Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini,bende tüp bebek tedavisi göreceğimMrb ben Batu Aydinuras in hastasıyım. Tüp bebek tedavisi oldum. 22 haftalik hamileyim
Bizdeki sorun erkek infertilitesi eşimin spermleri kalitesizdi ben Batu bey i çok sevdim önemli olan doktora güvenmek. Bana cok az doz ilac verdi boylece ohs olmadim. Ayrıca labaratuar çok önemli Antalyada en gelişmiş labaratuar memorialdeymis kuzenim başka bir hastanede radyoloji uzmanı o söyledi.[/QUOTE
tmm canım bizimde erkek infertilitesi,bizde geçen hafta batu beyle ön görüşme için gittik çok sıcak kanlı iyi bi dr
bizde çok sevdik kendisini,evet tüp bebek tedavisinde dr ve labaratuar çok önemli bunun için memorial bizim kafamıza yattı,sende söyleyince güvenim biraz daha arttı sizin ilk deneme mi ?
inşallah hakkımızda hayırlısı,biz belki szini kadar şanslı değiliz benim eşim azosperm mikro tese olacak,eğer sperm bulunursa bana transfer edilecek suan ilk isteğim sağlıklı spermler bulunmasıEvet benim ilk denememde tuttu. Hemde 1 sene onceden dondurulmuş ve kalitesiz spermlerle. Umarım sizinki de tutar. 5 tane 5. Gün embiryom vardı. 2 tanesi 1. Kalite 3 tanesi 2. Kalite. 2 tane transfer yapıldı kalan 3 taneyi dondurduk. Ikizlerimden birinin kalbi ilk haftalarda durdu. Diğeri ile yola devam ediyorum umarım bir sıkıntı olmaz. Bu arada 3 hafta önce gebeyken safra kesesi ameliyati oldum. Az doz narkoz ve agri kesicisiz Tüm anne adaylarına tavsiyem hamilelik planlamadan önce safra kesenize ve apandisitinize baktırin
anladım canım,mikro tese ameliyatını 1500 tl dediler eğer çıkarsa 700 tl de dondurma işlemi dediler4170 tup bebek tedavisi 2000 tl civari ilaçlar 1500 civarı da embiryo dondurma sizden de mikro tese için ekstra alırlar. Ucretin tamamini tedaviye baslamadan once aliyorlar. Bizim zamanimizda SGK ile anlaşmaları yoktu ilaçlara çok para ödedik. Hatta elimde 2 kutu acilmamis Cetrotide 0.25 mg son kullanma tarihi 09 2016 olan ilaç var eczane fiyatının yarısına verebilirim. Yanında da transfer sonrası kullanacağın 2 kutu tablet ilaç var onlarin içinden bi kaç tablet kullandım onlari da ücretsiz verebilirim.
anladım canım,mikro tese ameliyatını 1500 tl dediler eğer çıkarsa 700 tl de dondurma işlemi dediler
SGK ile analaşmada rapor olmsı gerekiyor bizim raporumuz yok oda uzun süren bi süreç galiba
batu bey bana eşin mikro tese olsun çıkarsa donduralım sonra seni hazırlayım dedi,bende aynı zamanda hazırlanmak istiyorum bu konuda kararsız kaldık sperm bulunmazsa boşa hazırlanmış olacağım,maddi manevi sizin için zor olur dedi
bilmiyorum bende hazırlanmak konusanda kararsız kaldım,eğer ihtiyacım olursa alabilirim ilaçları senden neden olmasın
evet sağolsun batu bey gereken herşeyi ayrıntılı anlatıyor,eğer ben hazırlanırsam eşim de sperm çıkmazsa opu olamayacağım,tedavi boşa gitmiş olacak hem maddi hem manevi,zaten en üst teknolojiyle dondurduklarını söylediBenim eşimin testisinde kitle vardı ameliyat oldu 2 sene önce ameliyattan önce spermleri donduruldu. Spermler kalitesidi ama sayilari fena degildi. Ben de donmus erimis spermden tutmaz diye cok uzulmustum. Simdi o dondurulup eritilmis spermlerden meydana gelmis ve tekrar dondurulmus embiryolarim var.Bence doktorun dediğini yap zaten kendisinin de ikizleri tup iki kizi var yani hastasının psikolojisini en iyi o anlar.
merhaba canım biz malesef sonuç alamadık eşim mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı bu yüzden tüp bebek sürecini yaşayamadık,hastaneyi soruyorsan ilgi alaka çok güzel batu bey de çok pozitif birisi sizde sorun ne ?Merhabalar sonuç alan veya tedaviye başlayan varmı acaba ?
merhaba canım biz malesef sonuç alamadık eşim mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı bu yüzden tüp bebek sürecini yaşayamadık,hastaneyi soruyorsan ilgi alaka çok güzel batu bey de çok pozitif birisi sizde sorun ne ?
amin inşallah,fiyat tam olarak ne bilmiyorum canım eğer sperm bulunsaydı tüp bebeği orada yaptıracaktık
batu bey iyi bi dr ayrıca biz labaratuar iyi olduğu için orayı seçmiştik,bi gidip fiyat hakkıda bilgi alabilirsiniz
canım yanlış bilgi vermek istemiyorum sana ben duyumlarıma göre labaratuar olarak iyi diye biliyorum,biz oraya güvendik orda ameliyat oldu eşim sende bi araştır nereye kafan yatarsa orada devam edersinLabaratuar olarak iyi bir hastane mi ?
canım yanlış bilgi vermek istemiyorum sana ben duyumlarıma göre labaratuar olarak iyi diye biliyorum,biz oraya güvendik orda ameliyat oldu eşim sende bi araştır nereye kafan yatarsa orada devam edersin