Annem kanser mi :(

muammaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
92
12
Merhaba arkadaslar dünden beri kendi kendimi yiyip bitirdim.Dün annem ultrason filmi cektirmis ve doktor rahim kanseri baslangici demis.Sadece ultrason filmi ile anlasilmasi mumkun mu? Hafta ici hastaneye gidecek doktor universite hastanesine yönlendirmiş.Cok ama cok uzgunum bu konu hakkinda bilgisi olan ya da cevresinden birinin basina gelmis olan var mi ?Merakla cevaplarinizi bekliyorum

Canım ultrasonla kesin tani koymazlar genelde smear alirlar yada renkli film çekerler.laparaskopiyi de tani için kullanıyorlar. dr şüphelenmistir annene başka tetkikler yaparlar.gecmis olsun

Sizi üzmek istemem ama üniversite hastanesine yönlendirdiyse cidden kanserden şüphelenmiştir.
Allah şifa versin.

Geçmiş olsun. Öyleyse bile erken tanı çok önemli ihmal etmeyin. Ama üniversite hastanesine göndermiş olması kesin hasta olduğunu göstermez. Önce iy huylu mu kötü huylu mu bakarlar. Kötü huyluysa da yayılmasına bakarlar

Beş sene önce bekarken k.doguma muayene oldum dr yedi cm lik kitle var dedi şok olduk annemle kanda da bi degerim dr un söylediğini destekler biçimde yüksek çıkıyordu.dedi ki başka bi dr a gidin ameliyat şart bu hastanede yapamayiz. Ağlaya sizlaya çıktık ertesi gun başka bi dr bulduk beni laparaskopiye(ameliyat) aldi karnimdaki kitle deil çikolata kistiymis .yanilmalar her zaman olabilir ama akside olabilir kendini üzme hemen çaresine bakın

Cevaplarınız için tsk ederim arkadaslar insan neler kuruyor kafasinda kanserin adi bile yetiyor korkmaya

Selam canım şuan hastanedeyim babanem bir hafta önce rahim Kanseri ameliyatı oldu başlangıç ise rahim alınır kemoterapi vs görmez babanemin ki leğen kemiğine sıçradığını öğrendik ameliyatı iyi geçmiş fakat biz kemoterapi görecez yani üzülme en kötü rahim alınır yada kitle küçük ise tedavi görür

Merhaba arkadaslar dünden beri kendi kendimi yiyip bitirdim.Dün annem ultrason filmi cektirmis ve doktor rahim kanseri baslangici demis.Sadece ultrason filmi ile anlasilmasi mumkun mu? Hafta ici hastaneye gidecek doktor universite hastanesine yönlendirmiş.Cok ama cok uzgunum bu konu hakkinda bilgisi olan ya da cevresinden birinin basina gelmis olan var mi ?Merakla cevaplarinizi bekliyorum

Ne illet bi hastalik bu kanser yakamiza yapisti birakmiyor.baslangic kelimesi yine de ice su serpen cinsten. Eger oyle ise rabbim yardimciniz olsun ilk evrede cok basarili sonuclar elde ediliyor. Saglam olmak lazim diyecegim ama terzi kendi sokugunu dikemiyor sanirim.bana da teshis konuldu halen kabullenemedim...

X