- 6 Şubat 2013
- 176
- 36
Merhaba arkadaşlar.. 25 yaşındayım iki yıllık evliyim.. Eşimle hiç bi sorunumuz yok şükür.. Çocukluğumdan beri ailemden baskı görerek büyüdüm kıyafet olsun gezip tozma olsun hep baskı gördüm.. Babam pantolonun üzerine tunik giydiriyordu hava karardıktan snra dışarı cıkmama müsade etmiyordu. Tırnak bile uzatamazdım. Allahtan eşim çok anlayışlı kıyafetime karışır ama normal sınırlarda mesela cok yakası acık giydirmez şort giydirmez.. Memlekete gittiğim zaman tamamen başka bi kadın olmak zorunda kalıyorum ojelerimi siliyorum kıyafetlerim değişiyo resmen rol yapmak zorunda kalıyorum.. Şeker düşüklüğüm var dr oruç tutamazsın dedi 8 saatte bir ilaç kullanıyorum annem baskı yapıyo tutman gerekiyo diye.. En son memlekete giderken panik atagım tuttu dr yeşil recete ilaç verdi üzerine gitmelisin dedi. 3 gün kaldım ama üç günde annemle 30 kere kavga ettik yok pantolonun dar yok tırnagın uzun yok tuniğin kısa.o kadar agır cümleler kurdu ki merak eden olursa yorumlarda anlatırım. Artık olmadıgım gibi görünmek istemiyorum.. Annemi aranıyorum geldigimden beri beni kabullenmediği sürece mesafe koymaya karar verdim