Antalya'da akılalmaz rezalet

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.301
42.832
Antalya’da oturan 18 yaşındaki A.A., 12 yaşında olan kız kardeşi M.A.’ya sürekli cinsel istismar uyguladığı ve tecavüz etmek için yaraladığı gerekçesiyle tutuklandı.Yaşananlar ise akılalmaz! Ailenin olayı bildiği, sustuğu iddia ediliyor. 16 yaşındaki diğer ağabeyin olanları hazmedemeyip evden kaçtığı öğrenildi. Zaten akılalmaz olay da o kardeşin anlattıklarıyla ortaya çıktı.


Antalya’ya göç eden 7 çocuklu bir ailenin en büyük oğlu A.A., iddiaya göre geçen yıl kız kardeşi M.A.’ya geçen yıl fiili livata yoluyla tecavüz etti. Evde kardeşleriyle oynarken başka bir odaya götürülüp tecavüze uğrayan küçük kızın ağlamalarını duyan diğer ağabey 16 yaşındaki M.A. olayı fark etti.

Kardeşini kurtarmaya çalışırken ağabeyinin bıçaklı tehdidine maruz kalan M.A., olayı annesine anlattı ve müdahale etmesini istedi. Annesinin sessiz kalmasını hazmedemediği ileri sürülen M.A. evi terk etti. Aile M.A.’nın bulunması için polise başvurdu. Küçük kızın ağabeyinin cinsel istismarına uğramaya devam ettiği iddia edildi. Geçen ay anne A.A.’nın bir kaza nedeniyle hastaneye kaldırıldığı, baba R.A’nın da refakatçi olması nedeniyle kardeşlerinin başında kalan A.A.’nın, kız kardeşine yeniden cinsel istismarda bulunmak istediği, M.A.’nın direnişi üzerine boğazını 1.2 santim kestiği, ağzını vurarak yaraladığı ve tecavüz ettiği öne sürüldü.

POLİS EVDEN KAÇAN ÇOCUKTAN ÖĞRENDİ

Aranmakta olan M.A.’yı bulan polis, neden evden kaçtığını öğrenince olaya el koydu. Adli psikiyatrist ve çocuk gelişim uzmanı eşliğinde ifadesi alınan M.A., ağabeyinin kız kardeşine yaklaşık 1 yıldan bu yana cinsel istismarda bulunduğunu ayrıntılı olarak anlattı. Küçük kızın adli muayenesinde, ifadesine uyumlu olarak boğazındaki düzgün yapıdaki kesik ve ağzındaki yaralar kayıtlara geçti. Gözaltına alınan ağabey A.A., 11 Mart 2014 tarihinde tutuklandı.

Savcılık hazırladığı iddianame ile ağabey A.A. hakkında, çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlamalarından 20- 44 yıl arasında hapis cezası isteyerek, iddianameyi nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. milliye
t
 
sizin gibi anne baba olmaz olsun, başka şeylerde geçiyor içimden ama neyse...

ee be çocuğum evden kaçınca direk polise gitseydin ya, sen yokken de bunlara maruz kalmaya devam etti kardeşin
 
iyi ki 18 yaşındaymış yoksa yaştan indirim alırdı bence anne babaya ceza verilmeli
 
bu gençler nasıl bir psikoloji içindeler,bu hale nasıl geliyorlar? Anlamıyorum.Neler yaşayıp da böyle oluyorlar aceba? Hele o anneyim diye geçinen mahlukata ne demek lazım?
 
Pislik pislik pislik... Ailesi de o pislikte....
Sorunlu çocuklar için aile atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya... Bu durumda atıcan o pisliği.. Hastaysa sapıksa tedavi olsun.. Birde kızın boğazına saldırmış.. gitsin hapiste yatsın şimdi.... De o kız kime güvenecek. olay ortaya çıkmasa aile göz yummuş baksanızda..
 
madem coluk cocugunuza sahip cikamiyacaksiniz nediye 7 tane dogurursunuz...
bunlar ana baba degil umarim onlarada güzel bir ceza verilir insaALLAH!
pislik bunlar vicdansiz pislikler
 
neymiş bu çocukta bu kadar değerli olanda diğer çocuklar feda edilmiş acaba, haberi gördükçe sinir oluyorum
 
anlamayamıyorum hadi o abi sapık ya bu annelere ne oluyor anlamıyorum
koca tecavüz eder susarlar oğul tecavüz eder susarlar anlayamıyorum
 
Pislikler yaa inanmıyorum o ananinda babaninda Allah cezazsini versin inşallahh diğer cocuklarida alsinlar ellerinden bnce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Offf çok etkilendim ben bu olaydan yaa :KK50::KK50::KK50:
 
Anne de muhtemelen kocasından korkmuştur.
Çok yazık bir anne canını vermek pahasına yavrusunu korumalı. Nasıl sustun, nasıl göz yumdun be kadın
İnsan sıfatına bile layık olamazsın sen ve de o oğlun!
12 yaşında ya daha çocuk, küçücük o :KK14:
 
Bir ağabey kızkardeşine nasıl bunu yapabilir böyle bir isteği olabilir ve bir anne kendi oğlunun kardeşine bunu yapmasına nasıl sessiz kalır göz yumar erkek evlat bağlılığı mı babası duymasın diye mi ya duysun bu kız şimdi nasıl insanlara güvensin hayata karışsın ana baba karaktersin ağabey pislik en yakınlarım bunu yaparsa el neyayapmaz diye düşünmez mi mide bulandırıcı yani ceza sadece bu pisliğe değil ana babaya da verilmeli kıza psikolojik destek lazım.acaba kız üvey miydi diye düşündüm.
 
3 çocuk yapsın herkes,3 yetmez 5 yapsın, olmadı 7 yapsın :KK47:
Bizim en büyük sorunumuz çocuk sayısı bu ülkede çünkü...
Lisede evlenmelerinde de sakınca yok artık, üniversitede evlenenlere ödül bile var...
Evlensinler ki çocuk doğursunlar...
Evlensinler ki kız okulu bıraksın.....çalışmasın....haklarını bilmesin.....ekonomik özgürlüğü olmadığı için kocasına muhtaç olduğunu düşünsün...çocuklarını koruyamasın....
O çocukların yaşam haklarıyla ilgilenen yok..
Babası, abisi, servis şoförü, dayısı, bakkal amcası tecavüz etmiş kimene..
Bu tecavüzler nasıl önlenir diye bir çalışma yok, ama kürtajı yasaklayalım ki çoğalalım çalışması var:KK47:
 
X