Anneme 'seni de şişeye oturtacağız' demiş

mimoz_a

Unutursam Fısılda !
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
5.184
1.756
Onur Özbizerdik ile 2.5 aydır yaşadığı aşk nedeniyle hem işinden olan hem de tehditler nedeniyle ölüm korkusu yaşayan Melis Ç. her şeyi anlattı

Hakkında savcılık tarafından yeniden yakalama kararı çıkartılan Özbizerdik ile 2.5 aydır yaşadığı aşk nedeniyle hem işinden olan hem de tehditler nedeniyle ölüm korkusu yaşayan Melis Ç. konuştu. Özbizerdik'in feci şekilde dövdüğü genç kadın yaşadıklarını anlattı.

‘ANNEM GİBİ ÖLECEKSİN’

33 yaşındaki Melis Ç., cuma günü Onur Özbizerdik’in kendisini Nişantaşı’nda bulduğunu belirterek, “Nişantaşı’nda yürürken Onur, sıkıştırdı ve arabaya binmemi söyledi. ‘Binmeyeceğim’ dedim ama zorla bindirdi,
grey.gif
şoförü de yardımcı oldu. Arabayı şoförü kullanıyordu. Yanıma oturdu ve dövmeye başladı.

‘Öleceksin, seni öldüreceğim’ diyordu. Kafama ayaklarıyla vurdu. Ellerim şiş, dişim kırık, burnum kırık, dudaklarım yarık içinde... Silahını aradı bulamadı, birilerini telefonla arayarak silahını istedi. ‘Annem gibi öleceksin, o nasıl öldüyse sen de öyle öleceksin. İkinci Uğur Kılıç olacaksın’ diyordu.

Şoförüne de ‘Sen de şahit olacaksın’ dedi. Kilyos’a doğru gittik. Arabadan atlamayı düşündüm ancak kapıyı açamadım. Şoförüne ‘Senin de kızların var bana yardım et’ dedim. Onur, ‘Şimdi eve gideceğiz, makas bulayım saçlarını da sıfıra vuracağım. Şimdi sessiz ol şu gömleği kafana ört kimse görmesin’ dedi” diye konuştu.

‘FİLMLERDEKİ GİBİ KAÇTIM’

Genç kadın bundan sonraki korkunç anları ise şöyle anlattı: “Sarıyer Konakları’na geldiğimizde de ‘Kaybedecek hiçbir şeyim yok, en fazla 30 yıl yerim’ dedi. Sürekli para verip serbest kaldığını, son serbest kalışının da 400 bin dolara patladığını söyledi. Öldüreceğinden korkuyordum çünkü silahı eve geliyordu. Can havliyle koşmaya başladım. Filmlerdeki gibi kaçtım. ‘Yardım edin polis çağırın öldürecekler beni’ diye bağırdım.

SENİ DE ŞİŞEYE OTURTACAĞIZ

Bir apartmanın kapısı açıktı, girdim. Üst kata çıktım, iki dairenin kapısına vurdum. Biri açtı, yüzümü kanlı görünce içeriye aldı. Yere yattım, ‘Polisi arayın’ dedim. Onur zillere basıyor, bağırıyordu. Annemi aramış, ‘Seni de şişeye oturtacağım, kızını git hastanelerden topla onu da seni de öldüreceğim’ demiş. Annem de ben de tehdit altındayız. Zaten kaçmasam şu an ya sakat kalmıştım ya da ölmüştüm”

Onur Özbizerdik’in kendisini ihbar etmesinden şüphelenmesi nedeniyle dövmediğini kaydeden Melis Ç., “Onu ihbar etmeyeceğimi iyi bilir. 17 Haziran’da yakalandığı otelden kaçtım. Bana ‘10 günden beri neredeydin, bir erkekle mi beraberdin’ dedi ve küfürler etti, sonra da dövmeye başladı ve bu hale geldim” dedi.

http://www.mynet.com/haber/yasam/anneme-seni-de-siseye-oturtacagiz-demis-1901852-1

bu kızcağız şanslıymış, kaçabilmiş ve çaldığı kapı açılmış. ama ya kaçamasaydı? ya o kapı açılmasaydı? peki ya bundan sonra ne olacak? bu adamın öfkesinin dinmesini mi bekleyecek?

şaşırma arkadaşım bu adamın istediklerini yapabilmesi totosunu kaldırmasına bağlı. istesin yeter :KK43::KK43::KK43:

dunya gercekten bu kadar kötümü :KK43:
bu nasıl vahşilik
okuduklarıma ınanamadım :KK43:
boyle ınsanların kökü nasıl kurur

Özbizerdik'in dövdüğü M.Ç'ye çağrılı koruma tahsis edildi

Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik tarafından hastanelik edilene kadar dövülen hostes M.Ç, hastanedeki tedavisinin ardından emniyete başvurarak koruma istedi.

Emniyet yaptığı değerlendirmenin ardından M.Ç'ye 'çağrılı koruma' tahsis etti. Çakır, tehdit altında olduğunu fark ettiği anda emniyetten kendisine verilen telefon numaralarını arayarak kısa sürede polisin olay yerine gelmesini sağlayacak.

Onur Özbizerdik, Etiler'de tartıştığı grubun üzerine ateş açmış ve kaçmıştı. Şişli'de başkası adına tutulmuş odada kalan Onur Özbizerdik polis tarafından yakalanmış, çıkarıldığı adliyede serbest kalmıştı. Serbest kaldığı gün hostes sevgilisi M.Ç'yi Nişantaşı'nda bulmuş, sevgilisinin ayrılmak isteğine şiddetle karşı çıkmıştı. Otomobiline aldığı M.Ç'yi ayakkabı topuğu ve tekmelerle hastanelik eden Özbizerdik, yeniden aranmaya başlanmıştı. M.Ç, hastanedeki tedavisinin ardından emniyette ifade vererek Özbizerdik'ten şikayetçi olmuştu.

3 SAAT DAYAK YEMİŞTİ

Onur Özbizerdik'in kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyerek İstanbul Emniyeti'ne başvuran M.Ç'nin başvurusu yapılan değerlendirmenin ardından 'çağırmalı koruma' olarak kabul edildi. M.Ç'ye oturduğu yerdeki emniyete ait numaralar verildi. Olası bir yakın tehdit durumunda emniyetin verdiği numaraları arayarak olay yerine kısa sürede polisin gelmesini sağlaması istendi. M.Ç, emniyette verdiği ifadede, Özbizerdik'in adliyeden serbest kaldıktan sonra Nişantaşı'nda kendisini bulduğunu, şoförünün yardımıyla zorla aracına bindirdiğini ve 3 saat boyunca ayakkabı topuğu ve yumrukla dayak yediğini söylemişti.

http://www.msn.com/tr-tr/haber/turk...a-tahsis-edildi/ar-AAckxpT?ocid=mailsignoutmd

Son düzenleme:
ne komik şu çağrılı koruma işi. tamam her kadının başına bir polis dikilemez belki ama bu adamlar tedavi edilebilir.

hayır bi de polisi arayınca diyorlar ki sizin için bir tehlike durumu var mı? o olduğuna emin misin? bla bla.

benim yanıma gelirken yakacağı mazotu falan hesaplıyorlarsa kendi keyifleri için markete giden emniyet arabalarının yaktığı mazotu da hesaplasınlar. neyse yazılacak çok şey var. ama sustum.

Bazı genler babadan oğula geçiyor onun oğlu olsa oda aynı olacaktır
,kadınlar dikkatli olmalı ve hemen sevgili olmamalı etrafta z.ok plskopat var adam gibi görünen ama adam olmayan

Bu adamla birlikte olan kızlar başlarına ne gelebilceğini tahmin edemiyormu acaba.alattin çakıcının oğlu ile birliktesin ne olcaktı.Başta herşey güzel gelmiştir.polat alemdar gibi tipler muhtemelen ..Ben bazende bu kadınlara kızıyorum işte

Devlet madem bu psikopata cezasini vermiyor bari adam akilli kizi korusun. Tuylerim diken diken oldu okurken.

Kızlar biraz akıllı olun zenginliğe iki tatlı söze yem olmayın
Ucuz kurtulmuş

Onur Özbizerdik'in sevgilisi şikayetini geri çekti
Yeraltı dünyasından Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik’in dövdüğü M.Ç.’nin şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Özbizerdik, Etiler’de bir restoranda tartıştığı gruba ateş açmış, günler sonra Şişli’deki bir otelde yakalanmıştı. Savcılıktan serbest bırakılınca da eski sevgilisi M.Ç.’yi zorla otomobiline alıp 3 saat ayakkabı ve yumrukla dövmüştü. Sarıyer’de ormanda bulunan kadın, şikayetçi olmuştu.

‘KENDİM BİNDİM’

Hürriyet'in haberine göre ‘Çağırmalı koruma’ verilen kadın, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe vererek şikayetinden vazgeçti. Özbizerdik’in aracına rızasıyla bindiğini söyleyen M.Ç., şoför Adil Cesur’dan
da şikayetçi olmadığını belirtti. Savcılık da kamu adına soruşturma yürütülmesine karar verdi, şoförün ifadesinin alınmasını istedi.

SENİ DE ŞİŞEYE OTURTACAĞIZ

Olay günü Onur Özbizerdik'in annesini aradığını söyleyen M. Ç., ''Onur zillere basıyor, bağırıyordu. Annemi aramış, ‘Seni de şişeye oturtacağım, kızını git hastanelerden topla onu da seni de öldüreceğim’ demiş. Annem de ben de tehdit altındayız. Zaten kaçmasam şu an ya sakat kalmıştım ya da ölmüştüm” demişti.

‘Kamu davası devam eder’

-SAĞLIK raporunda, darp sonucu burun kırığı başta olmak üzere vücudunda yaralanmalar olduğu belirtilen M.Ç.’nin durumunu hukukçulara sorduk:

-Avukat Saygun Çelebi: “Kemik kırığı varsa şikayetten vazgeçmesi durumunda dahi kamu davası düşmez.”

-Avukat Mustafa Bayraktar: “Şikayetten vazgeçilmesi olası yargılamada ceza indirimine sebep olabilir. Maddi ve manevi tazminat davası açamaz.”

http://www.mynet.com/haber/yasam/onur-ozbizerdikin-sevgilisi-sikayetini-geri-cekti-1913595-1

muhtemelen başına gelebileceklerden korktu ve şikayetini geri çekti :/

Yazik kiza yaa. Cagrili koruma nedir ya polis oraya gelene kadar adam kizi öldurur. Cok komik bu polis teskilati. Herkes bi riza baba ve ekibi degil ki olay yerine cok yakin olsun!

X