Annem sevgilim olduğunu biliyor gibi..

lottienator

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
10
1
24
Arkadaşlar adım eda 13 yaşındayım ve forumda yeniyim bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Benim baya büyük bi derdim var hatta geceleri uyuyamıyorum kalkıyorum rüyalarıma giriyo.Bizim tayinimiz çıktı ve malatyaya geldik ve burda bi okula başladım 7.sınıf 5 aydır bi çocuğu tanıyorum ve 1 aydır çıkıyoruz ama öyle saçma ilişkiler deyil ciddiyiz ve cidden seviyorum bunu annem bilmiyordu ama bikaç kere görmüştü ve zaten anlamıştır ama tam bilmiyordu.Bizim okul özel okul ve baya disiplinli çıkma olaylarına çok karışılıyor.Bunu benim sınıf hocam biliyordu ama aramızdaydı.Ben sevgililer gününde bir mektup yazdım 3 sayfalık.İçinde de rakı içeriz gökyüzüne bakarak sen beni gıdıklarsın ben gülerim göbişine yatarım dudak dudağa geliriz belki evleniriz büyüyünce çocuklarımız olur falan filan yazmıştım.Hocalar yakalamış ve iş rehberliğe gitti bizle konuştular bu yaşta olmaz arkadaşsınız siz falan dediler biz tamam tamam dedik ama sonra dediler ki biliyoruz sizin fikriniz deyişmeyecek bu odadan çıktıktan sonra belki aa atlattık falan diyceksiniz bizim için dediler biz hayır dedik ama rehberlik hocası şöyle dedi bu durumu ailenizle paylaşmak zorundayım böyle bir yükü kaldıramam mutlaka siz yine biryerden görüşürsünüz artık ailenizle yüz yüze konuşucaz okula çağırıp dedi ama çok yumuşak bir tavırla biz lütfen dedik bi şans istedik ama vermediler onun ailesi sorun deyil ama ben emin deyilim hiç böyle birşey yaşamadım napcağımı bilmiyorum ama bu olay yaşandıktan sonra eve geldiğimde anneme herşeyi anlattım benden duymasını istedim bi çocuk var dedim birbirimize işte bişeyler var aramızda dedim o bana mektup yazmıştı bende ona yazdım dedim hocalar yakaladı kızdı bu yaşta olmaz dediler dedim annem sence çıktığımızı artık anlamış mıdır?Bana dedi ki bu yaşta dersler önemli bunlara kafa yorma dedi kızmadı ama daha okula çağırmadılar ben anneme mektubun içeriğinden bahsetmedim ama kötü amaçla yazmadım anne dedim okula çağırıcaklar diye duydum pazartesi çağıralım dediklerini de duydum ve çağırdıklarında abartarak anlatırlar diye korkuyorum çünkü öyle yapıyolar saçma sapan şeyler diycekler diye çok korkuyorum aneme anlattım ama daha ayrıntıya girerler diye :KK43: Arkadaşlar sizce napmalıyım bu durumu sınıf hocama anlatıp yardım falan istemelimiyim? annem anlamış mıdır cidden? lütfen yardım edin..

ablacim 13 yasinda ne ciddi iliskisinden bahsediyorsun sen? ayrintiya girsinler zaten,raki icerim gobegini gidiklarim filan..hepsini bilsin annen,18 yasina kadar KANUNEN AHLAKEN ailenin sorumlulugu altindasin :KK20:
bu sevgili olaylarina ne demeye bu kadar erken basliyorsun sen?

Olur mu canım sen rakı icmeyi dudak dudaga gelmeleri yazmayi biliyorsun birde ciddiymissiniz annenden niye korkuyorsun ki :)) bu ciddi iliskide coluk cocugun eline bile oyuncak oldu :KK70: aranizda yuzukte taksaydiniz

çok erken başlamışsın ve yaşından çok çok buyuk düşünceler içerisindesin bu da senin ne kadar küçük yaşta olduğunu belli ediyor allasen git istop oyna yuzuk oyna dersine bak yaramazlık filan yap ya

Neyyyyy 13 yaşmı ayolll benim kızzzz 12 yaşındaaaa işi gücü bana şaka yapmak hoşlanmadığım şakaları bile yapıyor yaşına veriyorum üstelik bu yaşlar çoçuklugun en güzel yılları git basket oyna yüzmeye git spor yap arkadaşlaronla takıl tıpkı benim kızım gibi senden çooooookkk farklı bi çoçuk bu yazdıklarını annen okusa ne kadar üzülür biliyormusun ufacık yaşınla büyük işlere kalkışmışsın kendine acımıyorsan seni okusun iyi bir eğitim alsın diye kolejlere gönderen ailene merhamet et en azından bunu borçlusun onlara unutma

13 yasinda ben daha regl olmamistim sen ciddi dusunmeyi nerden biliyosun tatlim...:KK70:

Bir yil sonra bunlara gulceksin cok degil :)

Dudak dudaga falan bunlar icin cok erken bence... bu dusuncelerin de fazla kadinsi yanI...

Ailenin bilmesi iyi olur. sana dogruyu gosterirler..

yavrucugum haydar dümene yazsanız bunu o bile derki size her bişeyi yapmayı biliyonuzda annenizdeni korkuyonuz. rakı içiceklermiş dudak dudaga geliceklermiş. :)) ondan sonrada senn oglan benim kızı dürttü

Neyyyyy 13 yaşmı ayolll benim kızzzz 12 yaşındaaaa işi gücü bana şaka yapmak hoşlanmadığım şakaları bile yapıyor yaşına veriyorum üstelik bu yaşlar çoçuklugun en güzel yılları git basket oyna yüzmeye git spor yap arkadaşlaronla takıl tıpkı benim kızım gibi senden çooooookkk farklı bi çoçuk bu yazdıklarını annen okusa ne kadar üzülür biliyormusun ufacık yaşınla büyük işlere kalkışmışsın kendine acımıyorsan seni okusun iyi bir eğitim alsın diye kolejlere gönderen ailene merhamet et en azından bunu borçlusun onlara unutma
şimdiki neslin hormonları ters çalışıyo bacım

13 muuuu :KK57::KK57: canımm sen zaten cocuksun ne cıddıyetı ayrıca yazdıgın mektupta hıc masumca degıl bu yasta dudak dudaga yazmak bunları dusunmek :KK17: aılen kesınlıkle bılmelı..

Canim daha 13undesin.neyin acelesi bu:)annenin bilmesi senin acindan cok cok daha iyi olacaktir,yoksa biz hala cocuklarimiz hep o masum haldeler saniyoruz.bence boyle seyler icin acele etme.gencken acelem neydi,basim biraz daha rahat kalsaydi diye hayiflanirsin:)

13 yasında regli bile olunmuyor.olsa bile bu yaşta sabah sabah bi git ya kimler dalga geciceksen geç

Göbeğe yaratmışrrakıiiçermiş dudak dudağa gelirmiş.

Ne rakısı ne göbeği

İyi yazmasında azıcık mantık yapsaydin .

Bide ciddiymis

Hi hi

Arkadaşlar adım eda 13 yaşındayım ve forumda yeniyim bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Benim baya büyük bi derdim var hatta geceleri uyuyamıyorum kalkıyorum rüyalarıma giriyo.Bizim tayinimiz çıktı ve malatyaya geldik ve burda bi okula başladım 7.sınıf 5 aydır bi çocuğu tanıyorum ve 1 aydır çıkıyoruz ama öyle saçma ilişkiler deyil ciddiyiz ve cidden seviyorum bunu annem bilmiyordu ama bikaç kere görmüştü ve zaten anlamıştır ama tam bilmiyordu.Bizim okul özel okul ve baya disiplinli çıkma olaylarına çok karışılıyor.Bunu benim sınıf hocam biliyordu ama aramızdaydı.Ben sevgililer gününde bir mektup yazdım 3 sayfalık.İçinde de rakı içeriz gökyüzüne bakarak sen beni gıdıklarsın ben gülerim göbişine yatarım dudak dudağa geliriz belki evleniriz büyüyünce çocuklarımız olur falan filan yazmıştım.Hocalar yakalamış ve iş rehberliğe gitti bizle konuştular bu yaşta olmaz arkadaşsınız siz falan dediler biz tamam tamam dedik ama sonra dediler ki biliyoruz sizin fikriniz deyişmeyecek bu odadan çıktıktan sonra belki aa atlattık falan diyceksiniz bizim için dediler biz hayır dedik ama rehberlik hocası şöyle dedi bu durumu ailenizle paylaşmak zorundayım böyle bir yükü kaldıramam mutlaka siz yine biryerden görüşürsünüz artık ailenizle yüz yüze konuşucaz okula çağırıp dedi ama çok yumuşak bir tavırla biz lütfen dedik bi şans istedik ama vermediler onun ailesi sorun deyil ama ben emin deyilim hiç böyle birşey yaşamadım napcağımı bilmiyorum ama bu olay yaşandıktan sonra eve geldiğimde anneme herşeyi anlattım benden duymasını istedim bi çocuk var dedim birbirimize işte bişeyler var aramızda dedim o bana mektup yazmıştı bende ona yazdım dedim hocalar yakaladı kızdı bu yaşta olmaz dediler dedim annem sence çıktığımızı artık anlamış mıdır?Bana dedi ki bu yaşta dersler önemli bunlara kafa yorma dedi kızmadı ama daha okula çağırmadılar ben anneme mektubun içeriğinden bahsetmedim ama kötü amaçla yazmadım anne dedim okula çağırıcaklar diye duydum pazartesi çağıralım dediklerini de duydum ve çağırdıklarında abartarak anlatırlar diye korkuyorum çünkü öyle yapıyolar saçma sapan şeyler diycekler diye çok korkuyorum aneme anlattım ama daha ayrıntıya girerler diye :KK43: Arkadaşlar sizce napmalıyım bu durumu sınıf hocama anlatıp yardım falan istemelimiyim? annem anlamış mıdır cidden? lütfen yardım edin..
bu yaşlarda her ne olursa olsun annenden asla saklama kızsa da bağırsa da saklama sakın ablacım ayrıca bu yaşta birinden hoşlanabilirsin bu çok doğal ama olayı bu boyutlarda düşünmen yazdıkların hiç doğru şeyler değil çok küçüksün inanma kimselere kandırırlar saf duygularını kullanırlar yapma güzelim dediğin gibi derslerin önemli bu yaşta bulaşma böyle şeylere tamam

Vuhuu canım ne yaptın sen ya?
Benim 13 yaşımda derdim okuldan çıkıp bisikletle turlamaktı. Daha lisede bile değilsin ki o bile ilişki anlamında çok küçük bir yaştır.

Ailenle her şeyi paylaşsınlar zaten. Senin şu anda okulda tek ilgilenmen gereken şey derslerin. Eğitim hayatınla ilgili hayallere ağırlık vermelisin.
Seni kurtarıcın alacağın eğitim. Seviyorum dediğin erkek çocuğuyla rakı balık keyfi çook sonra ki iş.

Ablacım Kiraz Mevsimi, Medcezir gibi saçma dizileri çok fazla izleme. Bu yaşta gökyüzüne bakarak rakı içmek, dudak dudağa gelmek dizilerden geliyor aklına biliyorum. Ama lütfen ciddiyiz deme bize bir gülme geliyor :)

X