annemim dediği zoruma gitti

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
Merhabalar..okul konusunda sıkıntılarımla ilgili çok fazla konu açtım özür diliyorum ama moralim gerçekten çok bozuk.Annemle konuşamıyorum,Buraya yazıp konuşmak istiyorum.Bugün ders çalışıyodum annem bana boşuna çalışıyosun kendini yoruyosun bırak artık sende biliyosun bide lys den kazanamayıp iyice moral bozcaksın diyo.Sen çok istiyodun diye ses etmemiştim ama olmucağını kazanamıcağını biliyodum dedi. Okadar zoruma gitti ki...İşe girmemi üniverste için artk uğraşmamamı istiyo

Son düzenleme:
kulaklarınızı tıkayın. duymayın. 150 binlerden 170 binlerden ilk 10 bine 20 bine çeken o kadar insan var ki. hatta bunu bir tanıdığıma göstermek için dershaneden fotoğraf çekmiştim, fotoğrafını atabilirim size listenin. umudunuzu kaybetmeyin. çalışın olur. lys bilgi sınavıdır, bilen yapar, çalışan yapar. emeğinizin karşılığını yüzde yüz alacağınız bi sınavdır lys.

Canım ygs kaç puan aldın bende girdim ama lys ye girmiyecem evliyim örgun okuyamam

diğer konuna baktım polis olmak istiyormuş 225 te kalmışsın aslında güzel puanın polislik yerine besyo düşün bence polislik düşüncek kadar uygun fiziğin varsa besyo hayli hayli kazanırsın beden öğretmeni olursun, annene bakma bazen anneler acımasız olabiliyor ama herşey bitmiş değil.

diğer konuna baktım polis olmak istiyormuş 225 te kalmışsın aslında güzel puanın polislik yerine besyo düşün bence polislik düşüncek kadar uygun fiziğin varsa besyo hayli hayli kazanırsın beden öğretmeni olursun, annene bakma bazen anneler acımasız olabiliyor ama herşey bitmiş değil.

4 yıl başka şehirde okumamı karşılayamıcağını düşünüyo.ooofffff zaten maddiyat yüzünden okumadım şimdide zorluyorum. tutturdu açıköğretim diye.

Merhabalar..okul konusunda sıkıntılarımla ilgili çok fazla konu açtım özür diliyorum sizi sıkmak istemem ama moralim gerçekten çok bozuk.Annemle konuşamıyorum erkek arkadaşım beni zaten anlamıyo,Buraya yazıp konuşmak istiyorum.Bugün ders çalışıyodum annem bana boşuna çalışıyosun kendini yoruyosun bırak artık sende biliyosun bide lys den kazanamayıp iyice moral bozcaksın diyo.Sen çok istiyodun diye ses etmemiştim ama olmucağını kazanamıcağını biliyodum dedi. Okadar zoruma gitti ki...İşe girmemi üniverste için artk uğraşmamamı istiyo
Onlar oyle soyledikce sen daha cok hirs yap bazen susmak en guzel cevaptir cevabini kazaninca tokat gibi yuzune carparsin

Bu sınava gerçek anlamda hazırlandı mı ? yoksa sadece çalışmak için mi çalıştın

annemi duymayıp çalışıyim diyorumda bana okadar boşa kürek çekiyomuşum gibi hissettiriyo ki.İstanbul dışına 4 yıl gönderecek durumu yok onada hak veriyorum ama ben de okumak istiyorum.istanbul puanları çoOok yüksek. oofff

Kimseyi dinlemeyin. Çalışın çalışabildiğiniz kadar. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız mutlaka.

Çokta kotu değil benden3 puan fazla almışsn :KK70: Ama hemen hemen herkes duşuk almış taban puanlar düşer m.etme
Polisliğin taban puanları 2 senedir aynı ne Düşüyor ne çıkıyor 250.

Kimseyi dinlemeyin. Çalışın çalışabildiğiniz kadar. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız mutlaka.

evet ya şurda lys ye ne kaldı ki biraz daha dişini sıkmasını söylücem anneme.Denemek istiyorum bırakmak istemiyorum.sağolun umarım değer

annemi duymayıp çalışıyim diyorumda bana okadar boşa kürek çekiyomuşum gibi hissettiriyo ki.İstanbul dışına 4 yıl gönderecek durumu yok onada hak veriyorum ama ben de okumak istiyorum.istanbul puanları çoOok yüksek. oofff
225 üzerine okul puanıda eklenecek illa istanbul istiyorsan,istanbul Üniversitesi açıköğretim Fakültesi'nde tercihlerinin arasına yazabilirsin 2 yıllık ve 4 yıllık bölümleri mevcuttur,okulun web sitesini incele,yalnız parantez içinde uzaktan eğitim diye yazlar var onların harcı yüksek olur ona dikkat et aöf ile karıştırma.

cidden çalıştım.ama olmadı denemelerimde 300 altına düşmüodum. heyecan stres çok yaptım süreyi yetiştiremedim
Demek ki o yüzden. Öyle olmasa böyle çalışmak için çalışıyosunzdur o yüzden böyle geliyodur dicektm ama nedeniniz belli. Kesinlikle lys ye çok iyi çalışmalısın. İstersen yapabilirsin. İlk önce beynini buna odakla . Bu arada hangi bölüm istiyosun

Demek ki o yüzden. Öyle olmasa böyle çalışmak için çalışıyosunzdur o yüzden böyle geliyodur dicektm ama nedeniniz belli. Kesinlikle lys ye çok iyi çalışmalısın. İstersen yapabilirsin. İlk önce beynini buna odakla . Bu arada hangi bölüm istiyosun

ben pmyo istiyodum yani polislik ama olmadı malesef.bende 4 yıllık okumak istiyorum ki pomem deniyim yani en büyük isteğim yine polislik.ama olmazsa da mesleksiz böyle lise mezunu kalmak istemiyorum.sözelciyim yani öğretmenlikten başka pek seçenek yok

Evet öyle ama birde okucagınız bölüme göre atanma riski var .2 yıllık da okuyabilirsin . Önü açık meslekler mesela . Yine de peşini bırakmayın hakkınızda hayırlısı olsun

Çalış tabiki de. Annene de kulaklarını tıka. Ebeveynler bazen kırılacağımızı düşünmeden konuşubiliyorlar ne yazık ki. İlla 4 yıllık fakülte olmak zorunda da değil. 2 yıllıklarda da çok iyi bölümler var. Ben 4 yıllık mezunum ama keşke 2 yıllıktan bir bölüm yazsaydım da iş bulma imkanım fazla olsaydı. Gerçi şimdi de işim var ama.

X