• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem de Aldatıldı !

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Benim herkese aldatmayacak erkek yoktur dediklerinde verdiğim cevap 'babam aldatmaz asla' oluyordu. Ama şimdi... Erkeklere karşı güvenim sarsıldı, yok oldu resmen. Babam 56 yaşında. Annem 52 yaşında. Bugün babam alışverişe giderken Facebook'unu açık unutmuş. Mesajlarına bakayım dedim. Haziran'daki mesajlarına indim. Annem de yanımdaydı. Bir kaç bayana 'beni ekler misin?', 'arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?' diye yazmış. Bir de bir tane bayana yazdığı vardı ki... Şok etti beni. Kadına 'sizden etkilendim, sanal alemde birbirimizi ne kadar tanıyabiliriz ki görüşmek isterim' felan yazmış. Kadın da 'ben eşimden ayrıldım, 35 yaşındayım şimdi başka biriyle sözlüyüm. Fotoğraflarınızdan gördüğüm kadarıyla mutlu bir evliliğiniz var ' yazmış. Babam da 'her şey göründüğü gibi değildir, o mutluluk eskidendi!!!' yazmış. Evli olduğunu, çocuğu olduğunu gizlememiş, benden bahsetmiş. Ama evliliğinden memnun olmadığını yazmış olması, o kadından etkilendiğini yazmış olması beni şok etti. Annem yanımdaydı, halimden anladı ve ne yazıyor orda dedi, geldi o da okudu. Sonra babam eve geldi, ben hiç yüzüne bile bakmıyorum. Annem ona gördüklerimizi söyledi, o da 'dalgasına yazıyordum onları, ciddiye almayın' dedi. Bu arada babam evine karşı ilgili bir babadır, sadece içkisi vardır. Onun dışında bize karşı aşırı düşkündür. Ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum artık... Çok üzgünüm...

Son düzenleme:
üzülme kardeşim bence annenin uluorta laf sokmak yerine babanı köşeye çekmesi gerek.. Yada sen tribe gir. Ne bileyim neler oluyor bu sanal alemde Allah korusun. Aman amaaaaaaaaaannn..Erkek değil mi işte en iyisinin köküne kibrit suyu...

üzülme kardeşim bence annenin uluorta laf sokmak yerine babanı köşeye çekmesi gerek.. Yada sen tribe gir. Ne bileyim neler oluyor bu sanal alemde Allah korusun. Aman amaaaaaaaaaannn..Erkek değil mi işte en iyisinin köküne kibrit suyu...

Eve geldiğinden beri benimle konuşmaya çalışıyor ama ben ağzımı dahi açmıyorum. O konuşunca sanki kimse konuşmuyormuş da ben bir şey duymuyormuşum gibi yapıyorum. Çok kızgınım çok.

ben annenizin yerinde olsam mahvederdim esimi o mesajlari okuduktan sonra. asla ayni cati altinda durmazdim. ama belli ki anneniz duruma pek de uzulmemis, yoksa hangi kadin bunu bu kadar kolay sindirebilir

ben annenizin yerinde olsam mahvederdim esimi o mesajlari okuduktan sonra. asla ayni cati altinda durmazdim. ama belli ki anneniz duruma pek de uzulmemis, yoksa hangi kadin bunu bu kadar kolay sindirebilir

Annem de boş vermiş gibi artık. Senelerdir karı koca hayatı yaşamıyorlar. Bunları söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama daha çok arkadaş gibiler. Tabi birbirlerine sevgi gösterisinde bulunurlar, birbirlerini sevdiklerini biliyorum, hissediyorum ama bu tutumunu ben de anlamıyorum açıkçası. Ben babamla konuşmuyorum, kinim taşmış durumda şu an.

anneniz bence kesin tavrını koymalı. anneniz için çok daha bir zor bir durum.sizide protestonuzdan dolayı destekliyorum bende olsam babamla uzun bir süre konuşmazdım.

Erkek aldatıııııırrrrr!! Bunu bi defa kabullenin!...Aldatıldığınızı kabullenmeyin tabii ki ama aldatabilirliği var bu cinslerin...Ne kadar güzel ve 4x4 olursa olsun kadın erkek aldatır!

Bitmiştir!

Benim de annem aldatıldı hatta babam anneme anlatırken ben de gizlice dinledim duydum babamın ağzından tam bir sene cehennem gibiydi evin içi. Neler yaşadık bir Allah bir de biz biliyoruz o yüzden hiç kimseye anlatmam bunu çünkü bu evin içinde yaşamayan hiç kimse anlamaz anlayamaz. Şimdi herkes yorgun artık sakin evin içi ama mazi kalbimde bir yara asla unutmam.

Erkek aldatıııııırrrrr!! Bunu bi defa kabullenin!...Aldatıldığınızı kabullenmeyin tabii ki ama aldatabilirliği var bu cinslerin...Ne kadar güzel ve 4x4 olursa olsun kadın erkek aldatır!

Bitmiştir!

İşte bunu kabullenmek istemiyorum. Hayatımda en çok güvendiğim erkek babam bu mesajları yazdıysa, bence de herkes yapar. Kabullenmek zor ama maalesef böyle galiba. Benim de bir ilişkim var, paranoyak olmamak mümkün değil. Ve annem için de üzülüyorum... Karma karışığım.

Benim de annem aldatıldı hatta babam anneme anlatırken ben de gizlice dinledim duydum babamın ağzından tam bir sene cehennem gibiydi evin içi. Neler yaşadık bir Allah bir de biz biliyoruz o yüzden hiç kimseye anlatmam bunu çünkü bu evin içinde yaşamayan hiç kimse anlamaz anlayamaz. Şimdi herkes yorgun artık sakin evin içi ama mazi kalbimde bir yara asla unutmam.

Benim de babamın alkol problemiyle ilgili geçmişte içimde kalan bir sürü yara var. Bu da üstüne eklendi. Asla unutmam, unutamam. Bazen diyorum keşke beynimi sildirebilsem...Nasıl isterdim...

Bitmiştir!

ya bır bayan olarak bole bsy solemenz dogru mu szce? zıhnyet bu olrsa tabıkı aldatlrz

ya bır bayan olarak bole bsy solemenz dogru mu szce? zıhnyet bu olrsa tabıkı aldatlrz

Haa arkadaşım sen henüz aldatılmamışsın anlaşıldı...Ağzınlada kuş tutsan aldatılacaksın anladın mı canım!

Sen ne sanıyorsun feministlik boşa türemedi, Boşuna mı bir yığın boşanma ve bekarlık kol geziyor...Haa bir bayan olarak bunu dersen demişsin...Ben demek ki bu cinslerin yaptıklarını ve yapacaklarını anlayabilmiş biriyim...Darısı başına!

Back
X