Anneyi şımartan baba :))

Miyuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
39
34
37
Daha yeni öğrenmeme rağmen güzel bakılıyorum :KK16: ve inanıyorum bir kadının eşi nasıl ilgi gösteriyorsa bu kadına en güzel moral oluyor ve bebiş tabii ki bunu hissediyor sağlıklı hamileliğin en önemli sebeplerinden biri hayırlı eş hayırlı baba ve şımartılan kadınlar hihi :KK54:

benim eşim her geçen gün ilgisizleşiyor ve sinirli oldum kabrisli oldum son zamanlarda üzülüyorum doğrusu:KK42:

Evet ilk bebeği m sekiz aylik evliyim su an Esim ben ilgiliyim sen gormuyorsun diyor bana çok hassas oldun diyor ama eskiden daha ilgilidi
Bence inanlardanda etkileniyor olabilirsin yani herkes sizden daha mutlu gibi görünebilir ki unutma herkesin kavga ettiği ilgisiz olduğu günlerde olabilir ama bu genelde anlatılmaz akılda hep mutlu Çiftler kalır sen sen ol eşini kimsenin Eşiyle kıyaslama içinden herkesi ilgi gösterme yapısı farklı ilgi gösteriyorum diyorsa bu demekki ilgi seviyesi bu kadar yüksek çok ilgide boğar ilgisizlikte sen bunu iyi düşün eşini gözünde değerlendir ve ilgisizsiz ilgisizsiz diye diye iyice uzaklaştırma bu Hamileliğinizin tadını çıkar ☺️

Bence inanlardanda etkileniyor olabilirsin yani herkes sizden daha mutlu gibi görünebilir ki unutma herkesin kavga ettiği ilgisiz olduğu günlerde olabilir ama bu genelde anlatılmaz akılda hep mutlu Çiftler kalır sen sen ol eşini kimsenin Eşiyle kıyaslama içinden herkesi ilgi gösterme yapısı farklı ilgi gösteriyorum diyorsa bu demekki ilgi seviyesi bu kadar yüksek çok ilgide boğar ilgisizlikte sen bunu iyi düşün eşini gözünde değerlendir ve ilgisizsiz ilgisizsiz diye diye iyice uzaklaştırma bu Hamileliğinizin tadını çıkar ☺️
HAKLISIN CANIM EŞİMİ KIYASLAMIYORUM SADECE ÇOK TUHAF BİRİ OLDUM HAMİLELİKTE BEN BİLE KENDİME KATLANAMIYORUM DOĞRUSU AŞIRI DUYGUSAL OLDUM :KK70:

X