- Konu Sahibi yesilmavigri
Benim herkese aldatmayacak erkek yoktur dediklerinde verdiğim cevap 'babam aldatmaz asla' oluyordu. Ama şimdi... Erkeklere karşı güvenim sarsıldı, yok oldu resmen. Babam 56 yaşında. Annem 52 yaşında. Bugün babam alışverişe giderken Facebook'unu açık unutmuş. Mesajlarına bakayım dedim. Haziran'daki mesajlarına indim. Annem de yanımdaydı. Bir kaç bayana 'beni ekler misin?', 'arkadaşlık isteğimi kabul eder misin?' diye yazmış. Bir de bir tane bayana yazdığı vardı ki... Şok etti beni. Kadına 'sizden etkilendim, sanal alemde birbirimizi ne kadar tanıyabiliriz ki görüşmek isterim' felan yazmış. Kadın da 'ben eşimden ayrıldım, 35 yaşındayım şimdi başka biriyle sözlüyüm. Fotoğraflarınızdan gördüğüm kadarıyla mutlu bir evliliğiniz var ' yazmış. Babam da 'her şey göründüğü gibi değildir, o mutluluk eskidendi!!!' yazmış. Evli olduğunu, çocuğu olduğunu gizlememiş, benden bahsetmiş. Ama evliliğinden memnun olmadığını yazmış olması, o kadından etkilendiğini yazmış olması beni şok etti. Annem yanımdaydı, halimden anladı ve ne yazıyor orda dedi, geldi o da okudu. Sonra babam eve geldi, ben hiç yüzüne bile bakmıyorum. Annem ona gördüklerimizi söyledi, o da 'dalgasına yazıyordum onları, ciddiye almayın' dedi. Bu arada babam evine karşı ilgili bir babadır, sadece içkisi vardır. Onun dışında bize karşı aşırı düşkündür. Ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum artık... Çok üzgünüm...
Son düzenleme: