- 20 Nisan 2015
- 4
- 0
- 32
- Konu Sahibi ebrum yilmaz
Hanımlar 2,5 yaşında bir oğlum var ve doktor fobimiz var..herkez narkoz öneriyor bense çocuğumu narkozla yaptırmak istemiyorum..Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende lokal anestezi istiyorum..ama görüştüğüm bütün hastaneler narkozsuz yapamayız diyorlar.Lokal anestezi yapılabilir. Neden istemiyorsunuz?
aslında benim isteğimde bu şekildeydi sünnet sonrası düğün yapayım diyede düşünüyodum ama pipisinde enfeksiyon oldu.doktorumuz çok geç kalmışsınız bir an önce sünnet yaptırın dedi..Doktor fobisi varsa ileri bir tarihe erteleyin.Neden simdi yaptirmak istiyosunuz?
7 yasindan sonra yaptirin.
antalya da 2 gün önce oğlumu Dr ...sünnet yaptırdım oğlum her gün saat 14 gibi uyur sünneti bu saatlerde yaptırtdım sünnet bölgesi uyuşturulduktan sonra oğlumu uyuttum doğal ukusunda iken sünnet yapıldı çok memnun kaldım öneririm.gerekirse sakınleştırıcı de vererek sünnet yapılıyormuş.Hanımlar 2,5 yaşında bir oğlum var ve doktor fobimiz var..herkez narkoz öneriyor bense çocuğumu narkozla yaptırmak istemiyorum..Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..
Adımı anmışsınız araştırmak bizim işimiz, dur bakalım ne çıkacakK KADER KARA ve T turkcan07 ikinizde aynı gün üye olmuşsunuz. Ikinizin de sadece bir mesajı var o da bu konuda. Dahası ne tesadüfse ikinizde aynı konuya yorum yapıp aynı doktoru önermişsiniz.
Hımm.. Acaba diyorum aynı kişi olabilir misiniz? Aynı kişiyseniz de sırf reklam için küçük çocuğa yapılacak operasyon hakkında aynı doktoru ısrarla önermek ne kadar doğru acaba? Mune
Hanımlar 2,5 yaşında bir oğlum var ve doktor fobimiz var..herkez narkoz öneriyor bense çocuğumu narkozla yaptırmak istemiyorum..Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..
Ben bu konuyu çok araştırdım. Kesinlikle Antalya çocuk cerrahi merkezinde Dr M. Z.'yu öneriyorum. Hiç macera arama.Hanımlar 2,5 yaşında bir oğlum var ve doktor fobimiz var..herkez narkoz öneriyor bense çocuğumu narkozla yaptırmak istemiyorum..Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..