Annemlerden bilezigimi nasil isterım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emanet mi verdiniz yoksa borç olarak mi ?

Borç olarak verdiyseniz , durumları iyi değilse su an gerçekten çok yüksek fiyatlar.

Gerçi düşmeyecek ama eğer bir bilezikse ve durumları iyi değilse , sizin de ihtiyacınız yoksa istemeyin derim.

Şuan altın cok yuksek ya bence hemen istemeyin, istesenizde muhtemelen ödeyemezler zaten

iyi de bu paraya çevrilmemiş bilerzik olarak duruyormuş doğurmadı ya mübarek 2 yılda .tam altına mı kaçtı yoksa bu bilerzik haspam arada. olabilerrrrr
Nerden biliyorsunuz konu sahibi nın annesinin bileziği paraya cevirmediğini yahu

Ana sende bir bilerziggim vardi simdi hatırladim sende kalmis, hele onu bana bir ver deyin

Yani bilezik kelimesini yanlis bilmiyordur , yoksa biliyor mudur
Yöresel bir kullanım olabilir. Yanlış biliyor olabilir. Neden bir çok kişi bunu bu kadar komik bulup üzerine gitti anlamadım açıkçası.

İşin trajikomik yanı ise engin bilgileriyle konusabini eleştiren, eğlenen kişilerin yazdıkları yorumlarda ciddi dilbilgisi yanlışları var. Konusabinin Türkçeyi doğru kullanıyorum iddiası yok üstelik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…