annem hep azarliyor :(

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
37
Başlıkta belirttiği gibi çok dertliyim 21 yaşında bir çocuk annesinin annem hep beni azarlıyor en ufak bişey de bile buyutuo kırıcı konuşuyor ben mi çok alınganlik yapıyorum sizce normal mi herşeyi büyütüp hiç birseyimi beğenmiyo uyarıları bile hep sert dille ona söylüyorum ama kabul da etmiyo çok zoruma gidiyor ne yapicam arkadasslarimin anneleri boyle degil

Başlıkta belirttiği gibi çok dertliyim 21 yaşında bir çocuk annesinin annem hep beni azarlıyor en ufak bişey de bile buyutuo kırıcı konuşuyor ben mi çok alınganlik yapıyorum sizce normal mi herşeyi büyütüp hiç birseyimi beğenmiyo uyarıları bile hep sert dille ona söylüyorum ama kabul da etmiyo çok zoruma gidiyor ne yapicam arkadasslarimin anneleri boyle degil
Anne sert dille uyarılmaz.
Annedir o.
Yarın Allah'ım saklasın pişman olursunuz.

Annenizi başkalarının anneleriyle kıyaslamanız bence yanlış. Her insan birbirinden farklıdır. Sizinki gibi anneleri olanlar da vardır mutlaka. Eğer çocukluğunuzdan bu yana aynıysa ne yazık ki değiştiremezsiniz ama son zamanlarda böyleyse karşınıza alıp konuşup sorununuzu çözebilirsiniz.

Benim annem de aynı yapacak bişey yok değiştiremezsiniz.Kabullenmeliyiz annemiz sonuçta ..

sadece size karşı mı öyle yoksa herkese karşı mı o_O

bu arada ilk okuyuşumda çocuğunuzun 21 yaşında olduğunu zannettim virgül olmadığı için sanırım. noktalama işaretleri önemli. bu konu neyse de bazı konular yanlış anlaşılmalara kurban gidebiliyor .
- 21yaşında bir çocuk annesi. 21yaşında, 1çocuk annesi -

Benim annem de öyledir. Hatta dünyanın en realist ve acımasız gerçekleri söyleyen annesi olabilir. Kıyafet vs. yakışmadığında; "bu ne be? .... benzemişsin!" :KK45: dediği vardır. o_O Hahaha, bence yapıdan kaynaklanıyor. Yine de annedir sonuçta... :KK19:

X