- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.438
- 53
Iyi ki Allahım size böyle mükemmel bir anne vermiş,elelrinden öpüyorum annenizin Rabbim üzüntü yokluk keder hastalık vermesin insallah annenize ve annenizle birlikte sizeoyle annem . ne dayaklar yedi bi gun altima isedim annem dayak yerken korkufan .bize vurmadi babam ama annemi mafetti ne farjeder ha anneme ha bize . kactane metres i oldu hatirlamiuorum bile . ha bide evde guzel bi esy a olsun satardi :) annem guzel bi hayva n buyutsun sormadan satardi .HIC unutma m pencereden izlerdik bisey yapamazdik annemin emeklerini satardi . hayvanlar kutsal degrrli .onlar sayseinde karnimiz doydu. toprak varya toprak kurban olsunlar ona . ne nimetler verdi bize o toprak . koyde olusumuz sansti . hala duzunurum annem nasil ayakta kaldi anlam veremiuorum cok gucluydu .ve bir kez agladigini gormedim annemin o zamanla r hic coktugunu vry a agladigini bilmem . yemek mutlaka olurdu okula kahvaltisz asla gitmedik . toplantilara gelirdi gururlanirdi caliskandik . Ben daha basariliydm digerlrine gore annem cok gururlanirdi .mutlu okurdum . ya kadin toplantiya bile gelirdi ya . baskasi olsa akil hastanesindeudi. bize sarelle yapardi ekmege surer okula gotururduk. bazen set cok gucsuzunz ufak seylerde hemen bunalim. HIC psikolga gitmedi zsten gidemezdi . cocuklarinn karnini nasil doguryurum diye dusunuyordu .
Babanıza diyecek çok sözüm varda...