annem ne yapmak istedi?

Yelizyldzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
22
1
39
Olayı kısaca anlaticam size ben akşam annemi çaya çağırdım 9 yaşında kardeşim var hiç anlasamayiz şimdi birde 2 yaşındaki kızımla kavga ediyor devamlı bende haliyle geriliyorum annem bagirsada dinlemiyor. Bu akşam dolabın içine yaptığım tatlıya devirmiş daha gireli 10 dk olmamış bende yanına gidip sinirli e niye dikkat etmedin dedim aglayarak annemin yanına gitti. Annemde bir hisim yeter dedi çekip gittiler. Nasıl bir anne bu anlayissiz sevgisiz. Bende mesaj attım ben de artık gelmiycem diye bıktım artık akıl verin lutfenn

Siz kocamansiniz o daha ufacik ve anlasamiyorsunuz? yani anlaşmazlıkta değil de ben sevgisizlik sezdim okurken.

Anneniz kardeşinize kötü davrandığınız için boyle yapmış olabilir mi?

Cocugu aglatmaniza degermiydi o pasta. ..belki çok yaramazdir anliorum ama oblar evinizde misafir sonucta..annenizde alinir dogal olarak...

Yazık çocuğa yahu.
Düşün ki o ablasını kendinden yaşça çok küçük biriyle paylaşmanın öfkesini de içinde yaşıyor.
Belki sizi kıskanıyor,sevginizi yeğeniyle paylaşmayı beceremiyor.
Etmeyin ufacık o daha :KK43:

Olayı kısaca anlaticam size ben akşam annemi çaya çağırdım 9 yaşında kardeşim var hiç anlasamayiz şimdi birde 2 yaşındaki kızımla kavga ediyor devamlı bende haliyle geriliyorum annem bagirsada dinlemiyor. Bu akşam dolabın içine yaptığım tatlıya devirmiş daha gireli 10 dk olmamış bende yanına gidip sinirli e niye dikkat etmedin dedim aglayarak annemin yanına gitti. Annemde bir hisim yeter dedi çekip gittiler. Nasıl bir anne bu anlayissiz sevgisiz. Bende mesaj attım ben de artık gelmiycem diye bıktım artık akıl verin lutfenn
Sen kucucuk cocuga bagirinca normal annen sana yeter deyince ANLAYISSIZ VE SEVGISIZ hmm ok

Valla küçük kardeşim 18 yaşına girdi hala bir dişi falan ağrıdığında gözlerim doluyor . Abla da anne yarısıdır. Ben olsam Kıyamam belki de abartıyorum bilemiyorum.

Öncelikle, kendi ailenizden ne sebeplerle, kaç kişiyle küssünüz bi bakın bence...

cocuga üzüldüm günah ya tatliyi devrms cani sagolsun dicegnze bde ustne bagrmssnz. ayrica 9 yassnda.cocuk daha. bence.sorun annenzde degl sizde k.bakmaynda

Yanlis anlamayin ama hic anlasamiyoruz dediginiz 9 yasindaki kardesin, ben de annenize hak verdim.
Yani kadin bi cay icmeye kizina gidiyor onda da kucuk cocuguna kotu davranilinca burnundan geliyordur zaten.
Ha bir de anneniz cok kirilmis aniden kalkmis gitmis siz gönlünü alacaginiza arkasindan bir de iyice batiriyorsunuz cok cok ayip etmissiniz.
Bence annenizden özür dileyin ve kardesinizin de gönlünü alin cocuk o daha lütfen kalplerini daha fazla kirmayin.

yeğenim oldugunda en küçük kardesim kiskanmisti,içine kapanmisti ki,bizimki de 10 yaşındaydı ..çocuk daha o,bence gönlünü alın, size geldiginde de ufak çapta da olsa sevecegi şeyler hediye edin ki hircinligi geçsin. .

X