslar ben ne yapicam akil verin yaa
Eve 5 dk mesafede olan bakkala ekmek almaya gidiyodu annem, anne bi sisede kola alirmisin dedim (arkadasim gelecekti oturmaya) hic tasiyamam simdi senin kolani, kolayla mi ciktin ananin bir tarafindan dedi
Cok kizdim eve gelince dayanamadim, sakince dedim anne ileride sende bir gun istersen benden bende hic tasiyamam simdi derim olur mu dedim.. neden demisim demez olaydim utanmaz arlanmaz, sen insanmisin sen ne bicim insansin Allah seni bildigi gibi yapsin, sana bakmiyacam mi diyorsun bakmazsan bakma durarim b.k icinde sana mi yalvaricam nankor evlat diye yilan besliyoruz vs vs neler dedi :KK43:

Allahim bana sabir ver en ufak birseyden kavga etmekten biktim, kotu olmaktan Allahin cezasi evlat olmaktan biktim

Biktim cok mutsuzum arkadaslar ben ne yapicam akil verin yaa
Eve 5 dk mesafede olan bakkala ekmek almaya gidiyodu annem, anne bi sisede kola alirmisin dedim (arkadasim gelecekti oturmaya) hic tasiyamam simdi senin kolani, kolayla mi ciktin ananin bir tarafindan dedi
Cok kizdim eve gelince dayanamadim, sakince dedim anne ileride sende bir gun istersen benden bende hic tasiyamam simdi derim olur mu dedim.. neden demisim demez olaydim utanmaz arlanmaz, sen insanmisin sen ne bicim insansin Allah seni bildigi gibi yapsin, sana bakmiyacam mi diyorsun bakmazsan bakma durarim b.k icinde sana mi yalvaricam nankor evlat diye yilan besliyoruz vs vs neler dedi :KK43:

Allahim bana sabir ver en ufak birseyden kavga etmekten biktim, kotu olmaktan Allahin cezasi evlat olmaktan biktim

Annenizin kesin bır sorunu var? Bu yasta ettiği küfürler akil kari degil. Yemek saklamalar falan???
Kesinlikle bir sorunu var.

Annenizin kesin bır sorunu var? Bu yasta ettiği küfürler akil kari degil. Yemek saklamalar falan???
Kesinlikle bir sorunu var.

Annemi bilmiyorum ama sonunda ben sorunlu bir kisilik sorun bir insan olucam :KK43:

X