Annem & Sevgilim...

misgizeem35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
23
0
28
Annem ve sevgilimle dertte Başım, 19 yasındayım tamam diyceksiniz belkide, bu yaşta ne aşkı ama, lise 1 sınıfta çıkmaya başladık, ara sıra ayrılıklarımız oldu ama kopamadık birbirimizden , arkadaşım gitmiş anneme, sercan gizeme tokat attı demiş, annemde gitmiş inanmıs. ne yapsam inandıramıyorum aramıs çocugu ağzına ne geldiyse saydırmış anlamadan dinlemeden sürekli. yok işsiz güçsüz okumamıs, okumadı tamam ama bir işi var, babasının sayesinde. bazen araları çok iyi oluyor bazen yargısız infaz yapıyor , bana git bakirelik raporu al , ayrılamadıgınıza göre bunu yaptınız diyor.. artık ne yapcağımı şaşırdım artık aralarının iyi olmasını okadar çok istiyorumki nasıl yapabilirim bunu? Dualarınızı ve, fikirlerinizi bekliyorum..

Arkadaşınızın derdi neymiş o gelsin, tokat atıldı mı, atılmadı mı? Neden böyle bir şey söylüyor?

1. Arkadasin neden annene yalan soylesin. Hani vurmadi diyorsun ya bana inandirici gelmedi.
2. Daha yasin cok kucuk. Sen universite okumayi dusunmuyormusun.
3. Sen universiteye gidince saniyor musun onunla devam edecegini.
Suan hayata toz pembe bakiyorsun. Yarin obur gun baska sehirlerde okuya bilirsin yeni arkadasliklar olacak. Sen zaten kendine yakistirmamaya baslicaksin. Yanlis anlasilmasin erkek arladasin okumamis olmasini kucul gormuyorum. Ama hayat hep boyle oluyor. Onun icin sen ilk once hayatini bir duzene koy.

Annem ve sevgilimle dertte Başım, 19 yasındayım tamam diyceksiniz belkide, bu yaşta ne aşkı ama, lise 1 sınıfta çıkmaya başladık, ara sıra ayrılıklarımız oldu ama kopamadık birbirimizden , arkadaşım gitmiş anneme, sercan gizeme tokat attı demiş, annemde gitmiş inanmıs. ne yapsam inandıramıyorum aramıs çocugu ağzına ne geldiyse saydırmış anlamadan dinlemeden sürekli. yok işsiz güçsüz okumamıs, okumadı tamam ama bir işi var, babasının sayesinde. bazen araları çok iyi oluyor bazen yargısız infaz yapıyor , bana git bakirelik raporu al , ayrılamadıgınıza göre bunu yaptınız diyor.. artık ne yapcağımı şaşırdım artık aralarının iyi olmasını okadar çok istiyorumki nasıl yapabilirim bunu? Dualarınızı ve, fikirlerinizi bekliyorum..
Bakire olsan ne olacaaak, olmasan ne olacak? He bakire değilim de :) Seni dövecek hali yok ya. Ben de 19 yaşındayken annem olmadığımı duymuştu ben telefonla konuşurken. Ben de değilim ne olmuş yani dedim. Olunca ne oluyor, olmayınca ne oluyor? Ben seviyorsam bitmiştir. Bekaret kontrolü mü yapacak annen? Alem kadınmış valla. Kimse öyle bir rapor vermez. Sen annene durumu açıklayıp sevdiğini ve mutlu olduğunu ispatlarsan üstelemez herhalde.

Bakire olsan ne olacaaak, olmasan ne olacak? He bakire değilim de :) Seni dövecek hali yok ya. Ben de 19 yaşındayken annem olmadığımı duymuştu ben telefonla konuşurken. Ben de değilim ne olmuş yani dedim. Olunca ne oluyor, olmayınca ne oluyor? Ben seviyorsam bitmiştir. Bekaret kontrolü mü yapacak annen? Alem kadınmış valla. Kimse öyle bir rapor vermez. Sen annene durumu açıklayıp sevdiğini ve mutlu olduğunu ispatlarsan üstelemez herhalde.
Yok senin ailen ne kadar iiy bir aile diyip duruyor. tamam ailemizde hepsi okumus annem üniversite mezunu ama kendisi ilkokul mezununu aldı. ama bana böyle yapması hemen herşeye inanan insan

ben bununla ilgil, neden fake konu açayım? Okadar konuyadamı aynı şeyi yazıyorsun. adam akıllı cevabın yoksa yazmıycaksın.
Yavaş gel istersen saçın başın dağılmasın. Uslubunu topla istersen. İstediğim konuya yazarım, istemediğime yazmam. İstediğim mesajı da yazarım. Boyle bi olayin basina gelmesi de sasirtmadi soyle bi usluba sahip oldugun icin. Konuyla ilgili tavsiyem de ilk once insanlarla konusmayi ogrenin belki anenizi de ikna edebilirsiniz. Hadi Eyvallah!

bravo gençlere ne guzel gaz veriyorsunuz !!!

bravo gençlere ne guzel gaz veriyorsunuz !!!
Ne yapayım, git bekaret raporu mu al diyeyim. Ne kadar utanç verici... Ben olsam da olmasam da aynen böyle derim. Asla gidip rapor falan almam. Annem de zaten öyle bişey isteyemez. Buna hakkı yok çünkü. Sadece sorar. Ona da bişey diyemem. Ben burada gaz falan göremiyorum

Bakire olmamak ayıp değil bakire olmak örnek davranıs değil.Kisiden kisiye göre degisir bunlar derin konular sonucta
19 yasındasınız ve arkadasın gidip tokat attı diyor annenize?
Saka gibi gercekten.Cünkü bunları 14 yasındaki insanlar bile yapmaz artık.Konuyu fake sanmaları gayet normal böyle bir durum karsısında.
Ücünü yüzlestirin basit

Gidip bekaret raporu almaya falan kalkarsan spiral taktır çoğalma arkadaşım sen. Üreme. Gerçi şu fake konular bölünerek çoğalanların ürünü gibi. Şimdi geçip karşımada yaaaa neden feyk diyoson deme. İnsanların zekasıyla alay etme.

X