Annemm gitme ne olurr

mezzanotte

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
52
12
35
Ah buna aci ne tarif edilmez bi aci.
Elinden bisi gelmemesi insanin ne kahrolası birşey.
Tek DAYANAĞIM sığınağım annem akciğer kanseri. Devlet hic bi imkan vermiyor. Daha önce de troid kanseriydi. Ameliyat oldu.şuan teroidleride tekrarlamış. Ayrıntılı bilgi için bi makinaya girmesi gerekiyor ama daha önce bi kere girdiği için bi daha imkan sağlamıyor devlet.özelde de bi buçuk milyar.elde yok avucda yok. Eşinden yeni ayrıldım küçük çocuğum var elimden bisi gelmiyor. Ne olur dua edin. Rabbim onu bana bagislasin.

Ah buna aci ne tarif edilmez bi aci.
Elinden bisi gelmemesi insanin ne kahrolası birşey.
Tek DAYANAĞIM sığınağım annem akciğer kanseri. Devlet hic bi imkan vermiyor. Daha önce de troid kanseriydi. Ameliyat oldu.şuan teroidleride tekrarlamış. Ayrıntılı bilgi için bi makinaya girmesi gerekiyor ama daha önce bi kere girdiği için bi daha imkan sağlamıyor devlet.özelde de bi buçuk milyar.elde yok avucda yok. Eşinden yeni ayrıldım küçük çocuğum var elimden bisi gelmiyor. Ne olur dua edin. Rabbim onu bana bagislasin.
Çok çok geçmiş olsun rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi rabbim şifa versin

Rabbim şifa versin ...başınızdan eksik etmesin anneciğinizi .... bütün anneler baştacı ..

Cok uzuldum. Rabbim sifa versin. Anneciginizi size bagislasin. Tum zorluklariniz feraha ulassin insallah.

Yardim kuruluşlarına basvursaniz? Çok bir para değil gibi gözüküyor.. burdan bi yardim çıkarmı bilmem.. insanlar artık kolay kolay kimseye güvenmiyor.. öyle çok dolandiricilar var ki.. mutlaka bir çözümü vardır.. allah tez vakitte annenize şifa versin..

Allahil acil sifalar versin insallah. Insanin annesinin aci cekmesini gormesi kadar kötü bir şey yok. Bol bol dua edin.
Ayrica yardim kuruluslarina basvurun. Belki bir faydasi olur.

Allah şifa versin inşallah

Hangi makineye girmesi gerekiyor PET-CT mi acaba ?

Hastaneye onunla gidemedim oda cihazın adini hatırlamıyor.bende araştırma yapamiyorum. Yedikule göğüs hastanesine randevu aldım. Onunla gidip ogrenecegim tam olarak ne.ayni zamanda epilepsi hastası aklında tutamio :KK43:

Rabbim şifa versin inşallah,burası büyük bir kitleye sahip,bir sürü duyarli insanla dolu..Istenirse bir evladin haykirisina bir annenin kurtulusuna ses verebilir.Eğer mümkünse yönetimden rica ediyorum bunu...

X