• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden iyi yemek yaparsam kıskanıyor bu nasıl bir kafa?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
148
-48
98
32
Malesef böyle iyi yaparsam kıskanıyor hatta mutfağa girmeyeyim istiyor. Babamsa akşama kadar televizyon izler ne olmuş ne bitmiş bize bakmaz bir yapıda. Sizce bu yapıda kişiler nasıl tanımlanır ve benim üzerimdeki etkileri neler olmuş olabilir? Öfke kontrolü sorunu benim tespit edebildiğim sorunum olmuş bile..

Kadinin tek başarisi budur belki? Babaniz zaten ayri bir alem annenizin de psikolojisi saglam degil muhtemelen neden annenizi anlamak yerine kendinize bu durumdan sorun üretmeye calisiyorsunuz? Gir her gun 3 öğün yemek yap deselerdi yapmazsiniz... 🙄

Kadinin tek başarisi budur belki? Babaniz zaten ayri bir alem annenizin de psikolojisi saglam degil muhtemelen neden annezi anlamak yerine kendinize bu durum sorun üretmeye calisiyorsunuz? Gir her gun 3 öğün emek yap deselerdi yapmazsiniz... 🙄
Annem çok kontrolcudur her sey onun istedigi gibi olmalı. Dolabım onun aldığı elbiselerle dolu kendi beğenip alabildiğimse sınırlı, ne giyebildiğin ne de yeni diye atamadığın bir yığın. Herkese laf söyler, her şeye bir kulp takar, aynı şeyleri tekrarlar durur, 2-3 günde bir evde babamla ya da başka şeyle bağrışmazsa da şaşar dua ederim...

Annem çok kontrolcudur her sey onun istedigi gibi olmalı. Dolabım onun aldığı elbiselerle dolu kendi beğenip alabildiğimse sınırlı, ne giyebildiğin ne de yeni diye atamadığın bir yığın. Herkese laf söyler, her şeye bir kulp takar, aynı şeyleri tekrarlar durur, 2-3 günde bir evde babamla ya da başka şeyle bağrışmazsa da şaşar dua ederim...

32 yasinda koca kadinsiniz ergen degilsiniz kendi evinize cikmaniz lazim begenmiyorsaniz.

Evet anneniz sorunlu gibi görünüyor peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Hasta olduğunu sanmıyorum açıkçası artık her kötülüğün adı hastalık oldu.

Evet anneniz sorunlu gibi görünüyor peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Hasta olduğunu sanmıyorum açıkçası artık her kötülüğün adı hastalık oldu.
Bence de hastalık değil huyu böyle. Ben ilişkimi komple keseceğim artık ki anlatmadığım daha çok şey var.

Back
X