- 18 Haziran 2024
- 545
- -1
- 16
- 26
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Annem dünyalar iyisi bir kadındır bana fedakarlıkları büyük. Bugünkü açtığım konudaki kişiyi anneme anlattım aslında direkt anlatmadım çiçekle eve gelince sordu ve öyle anlattım. Sonra da tabi dışarı çıkarken vs fark etti bir şey demedi ama yüzü düştü. Sonrasında olmadığını söyledim ve bana gardını aldı. Sen zaten kimseyle anlaşamıyorsun herkes hayatındaki insanlarla güzel anlaşıyor fedakarlık yapıyor da sana ne oluyor diye bir tepki verdi. Herkesin hayatında sorunlar var ama millet birbirini idare ediyor ama sen kimseyle dillik edemiyorsun dedi. Bende tabi garip oldum ve sinirlendim. Dedim herkes gibi olmak neden zorundayım ki herkesin beklentileri farklıdır gibi bir cevap verdim. Arkadaşlarımın da ilişkileri var kaç senelik ama ne zorluklar yaşıyorlar hatta psikolojileri bozuluyor onlar gibi mi yapmalıyım dedim. Onun üzerine konu daha da büyüdü. Hepsi mi kötüydü insanlar ilişki yürütüyor sana ne oluyor gibi bağırmaya başladı birden. Bir sorun olunca direkt bana patlar böyle konularda. Ki eski ilişkilerimdeki kişileri de bilir. Bende dedim eskiden sana da hep babamı idare et dedikleri için mi böyle olduk keşke idare etmeseydin dedim ve kırıldı üzüldü. Yani çevremde ilişkisi olan insanlardan idare edip mutlu olmayan insanlarda var. Galiba erkeklere karşı benim töleransım düşük mükemmel aramıyorum ama beni en az uğraştıracak insanı arıyorum dedim. Oda daha da dellendi ilişki fedakarlıktır demeye başladı. Yani evet bende biliyorum ilişki fedakarlıkta ilk tanıdığın insana ne gibi fedakarlık gösterebilirim arkadaşlar? Birde dedi ki hemen kestirip attın biraz daha tanısaydın vs yani bildiğiniz baskı yaptı. Sizce haklı mı annem? Ve bana anlatma bir daha böyle olaylar dedi ama gizlesem de yapsam daha büyük kavga eder benimle. Önceden hayatımdaki insanları gizlerdim sonradan öğrenince hala onların konusunu yapar ara sıra. İki arada bir derede kaldım ben napmalıyım!??