- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Kızlar canım o kadar sıkkın ki.. Bugün öğlene doğru yetişmem gereken bir yer vardı okul ile ilgili ve mutlaka gitmeliyim. Sabah da doktor randevum vardi annem "hastaneye illa geleceğim yalnız gitme" dedi. Randevu da saat 9da ama erken gidip sira alıyorsunuz. Neyse sabah annem 6.30 da uyandırdı yetisemeyiz kalk 8de cikamamiz lazim diye. 7ye kadar uğraştı kaldırdı neyse kahvaltimi yaptım, ve hic abartmiyorum 7.30dan 8.30a kadar annem hazirlanacak diye bekledim. Cok sinirlendim bu süreçte. Oyalanıyor resmen ya. Babam da siz taksiyle gidin yetisemezsiniz dedi. Neyse çıktık bir de üstüne taksi olmaz diye tutturdu. Binsek gitsek zaten 20 tl en fazla. Yolun ortasinda ciddi manada tartıştık ve döndü gitti bende peşinden gitmedim eve döndüm, hastaneyi arayıp randevuyu ileri tarihe ertelettim. Annem de kendi gitmiş hastaneye ve oraya gidince aradı, telefonda da bayağı saydırdı "terbiyesiz gelmeyecegim bir daha seninle hic bir yere" kısmı en aklimda kalan yer. Bilmiyorum ben suçluyum gibi geliyor bir yandan ama o kadar kizdim ki dünya kendi etrafinda dönüyor sanki. Sizce ben mi suçluyum ya