Anneyle kavga..

kiraz cicegi

güzel günleri beklemekte..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
1.257
1.138
28
Kızlar canım o kadar sıkkın ki.. Bugün öğlene doğru yetişmem gereken bir yer vardı okul ile ilgili ve mutlaka gitmeliyim. Sabah da doktor randevum vardi annem "hastaneye illa geleceğim yalnız gitme" dedi. Randevu da saat 9da ama erken gidip sira alıyorsunuz. Neyse sabah annem 6.30 da uyandırdı yetisemeyiz kalk 8de cikamamiz lazim diye. 7ye kadar uğraştı kaldırdı neyse kahvaltimi yaptım, ve hic abartmiyorum 7.30dan 8.30a kadar annem hazirlanacak diye bekledim. Cok sinirlendim bu süreçte. Oyalanıyor resmen ya. Babam da siz taksiyle gidin yetisemezsiniz dedi. Neyse çıktık bir de üstüne taksi olmaz diye tutturdu. Binsek gitsek zaten 20 tl en fazla. Yolun ortasinda ciddi manada tartıştık ve döndü gitti bende peşinden gitmedim eve döndüm, hastaneyi arayıp randevuyu ileri tarihe ertelettim. Annem de kendi gitmiş hastaneye ve oraya gidince aradı, telefonda da bayağı saydırdı "terbiyesiz gelmeyecegim bir daha seninle hic bir yere" kısmı en aklimda kalan yer. Bilmiyorum ben suçluyum gibi geliyor bir yandan ama o kadar kizdim ki dünya kendi etrafinda dönüyor sanki. Sizce ben mi suçluyum ya

Anneler biraz kaprisli oluyo galiba..istiyorlar ki ne yaparlarsa yapsinlar kimse gık demesin..yinede bir anne olarak, annenniz her ne kadar haksiz da olsa, uzulmesin , alttan alin derim. haksiz degilsiniz .ama anne iste..hakki odenmez.

hahaha evet benim annemde böyledir :KK70:
Takmayin ya kafaya... kim suclu kim hakli önemli degil ki?

Bir kac güne unutulur :))

bütün anneler mi aynı acaba

annem de böyle,önce kızar kapris yapar asla suçlu olduğunu kabullenmez sonra da özür dilersen gelir sarılır öpersen affederim der:KK53:

anne ama ben hatalı değilim desem bile olsun ben büyüğüm der dudağını da ağlayacakmış gibi büzer hiç dayanamam haklı olduğum halde bin defa özür dilemişliğim vardır.çoğunda da hadi seni kırmayayım çok özür diledin barışalım bari diyerek özrümü kabul eder :KK70:

yani evet anne biraz olayı abartmış ama boş ver olur böyle şeyler.

Anneler biraz kaprisli oluyo galiba..istiyorlar ki ne yaparlarsa yapsinlar kimse gık demesin..yinede bir anne olarak, annenniz her ne kadar haksiz da olsa, uzulmesin , alttan alin derim. haksiz degilsiniz .ama anne iste..hakki odenmez.
Aman valla sabah sabah icim bunaldi. O hastaneden geldikten sonra yatmış uyumuş zaten konuşmadık hiç. Eve geldiğini görmedim bile. Aksam konuşuruz sanırım

bütün anneler mi aynı acaba

annem de böyle,önce kızar kapris yapar asla suçlu olduğunu kabullenmez sonra da özür dilersen gelir sarılır öpersen affederim der:KK53:

anne ama ben hatalı değilim desem bile olsun ben büyüğüm der dudağını da ağlayacakmış gibi büzer hiç dayanamam haklı olduğum halde bin defa özür dilemişliğim vardır.çoğunda da hadi seni kırmayayım çok özür diledin barışalım bari diyerek özrümü kabul eder :KK70:

yani evet anne biraz olayı abartmış ama boş ver olur böyle şeyler.

Sabah cok moralim bozuktu bu konuyu açarken ama simdi daha iyiyim. O sanırım arkasindan kosarim en kotu taksiyle kendim gelirim diye beklemis ama param bile yoktu yanimda. Hayirlisi olsun bakalim aksam yine ben ozur dileyecegin kesin

Yaşınız kaç

Ikiniz de hatalısınız kaldırınca kalkmamışsınız

Anneniz bir saatte ne hazırlanmış öyle sanki düğüne gidiyor tabii kahvaltıyı vs toplayıp yıkayıp çıkma takıntısı varsa bilemedim

Ben sabah 20 dk da kendimi ve 5 yaşındaki oğlumu hazırlayıp çıkıyorum o nedenle bana 6.30 dan 8.30 kadar olan süre anlamsız geldi

Taksi ile gitme tartışmadı klasik tutuklu anne tavrı ama sizin don anda bırakıp gitmemeniz hoş olmamış o değil siz doktora gidiyorsunuz.

Sakinlerinde açıkça konuşun yaşınız 18 üstü ise kendi işinizi kendiniz görecek kadar büyüdüğünüz ve sorumluluklarını almanızın zamanı geldiğini anlatın

Doktora gidecek olan saatini kurar kalkar ve gider anneniz bağımlı çocuk yetiştirme modundan çıkmalı

Yaşınız küçükse de alttan alıp sizi daha az azarlamazsınız kırıldığınızı vs anlatın

Anne bu o sizin iyiliğinizi düşünüyor ama ger zaman başarılı olamayabilir

ayy aynı benim annem biryere gidilecek olsun yeterki sabah ezanında başlardı kapıyı aşındırmaya kalk geç kalıyoruz demeye :KK75: kalkar hazırlanırdım bu sefer ocak kapalı mı? çeşme açık mı? ütünün fişi çekik mi? camlar içten ve dıştan kontrol edilir açık mı? kapalı olsa bile iter bakar açar tekrar kapatır, perdelere bakar konuşur bunlarında yıkanması gerekir gelince yıkayım, kapıyı kitler kontrol eder açık mı kolay açılıyor mu diye sonra tekrar kitler... yola düşünce döner döner eve bakar. inşallah açık bir yer unutmadık der hep sizin yüzünüzden iki ayağım bir pabuca girdi diye varacağımız yere kadar trip atar... sonra ben dönerim seviyorum kız seni derim barışır :KK19:
dünyanın en büyük mucizeleri annelerimiz seviyorum bu kadını yaaaa :KK36:
sana gelince annen kalk demiş keşke o zaman kalksaydın. annelerin lafının üstüne laf konmaz evlenince anlarsın. gelince özür dile barışın

X