Annem erkek kardeşime şiddet uyguluyor

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
Merhaba, bugün kardeşim telefon etti annemle tartışmışlar. Ben arkadaşlarımla dışarı çıkacağım demiş. Dışarı çıkacağım deyince annem bunu mahallede oturmak olarak düşünmüş bir aramış çocuk kafede . 16 yaşında bu arada 11 e geçti. Sen kafeye gideceğini bana söylemedin demiş neyse gelmiş eve tartışmışlar etmişler. Annemde dövmüş. Aradı abla sırtımın haline bak neler yaptı dedi içim gitti :KK43: Beni de döverdi annem düşmanını döver gibi dudağımı patlattığını bilirim. Aynısını şimdi kardeşime yapıyor. Şimdi ben bu kadını karşıma alsam dövme desem siz benim anneliğime karıştınız diye bu çocuk böyleden başlıyor alıyor başını gidiyor ve sonuç sıfır. Konuşarak hiç bir yere varamam. Acaba gözünü korkutmak için bir kuruma mı şikayet etsem sonuçta bu çocuk reşit değil. Bu sefer sen mi aradın diye kardeşimin tekrar üstüne yürür diye korkuyorum. Yani dışarıdan bir komşu gibi vesaire arasam sesleri duyan yada başka bir çözüm öneriniz var mı ?

Benim annem de öyleydi.Nazi subayı gibiydi yemek yediniz der döverdi yemesek niye yemiyorsunuz diye döverdi.Kadınla herkes konuşurdu yapma etme diye yok hiç fayda etmezdi.Polise şikayet edeyim dedim kardeşlerim küçüktü kıyamadım.Böyleleri hasta ne polis ne devlet çare olamaz psikolojik tedavi şart.Bunu da onlar kabul etmiyor.Üzgünüm ama yapacak bir şey yok millete kendilerini iyi tanıtıyor bunlar suçlu biz oluyoruz ortaya çıkınca da hayırsız evlat damgası yiyoruz.Umarım inşallah düzelir.

aslında yaşına göre bu tarz seylere fazla tepkılı biri olması gerek kardeşinin. şimdi en deli dönemleri çünkü. annene karşılık dahi verebılır, tabii anlattıkların ve sana karsı olan konusması pıstıgını gösterıyor.
yazık yani! daha 16 yaşında ve bunun ilerisi var
karakterınde çok olumsuz şeyler bırakacak .

Merhaba, bugün kardeşim telefon etti annemle tartışmışlar. Ben arkadaşlarımla dışarı çıkacağım demiş. Dışarı çıkacağım deyince annem bunu mahallede oturmak olarak düşünmüş bir aramış çocuk kafede . 16 yaşında bu arada 11 e geçti. Sen kafeye gideceğini bana söylemedin demiş neyse gelmiş eve tartışmışlar etmişler. Annemde dövmüş. Aradı abla sırtımın haline bak neler yaptı dedi içim gitti :KK43: Beni de döverdi annem düşmanını döver gibi dudağımı patlattığını bilirim. Aynısını şimdi kardeşime yapıyor. Şimdi ben bu kadını karşıma alsam dövme desem siz benim anneliğime karıştınız diye bu çocuk böyleden başlıyor alıyor başını gidiyor ve sonuç sıfır. Konuşarak hiç bir yere varamam. Acaba gözünü korkutmak için bir kuruma mı şikayet etsem sonuçta bu çocuk reşit değil. Bu sefer sen mi aradın diye kardeşimin tekrar üstüne yürür diye korkuyorum. Yani dışarıdan bir komşu gibi vesaire arasam sesleri duyan yada başka bir çözüm öneriniz var mı ?
annen nasıl bir insan ya 16 yaşında çocuğun psikolojisini bozacak bunalıma sürükleyecek ergenlik döneminde

Yok zor sakinleştirdik çekip gidicem kapıyı kitledi dedi gidicekti evden. Babam annem kadar dövmez ama dayağın müstehak olduğunu düşünen bir kafa yapısında.

Eleştirip aynısını kendi çocuğuma yapıcam diye ödüm kopuyor eleştirmek istemiyorum ama dokunsanız ağlayacağım sesi ve o sırtımı ne hale getirdi abla deyişi aklımdan çıkmıyor. Ben üniversiteye gelince çıkabildim nazi kampından.. İki sene daha sıkıcak dişini umarım uzak bir şehire gider..

Yok zor sakinleştirdik çekip gidicem kapıyı kitledi dedi gidicekti evden. Babam annem kadar dövmez ama dayağın müstehak olduğunu düşünen bir kafa yapısında.
Babamla konussan anneni uyarsa diyecem ama kafa yapilari bir.. Isiniz zor gercekten.. 2 kardes misiniz?

Ben anne ve babamın önüne dikilmistim, sıkıyorsa bana vurun yüzümüzü göremezsiniz demiştim. Vurdurmadim cesaret edemediler, korktular işin aslı. Ben resti çektikten sonra bir fiske bile vurmaya cesaret edemediler. Belki sen de boyle resti cekmelisin.

Yadirgamayim diyorum ama nic olmuyor..
Boyle baski ve siddet gösteren bir ailede kiz gitmis 3-4 aydir tanidigi birinden hamile kalmis ailesinin haberi yok..
Erkek evden kacmak istiyor..

Baski altinda buyuyen cocuklarin normal bir hayat gecireceklerine nasil inanirlar ve bunu devam ettirirler?

komşu gibi şikayet et. yaptığının suç olduğunu yaşayarak görsün

Bi arkadasinizin annesine falan arattirin annenizin tanımadığı. cocugunuzu dovdugunuzu biliyorum ,şikayet eder yurda gondrrtirim tekrarlarsanz ,18 yasindsn küçük hemen alırlar şikayet olursa ,cocugun yarasi beresi varsa hapse gidersiniz ,dedirtin. Gizli no.dan aramayi unutmayin.

X