Antalyada dudak dolgusu yapan yer

cansoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
233
43
merhaba kizlar antalyada dudak ve ceneme dolgu yaptirmak istiyorum, dogal olmasini istiyorum gidip de memnun kaldiginiz guzel temiz bi yer var mi

Antalya'da oturup dudak dolgusu yaptiran kimse yok sanirim tum antalya dogustan dolguyla dogmus :)

merhaba aynı işlemleri bende düşünüyorum ama açıkcası çok fazla tecrübe sahibi dr bulmak zor Antalya'da :/ bu işte çok tecrübeli olmayan ehli olmayanada ben güvenemem :/

merhaba kizlar antalyada dudak ve ceneme dolgu yaptirmak istiyorum, dogal olmasini istiyorum gidip de memnun kaldiginiz guzel temiz bi yer var mi
mrb lar antalya da benim bildiğim çevreminde gittiği bi yer var op.dr engin üstünsoy plastik cerrah uygulamaları kendi yapıyor gayet temiz ve güvenilir bir yer lara çağlayan mh. beyaz dünya dan özgürlük bulv. giderken makro ya varmadan kasap alinin binasından bi önce 4.kat ta bi bak değerlendir istersen face i var sanırım ordan bakabilirsin...

mrb lar antalya da benim bildiğim çevreminde gittiği bi yer var op.dr engin üstünsoy plastik cerrah uygulamaları kendi yapıyor gayet temiz ve güvenilir bir yer lara çağlayan mh. beyaz dünya dan özgürlük bulv. giderken makro ya varmadan kasap alinin binasından bi önce 4.kat ta bi bak değerlendir istersen face i var sanırım ordan bakabilirsin...
merhabalar, öncelikle yardımcı oladuğunuz için teşekkür ederim :) bu konuda sıkıntılı forum Antalyada hiç dayanışma yok :/ dudak dolgusu mu yaptırmıştınız siz? ortalama fiyatlar ve hangi ürünler kullanıldığı konusunda yardımcı olabilir misiniz?

X