Annem neden böyle?

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
30
Iyı akşamlar sıze derdımı paylaşıcam. Biz ıkı kardesız ben 21 kardesım 9 yaşında anneannem buyutmus beni kardesım olana kadar annem çalışmış hep. Sımdı bana o kadar resmı sogukki anlatamam. Kardesıme hep annem yavrum kuzum der. Bana hep seda dıye ısmınle hıtap eder nıye bana böyle soğuk:KK43: kaynanam hep kızına kuzum annem canım der 26 yasında olmasına rağmen hep onlara ozenırım :KK43:

Canım benim, üzülme bunun için. Seni svemediğinden ya da kardeşinden ayırdığından değildir kesinlikle. Ailelerde çoğunlukla ilk çocuk hep yaşından daha fazla olgunluk beklentisiyle karşılaşır. Sanırım seni gerçekten olgun, yetişmiş bir bayan olarak görüyor. Kardeşin de küçük olduğu için öyle yaklaşıyordur. Değilse ikiniz arasında asla bir ayrım olamaz. Güzel düşün :)

Ayy canim kiyamam her anne icin evladi herseuden otedir senide kardesin kadar cok seviyor hic suphen olmasin cogu ailede sonradan olan kucuk kardesler daha cok simartilir daha cok ilgi gorur bende evin buyuk kiziyim oyle oluyor bence bunu annenle paylas acik acik tum hislerini soyle ona ve sevlatine ihtiuac duudugunu anlat ilk firsatta

Ben hep soyluyom ama herseyıme bı kulp buluyor laf sokuyor hıc güzellikle. Lafı yok hep bana zıt cephede ıgnelıyor

sizi anneanneniz büyüttüğü için sevgisini gösterememiştir içinde kalmıştır belki..
bu saatten sonrada gösteremiyor belliki..
bizde babamla aynen öyleyiz o kadar soğukki anlatamam.. bu arada aynı yastayız seni çok iyi anlıyorum canım :)

iki kizimin arasinda 21 ay var yani kücük dogdugunda büyük 21 aylikti ve birden gözüme büyük kizim öyle büyük göründü ki ... yemegini kendi yiyor yürüyebiliyor konusabiliyor birtek bezini biraktirmak kalmisti geriye sonra kocaman kiz olacakti :))
simdi kücük kizim yeni 2 yasina girdi yani 24 aylik ama ben onu hala bebisim bebisim diyerek poposuna vurarak seviyorum :))
demek istedigim büyük cocuklardan hep erken olgunlasmasini ve anlayisli oolmasini istiyoruz..
ayni sekilde kücük cocukta ne kadar büyüsede hep kücük kaliyor.. yukardaki örnekteki gibi...
ama bu demek degil ki aralarinda sevgi yönünden ayrim yapiyoruz.. asla..
birinin cani yansa benim on kat canim yanar...

keske icindekileri annene soylesen, belki seni rahatlatir aoyledikleri, ben seni daha az sevdigini dusunmuyorum ,evin kucukleri daha nazli olur,anneler daaha ufak gordukleri icin sevgi sozcuklerini daha fazla kullanirlar, boyle dusunme, evlat candan otedir,canini cok skıyorsa bu durum annenle konus bence,anneye yapilan nazin tadi bi baska oluyor:KK66:

O kayınvalidenin ayıbı. Aldırma sen. Sende annene sarılmayı dene ilk adımı sen at bakalım neler olcak. Canım annem bitanem de sarıl.

X