Sünnet ANTALYA' DA NARKOZSUZ SÜNNET YAPAN VARMI?

ebrum yilmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
4
0
32
Hanımlar 2,5 yaşında bir oğlum var ve doktor fobimiz var..herkez narkoz öneriyor bense çocuğumu narkozla yaptırmak istemiyorum..Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..

canım bende çok araştırdım.konyaltında 1e1 market karşısında bir çocuk cerrahı var G.A. o narkozsuz yapıyo..benim oğlumda 15 aylık söylediğin gibi narkozsuz olmaz dediler daha önce bronşit oldu iğne yemişti korkusunu aylarca atamadı garibim..g. beye götürdüm oda kendi uykusunda yapılabileceğini söyledi..bebeğimi ayağımda sallayıp uyuttum,daha dizlerimdeyken sünnetini yaptı dr. bey. bi bak sitesine istesen cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor fobisi varsa ileri bir tarihe erteleyin.Neden simdi yaptirmak istiyosunuz?
7 yasindan sonra yaptirin.
aslında benim isteğimde bu şekildeydi sünnet sonrası düğün yapayım diyede düşünüyodum ama pipisinde enfeksiyon oldu.doktorumuz çok geç kalmışsınız bir an önce sünnet yaptırın dedi..

Isterseniz bir arastirin ama 2.5 yaş sünnet icin psikolojik açıdan uygun degildir. Sakın yaptirmayin derim. 7haftalikken,7 aylıkken ya da 7 yaşında yaptirmalisiniz
Edit: enfeksiyon oldugunu sonradan okudum. O halde yarar zarar dengesi düşünülmelidir herhalde
Anal dönem ve fallik dönemi atlatması gerekiyor cocugun sunnet icin kizlar. Saglikli psikoseksuel gelişim icin.

Son düzenleme:
şu an doktorun sitesindeyim..videoları izliyorum, çok ilginç buldum.çocuk hiçmi bişey hissetimiyoki anne kucağında sünnet olabiliyor..şaşkınım..acaba sigorta geçiyomu orada?

Bu konuda en iyi doktorlar bilir.Bana kalırsa narkoz daha iyi olur hem hatırlamaz . Ayık olursa yaşı kaç olursa olsun bir sıkıntı yaşarsa her türlü izi kalır.İçim ürperdi :KK17:

Hanımlar 2,5 yaşında bir oğlum var ve doktor fobimiz var..herkez narkoz öneriyor bense çocuğumu narkozla yaptırmak istemiyorum..Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..
antalya da 2 gün önce oğlumu Dr ...sünnet yaptırdım oğlum her gün saat 14 gibi uyur sünneti bu saatlerde yaptırtdım sünnet bölgesi uyuşturulduktan sonra oğlumu uyuttum doğal ukusunda iken sünnet yapıldı çok memnun kaldım öneririm.gerekirse sakınleştırıcı de vererek sünnet yapılıyormuş.

Cocugunuzun psikolojisi bozulur vallahi.. Ne bileyim once uyutsunlar ilaclarla sonra narkoza gecsinler.. uzmanlar uyardi gecen gun sunnettin ya bir yasinda yapilmasi yada 6 yasindan sonra yapilmasi daha makbulmus .. cocugun sagligi ve psikolojisi acisindan.. hem oglunuz henuz 2.5 yasinda ve nankorsuz ameliyati asla dusunemiyorum..

Antalyada bir kuaförde manikür pedikürcü olarak çalışıyorum 8 aylık oğlumun sünneti için çok araştırdım Dr... ya gittik lokal anestesi yaptıktan sonra çocuğumu uyuttuktan sonra 10 dakika içinde sünnetimi yaptı çocuğumda bende hiç birşey anlamadım bugün de eve geldim çocuğum hiçbirşey olmamış gibi hareket ediyor gülüyor çok memnunum Dr... öneririm..

Ben Ankarada ikamet etmekteyim,kardeşim antalyada yaşadığı için yanına geldiğimde ikiz yeğenimin sünneti için araştırma yaptık, bilindiğ üzere Ankara da birçok hastane klinik ve özel merkez olmasına rağmen bende ,kardeşimde araştırmaları sonucu gerçekten konusuna hakim uzman ve tüm bilgilerini güncelleyerek hizmet veren bir klinik araştırdığmızda karşımıza Sayın Dr.... çıktı, sonuç olarak ikizlerimizi sünnet ettirdik ağrısız,sorunsuz ve hiç endişelenmeden mükemmel bir operasyon oldu, ellerine emeğine sağlık sayın hocamızın,Antalyada yaşayıp sünnet ve çocuk cerrahisinin daha birçok alanında uzman birini arıyorsanız Dr.... diyorum..

K KADER KARA ve T turkcan07 ikinizde aynı gün üye olmuşsunuz. Ikinizin de sadece bir mesajı var o da bu konuda. Dahası ne tesadüfse ikinizde aynı konuya yorum yapıp aynı doktoru önermişsiniz.

Hımm.. Acaba diyorum aynı kişi olabilir misiniz? Aynı kişiyseniz de sırf reklam için küçük çocuğa yapılacak operasyon hakkında aynı doktoru ısrarla önermek ne kadar doğru acaba? Mune Mune

K KADER KARA ve T turkcan07 ikinizde aynı gün üye olmuşsunuz. Ikinizin de sadece bir mesajı var o da bu konuda. Dahası ne tesadüfse ikinizde aynı konuya yorum yapıp aynı doktoru önermişsiniz.

Hımm.. Acaba diyorum aynı kişi olabilir misiniz? Aynı kişiyseniz de sırf reklam için küçük çocuğa yapılacak operasyon hakkında aynı doktoru ısrarla önermek ne kadar doğru acaba? Mune Mune
Adımı anmışsınız:-) araştırmak bizim işimiz, dur bakalım ne çıkacak:KK66:

Merba cnm bi arkadas önermis ama yazim istedim konyaaltindaki doktoru bende duydum
Bi kac ay once esimin abisi oglunu sünnet ettirdi hatta cocuga sünnet olacagni söylememisler 7 yasinda once gtmisler uyusmasi icin bi igne yapmis daha sonrasinda 1 saat sonra oyun alani varmis cocuk araba suruyormus o airada muayne edicek doktor sadece demisler ve doktor cocuk araba surerken elinde kumada ile doktor sunnet etmis sadece demis uyusmasi gectikten sonra bi 40 dk acisi olur gecer dedgi gbi 40 dk acisi olms sonra gecms bz gecms olsna gttik gayet iyydi cocuk sunnet oldgnu btnce ogrenmis.
Esimin dayisinin ogluda orda yaptrmis 1 yasndaylen cocugunu doktor cok basarili diyolar bebegi bile annesi ayagnda sallarken sunnet edeblyms .
Ama fiyat konusunda biraz pahali sanirim ozel bi muyane oldugu icin esimin abisi 950 civari bi ucret odemis diger dayisinn ogluda bundan 1 2 yl once 500 600 vermis .

Ben bu konuyu çok araştırdım. Kesinlikle Antalya çocuk cerrahi merkezinde Dr M. Z.'yu öneriyorum. Hiç macera arama.

X