Annemdennn BiktiM Usandimmm

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
28
Annem benii hic bi zamn ne saydi nede sevdii her zamn cookk zittik ben ne diyosam ona batiyo o nediyosa bana hep birbirimizii yanlis analadikk hep insanalri bnden daha yuksekk herkez benden ii ama tarif edilmicekk kavgalarr her yerdw kim varsa herkezin icinde gene laf sokuyoo inanin artikk takk dedi 17 yasinda evlendim smdi 21yasindayim 3 senelik evlii 1 bucuk yasindada kizim varr bir annne kaynanama kotulermii benii naptimm ben ona hala cozemedmm evlendim cacugum oldu hala aynii annmle her gorustugumuzde saaylerce aglarm hic yokktan bisiler cikartp morelimi bozuyoo bde benn babamii tariff edilmicek kadar cokk seviyorum cokk iyi anlasiyodukk onada dusman etti bnii sizce bu nedir:KK43:
yanii 21 yasinda dert sahibii oldummm valaaaa

gorusme sende
kaynanana kotulediyse annennde biseyler eksik demekdir, mumkun oldugunca az gorus
bayramdan bayramaa ..

Bence sen 17 yasinda evlenmekle dert sahibi olmussun. Anneni bahane ediyosun.
Anne bu bi daha bulunmaz.. Kiymetini bil..
Yookk cnm 17 yasida evlendigime hicteee pisman olmadimm cookk mutluyummm esimleee kizmla anem benii cokk yipratti inan saygimla kusur etmiyorum bileee amaaa hep biii soruunn

Annem benii hic bi zamn ne saydi nede sevdii her zamn cookk zittik ben ne diyosam ona batiyo o nediyosa bana hep birbirimizii yanlis analadikk hep insanalri bnden daha yuksekk herkez benden ii ama tarif edilmicekk kavgalarr her yerdw kim varsa herkezin icinde gene laf sokuyoo inanin artikk takk dedi 17 yasinda evlendim smdi 21yasindayim 3 senelik evlii 1 bucuk yasindada kizim varr bir annne kaynanama kotulermii benii naptimm ben ona hala cozemedmm evlendim cacugum oldu hala aynii annmle her gorustugumuzde saaylerce aglarm hic yokktan bisiler cikartp morelimi bozuyoo bde benn babamii tariff edilmicek kadar cokk seviyorum cokk iyi anlasiyodukk onada dusman etti bnii sizce bu nedir:KK43:
yanii 21 yasinda dert sahibii oldummm valaaaa

Ya şu sondaki harfleri neden iki üç defa yazma gereği duyuyorsun insan okurken fenalık basıyor. Fal bölümünde de bir üye var aynen böyle yazıyo ben daralıyorum okurken.

Anneni sallamamayı öğrenmen gerek, görüşme sıklığını azalt ve kv ile aran iyiyse ona daha sıkı bağlan. Anan değişmeyeceğine göre yapçak bişey yok, hayat senin hayatın, eşin ve kızın senin ailen. Annelerimizi silemeyiz elbet ama sıkça evine gitmezsin, sana gelince de çok yüz vermezsin olur biter. Yapacak birşey yok, evladını boşuna üzme sen de.

A
Ben annemin menopoz donemini bildigim icin musamaha gosterilmesi gerektigi taraftariyim. Cok sinirli olurlar. Buyuk ihtimalle annesi de o devrededir..
Anem 35 yasinda cnm gayet saglilikli alaha sukur anlamadin sorunumu sanirim hic anlasMiyoruzzz hrrkez benden ustunn saymiyo bile benii hep bi kavga patirti gurultuu dyorum anmle karsilikli oturuyozz benii ararr balkona cik der laf soler olup olmadik biseyi dert eder gderr bildiginz gbi deglll

Ben annemin menopoz donemini bildigim icin musamaha gosterilmesi gerektigi taraftariyim. Cok sinirli olurlar. Buyuk ihtimalle annesi de o devrededir..
Menepoz ayrı tabi es geçerim ama hep böyleydi diyor...annemin ateş basınca bize bastığı günleri unutmadım tabiki:)

A

Anem 35 yasinda cnm gayet saglilikli alaha sukur anlamadin sorunumu sanirim hic anlasMiyoruzzz hrrkez benden ustunn saymiyo bile benii hep bi kavga patirti gurultuu dyorum anmle karsilikli oturuyozz benii ararr balkona cik der laf soler olup olmadik biseyi dert eder gderr bildiginz gbi deglll

O zaman annenin baska sorunlari var. Ya da seni kiskaniyor..

A

Annen de 14 yaşında anne olmuşsa normal, bence daha olgunlaşmadan anne olmuş, büyük ihtimal çok şeyler yaşamış, belki babanla istemeden evlenmiş, belki kaçmış 33 yaşında kv olmuş, anane olmuş vs vs ve belki de sorumlu olarak seni görüyor. Bence annen psikoloğa gitse senle ilgili neler dökülür.

Yaşın 19 mu, 21 mi. Profilde 19'da...

Annen de 14 yaşında anne olmuşsa normal, bence daha olgunlaşmadan anne olmuş, büyük ihtimal çok şeyler yaşamış, belki babanla istemeden evlenmiş, belki kaçmış 33 yaşında kv olmuş, anane olmuş vs vs ve belki de sorumlu olarak seni görüyor. Bence annen psikoloğa gitse senle ilgili neler dökülür.

Yaşın 19 mu, 21 mi. Profilde 19'da...
21 cnm yanlislik olduu orda evet bence de haklisinn sanirm 14yasinda evlenms 15beni kucagina almis kaynanasiyla oturmuss cokk seyler cekms evet ama bana neden simdi cektiriyo

benim babamda böyleydi. ama değişmiyorlar kendini üzme canım mesafe koy biraz. ellerin üstünde olsun ama samimiyetini azalt.

Buyuk ihtimalle annesinin bir sorunu var sikayet edeceğine alip bi psikologa gotursun. Anne bu sonucta..

herkes anne oluyor işte ama neyse. genç yaşta dert sahibi hasta oluyorlar böyle insanların evlatları. sıra kendilerine hiç gelmez. tabi önce anne çok haklısınız

21 cnm yanlislik olduu orda evet bence de haklisinn sanirm 14yasinda evlenms 15beni kucagina almis kaynanasiyla oturmuss cokk seyler cekms evet ama bana neden simdi cektiriyo

Canım psikolojik olabilir işte. İnsan beyni çok farklı çalışır, yaşadığı çok şey varsa, istediklerini yapamadıysa, küçük yaşta sana bakmaya başlayıp çocukluğunu ve gençliğini yaşayamadıysa, babanı sevmiyorsa ve seni onun parçası görüyorsa ve kendi de fark etmeden seni suçluyorsa olabilir, sana herşeyi yapma hakkını kendinde görebilir. Sağlıklı bir durum değil bu onda hem fikiriz ama bunun sebeplerini bulmak gerek.

Annenle konuşmayı derinlere inmeyi denedin mi?

Son düzenleme:
Canım psikolojik olabilir işte. İnsna beyni çok farklı çalışır, yaşadığı çok şey varsa, istediklerini yapamadıysa, küçük yaşta sana bakmaya başlayıp çocukluğunu ve gençliğini yaşayamadıysa, babanı sevmiyorsa ve seni onun parçası görüyorsa ve kendi de fark etmeden seni suçluyorsa olabilir, sana herşeyi yapma hakkını kendinde görebilir. Sağlıklı bir durum değil bu onda hem fikiriz ama bunun sebeplerini bulmak gerek.

Annenle konuşmayı derinlere inmeyi denedin mi?
Cokk denedm kahve yaptim annee gl oturalim konusalmm dedimm tamm oturdkk tartstik genee kavga napcm bilmiyom dua edin inanin cok caresizimm

Buyuk ihtimalle annesinin bir sorunu var sikayet edeceğine alip bi psikologa gotursun. Anne bu sonucta..
Bunu benn cok daha once dusundumm goturdumm ama bir sefer gittii dahada neler yaptm ettim ama gitmedii zate anem deger verdigim icin iyi olalim bana destek olsun dye bu kadar uzuluyom ya baskasi olsa umursamam bile

X