Yorumlara bakınca çok şaşırdım ya herkes söyleme demiş ne ala memleket He diyorsunuz geçmişte kalmış nerden biliyorsunuz belki o zman cahildi ve bilmediği için arkasında delil bıraktı belki silmeyi o bile unuttu sonradan çok zman geçmiş yada nasıl olsa kimse girmez diye silmeye gerek duymadi ve belki şuan profesyonel oldu ve arkasında delil bırakmıyor herseyi siliyor daha temkinli He ben demiyorum git annene söyle ama yinede babanı çaktirmadan kontrol et telefonunu vs varsa bişeyi illa bi açığını yakalarsin bazıları sanki kız suçlu gibi ona yüklenmiş sanki kız hatalı siz hiç Eşinizin face sine girip bakmadiniz mi yada sizde aynı durumda meraktan bile olsa girip babanızın facesine bakmazmıydıniz eminim bakardiniz ve siz bu durumda olsanız napardinız eşiniz size böyle birşey yapsa kızınız bunu öğrense size söylemesini istemezmiydiniz şahsen ben bilmek isterdim kızımın bana söylemesini isterdim eşime belli etmeden onu takibe alır ona göre gereğini yapardım eminim bi çoğunuzda böyle yapardınız şimdi kızıda niye baktın ne arıyordun falan filan diye suçlamayın He ayrıca bunu yapmış olan babası değilde annesi olsa o zmanda böyle mi derdiniz merak ettim cidden