İyi akşamlar arkadaşlar artık çok bunaldığım kimseye derdimi anlatamadığım için bu başlığı açtım
annem liseden beri beni kendi istediği gibi yönlendirmeye çalıştı, aklıma yatanları uyguladım yatmayanları uygulamadım. Üniversite sınavını ilk girişte kazandım ve mühendislik okudum. Kazandığım günden itibaren sorun çıkardı kendi istediği mesleği yazmadığım için. Okul bitene kadar devam etti, iş bulamazsın beceremezsin yapamazsın gibi söylemleri devam etti ve ben mezun olur olmaz 1 ay sonra iş buldum. Anneme iş buldum anne noldu dediğimde görürüz kaç ay çalışcağına dedi 3 senedir aynı işimde çalışıyorum... her konuda beni eleştirir 27 yaşındayım şu yaşıma kadar saçlarımı okşadığını görmedim. Onun huyuna gidersem benden iyi evlat yok gitmezsem benden kötü kız evladı yok. Şuan ki problememiz erkek arkadaşım. Kendi istediği kişiyle görüşmedim ( istediği kişide benimle aynı meslekte ve annem her zaman mesleğimi küçümserdi)hep bir bahanem oldu farklı şehirlerde olduğumuzu söyledim, türlü türlü bahaneler buldum ve asla istemedğimi net bir şekilde belirttim. Ama şuan görüştğüm kişi de yaşadığım şehrin dışında.Annemse noldu şehirden dolayı benim istediğimle görüşmedin gittin başka şehirden buldun diyor mesleğinide küçümsüyor, onu asla istemiyorum benim senin gibi kızım yok git onların evine annesi annen olsun ablası ablan olsun gider onlara hizmet edersin köle gibi vs diyor bense annemin rızası olmadan evlenmek istemiyorum. Erkek arkadaşım çok ciddi hemen tamam desem gelip isteyecekler bende çok istiyorum ama annem bu şekilde tepkiliyken asla yapamam ne yapacağımı bilemiyorum...