Annem neden yoksun

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
Merhaba kızlar öyle bi içim daraldı yazmak istedim annemi kaybettim 9 sene önce ama hala acısı taptaze onu çok özlüyorum sevgisini şevkatini çok özlüyorum hastalandığımda başımı okşayan çorba yapan yok kendine dikkat et diyen beni düşünen yok aslında kocaman kadınım ama küçük bi çocuk gibi bunları özlüyorum istiyorum bende anneyim ama annemi istiyorum kaynanamın kızını gözüme soka soka sevmesinden onu önemseyip benim yanımda ben yok yşum gibi davqnmasından bıktım usandım allahım sen büyüksün saçmaladıysam sıktıysam affola daha çok şey yazardım ama bitmez yaz yaz bunları okuyanlar olursa lütfen ilk fırsatta annesine sarılsın hatta ayaklarının altını öpsün bide benim için koklasın herşey gibi ölümde bizim için ama çok acı veriyo rabbim nur içinde yatırsın seni annemm cennet bahçelerinde gez inşallah

Allah rahmet eylesin, benim annem öleli 10 yıl oldu sanırım aynı yaşlardayız, anne olunca çok iyi anladım onu ama söyleyemiyorum dua ediyorum sadece mekanları cennet olsun annelerimizin, seni anlıyorum, karşılıksız sevenmiş birşey beklemeyen ağladığında ağlayan güldüğünde gülen tek oymuş keşke kıymetini bilebilseydim dememek için öpün sevin arayın sorun annelerinizi, biz sadece dua edebiliriz hayırlı işler yapıp onun emeklerini boşa çıkarmamış oluruz.

Merhaba kızlar öyle bi içim daraldı yazmak istedim annemi kaybettim 9 sene önce ama hala acısı taptaze onu çok özlüyorum sevgisini şevkatini çok özlüyorum hastalandığımda başımı okşayan çorba yapan yok kendine dikkat et diyen beni düşünen yok aslında kocaman kadınım ama küçük bi çocuk gibi bunları özlüyorum istiyorum bende anneyim ama annemi istiyorum kaynanamın kızını gözüme soka soka sevmesinden onu önemseyip benim yanımda ben yok yşum gibi davqnmasından bıktım usandım allahım sen büyüksün saçmaladıysam sıktıysam affola daha çok şey yazardım ama bitmez yaz yaz bunları okuyanlar olursa lütfen ilk fırsatta annesine sarılsın hatta ayaklarının altını öpsün bide benim için koklasın herşey gibi ölümde bizim için ama çok acı veriyo rabbim nur içinde yatırsın seni annemm cennet bahçelerinde gez inşallah
öncelikle başın sağolsun...fakat sarılıp öpeceğim..koklayacağım yada bunu bana istetecek bir anneye sahip değilim...maalesef annelik olgusuna saygımı yitirmiş durumdayım...siz çok şanslıymışsınız...öyle üstüme düşen bana sevgisini gösteren bir annem olmadı hiç ...varlığı yokluğu bir benim için hatta hiç olmasa daha iyi olurdu...bunlar size tuhaf gelebilir ama bana göre çok şanslısınız ....

Kimse annenin yerini tutamaz. Allah sabır versin acın büyük. Kaynayanı boşver. Annemsiz bir hayat düşünemiyorum.

ölüm aslında hayatta çözülemeyecek tek sorun. kelimelerin bittiği nokta. burada o kadar sorun anlatılıyor ve ben işte hep bunu savunuyorum. "yaşıyorsan, nefes alıyorsan her şeyin çözümü var." diye. öncelikle başınız sağ olsun. duygularınızı ve özlemlerinizi o kadar içten anlatmışsınız ki içim çok kötü oldu. tek sarılacağınız şey bu özlemde yavrunuz olmalı. ona sarılın ve anneye olan özlemi onda giderin. anneler bazen yaşamadığı çocukluklarını, özlemlerini, kayıplarını çocuklarında gideriyorlar. kayınvalidenize takılmayın. şöyle düşünün ateş düştüğü yeri yakıyor. sizin acınızı kimse sizin gibi hissedemez. çevrenizin sizin acınıza, özleminize karşı çok ince davranışlar sergilemesini beklemeyin. 9 sene olmuş alışmıştır, çocuğu da var diye düşünüyordur belki. hatta belki aklına bile gelmiyordur bu durum. düşünemiyordur belki sizin bu durumlarda kırıldığınızı. siz çocuğunuza sarılın. hatta aslında acınızın hala içinde olduğunu da gerekirse fark ettirin kayınvalidenize. başka probleminiz var mı kayınvalidenizle onu bilmiyorum. yazdıklarınız kadarıyla kendimce yorum yaptım. acınızı sizin kadar olmasa da hissettim. çocuğunuza ve size Allah uzun ömürler versin. güzel ve huzurlu yaşayın.

benim annem 3 senedir hasta
var ama yok gibi yani
bilmiyorum bazen ölmüş kadar yok geliyor :KK43:
malesef beraber geçirdiğimiz süre 17 yaşıma kadardı. sonrasında üniversiteye gidip eve hiç dönmedim. keşke beraber daha fazla zaman geçirebilseydik.

başınız sağolsun, annenizin mekanı cennet olsun.

Kıyamam sana bnmde ailem 2 senedir konusmuyo bnmle kaçıp evlendiği icin

Allah sabır versin.ben de 1,5 ay önce kaybettim annemi. Anlatılamaz bir yokluk. Alışmayı hiç istemediğim bir duygu. Malesef hayat devam ediyor ve onsuz her şey daha kötü. Meğer ne büyük kalkanmış bizi koruyan. Şimdi kimse gözümün yaşına bakmıyor.

Canım benim basın sağolsun.seni öyle anlıyorum ki.bende annemi kaybedeli 6 yıl oluyor.benim de 2 evladım var.onu kaybetmeyi bende Alışamadım bir turlu.Allah bizlere sabır versin

X