• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemi hastaneye götürmem gerekiyor ama korkuyorum

Öncelikle geçmiş olsun.. Anneniz farkında olmadan burkmuş ta olabilir. Bunu anlamanın en iyi yolu fiziki muayene, röntgen ,usg gibi tetkikler.. Ama öncelikle sen bir derin nefes al sakin ol yarin sakin sakin git ki hem işlemlerde gerilme hemde melegine kotu enerji verme ;)

ne diyelim ölsün o zaman
Ay yok artık bu nasıl bir yorum.
İnsan düşmanına bile bunu söylemez,çok ayıp gerçekten çok ayıp.
Konu sahibi çok geçmiş olsun,Allah bir daha derdini göstermez umarım. Lütfen hemen götürün,en azından tedavi gerektiriyor ise geç kalmamış olursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Ay yok artık bu nasıl bir yorum.
İnsan düşmanına bile bunu söylemez,çok ayıp gerçekten çok ayıp.
Konu sahibi çok geçmiş olsun,Allah bir daha derdini göstermez umarım. Lütfen hemen götürün,en azından tedavi gerektiriyor ise geç kalmamış olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
korkuyormus yaa

ne diyelim ölsün o zaman

Ne kadar da sağlıklı bir yorum yaptınız, masallah. Bence hassas konularda yorumlarınıza dikkat edin, ya da yorum yapmayın daha iyi.

Konu sahibi, biz de annemde yaşadık. Öncelikle içinizi rahat tutun. Yarın ultrasonda ortaya çıkar ancak yumuşak morarma olmayan şişlikler hep çıkıyor beyin kanaması sonrası. Bunlar ödem. Idrar söktürücü verebilir doktor eğer kullanmıyorsa. Korkmayın lütfen.

Korkmasından daha doğal ne olabilir ki
Anne bu canı kanı,anne ile baba söz konusu olunca hangimiz korkmuyoruz ürkmüyoruz
Şahsım adına ben 3buçuk atıyorum korkudan.
Korkan birine söylenecek söz veya temenni değil sizinki.
korkuyorum goturemiyirum anladim

Gecmis olsun konu sahibi insallah kisa surede sağlığına kavusur anneniz.Panik olmayin buyuk ihtimalle ödemdir.eskisi gibi hareketli olmadigi icin ödem oluşması normal.Ama hareketsizlik ciddiye alinmazsa pihtilasmaya da neden olabilir.
Doktorunuz en uygun tedaviyi verecektir zaten.

Ne kadar da sağlıklı bir yorum yaptınız, masallah. Bence hassas konularda yorumlarınıza dikkat edin, ya da yorum yapmayın daha iyi.

Konu sahibi, biz de annemde yaşadık. Öncelikle içinizi rahat tutun. Yarın ultrasonda ortaya çıkar ancak yumuşak morarma olmayan şişlikler hep çıkıyor beyin kanaması sonrası. Bunlar ödem. Idrar söktürücü verebilir doktor eğer kullanmıyorsa. Korkmayın lütfen.

Sadece bi ayağında var sağ tarafta. İyi toparlandık kanamadan sonra. Morluk falan Yok ayağı şiş. Beze halinde değil. Herkese çok teşekkür ederim yorumlar İçin.

Back
X