• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem öğrenirs

Mazi mazide kalmalı diyorsunuz da adam o zaman bekar değildi ki. Çok pis midem bulanırdi ama söylemezdim. Facebook'a yeni üye olup hovardaliga kalkışmis. Yani öyle yazınca ne oluyor onu da anlamadım. Bu erkekler çok ilginç.

Yorumlara bakınca çok şaşırdım ya herkes söyleme demiş ne ala memleket He diyorsunuz geçmişte kalmış nerden biliyorsunuz belki o zman cahildi ve bilmediği için arkasında delil bıraktı belki silmeyi o bile unuttu sonradan çok zman geçmiş yada nasıl olsa kimse girmez diye silmeye gerek duymadi ve belki şuan profesyonel oldu ve arkasında delil bırakmıyor herseyi siliyor daha temkinli He ben demiyorum git annene söyle ama yinede babanı çaktirmadan kontrol et telefonunu vs varsa bişeyi illa bi açığını yakalarsin bazıları sanki kız suçlu gibi ona yüklenmiş sanki kız hatalı siz hiç Eşinizin face sine girip bakmadiniz mi yada sizde aynı durumda meraktan bile olsa girip babanızın facesine bakmazmıydıniz eminim bakardiniz ve siz bu durumda olsanız napardinız eşiniz size böyle birşey yapsa kızınız bunu öğrense size söylemesini istemezmiydiniz şahsen ben bilmek isterdim kızımın bana söylemesini isterdim eşime belli etmeden onu takibe alır ona göre gereğini yapardım eminim bi çoğunuzda böyle yapardınız şimdi kızıda niye baktın ne arıyordun falan filan diye suçlamayın He ayrıca bunu yapmış olan babası değilde annesi olsa o zmanda böyle mi derdiniz merak ettim cidden

Sizi ilgilendirmez sen Karışma gibi yorumlara inanamadım . Bunları soyleyenlerin hangisi annesini babasının aldatmasına göz yumabilir. Babam face kullanmıyor ama kullansa sürekli karistirirm. Çünkü o hakkı kendimde görüyorum. Üzerinden yıllar geçmiş madem söyleme ama takipte kal derim

belki o zamanlar annen öğrenip affetmiştir
Ben de onu düşündüm ve büyük ihtimalle haberi var çünkü bugün öğrendim ki babamın facebook şifresini o da biliyor.Belki o kadar eskilere inmek zor gelmiş bakmamıştır ama birdaha yakalarsam eğer bu olayla birlikte anneme bahsedeceğim.Onun yerine kendimi koyuyorum da ben kızım bana söylesin isterdim.

Yorumlara bakınca çok şaşırdım ya herkes söyleme demiş ne ala memleket He diyorsunuz geçmişte kalmış nerden biliyorsunuz belki o zman cahildi ve bilmediği için arkasında delil bıraktı belki silmeyi o bile unuttu sonradan çok zman geçmiş yada nasıl olsa kimse girmez diye silmeye gerek duymadi ve belki şuan profesyonel oldu ve arkasında delil bırakmıyor herseyi siliyor daha temkinli He ben demiyorum git annene söyle ama yinede babanı çaktirmadan kontrol et telefonunu vs varsa bişeyi illa bi açığını yakalarsin bazıları sanki kız suçlu gibi ona yüklenmiş sanki kız hatalı siz hiç Eşinizin face sine girip bakmadiniz mi yada sizde aynı durumda meraktan bile olsa girip babanızın facesine bakmazmıydıniz eminim bakardiniz ve siz bu durumda olsanız napardinız eşiniz size böyle birşey yapsa kızınız bunu öğrense size söylemesini istemezmiydiniz şahsen ben bilmek isterdim kızımın bana söylemesini isterdim eşime belli etmeden onu takibe alır ona göre gereğini yapardım eminim bi çoğunuzda böyle yapardınız şimdi kızıda niye baktın ne arıyordun falan filan diye suçlamayın He ayrıca bunu yapmış olan babası değilde annesi olsa o zmanda böyle mi derdiniz merak ettim cidden
Telefonuna baktım hiçbir şey bulamadım yani eğer bir şey varsa da çok iyi saklıyor şuan. Artık ona hiç güvenmiyorum zaten takipteyim bundan sonra. En ufak bir şeyde anneme bunları anlatacağım ve haklısınız ben de kızım bana söylesin isterdim gerçekten çok kırıldım ve üzüldüm.

Telefonuna baktım hiçbir şey bulamadım yani eğer bir şey varsa da çok iyi saklıyor şuan. Artık ona hiç güvenmiyorum zaten takipteyim bundan sonra. En ufak bir şeyde anneme bunları anlatacağım ve haklısınız ben de kızım bana söylesin isterdim gerçekten çok kırıldım ve üzüldüm.
Bişey bulamaman normal ya gerçekten Masumdur bişey yapmiyordur yada uzun zamandan beri bunu yapıyorsa profesyonel olmuştur ve hatta başka facebook adresi açıp işlerini oradan yürütüyorda olabilir yani dediğin gibi sen yine çaktırmadan takibe al ve neden baktın hangi hakla bakarsın diyenlere de kulak asma emin ol ki onlarda olsa aynısını yapardı hatta belki daha fazlasınıda yaparlardi o yüzden sen kalbinin sesini dinle nasıl muamele görmek istiyorsan sende öyle davran

Back
X