Antalya'da gezilecek yerler?

ncfdre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
21
7
34
Arkadaşlar merhaba,
Antalya'ya önceden aldığım bi biletim var nişanlımla birlikte haftasonu gidip döneceğiz.
Normalde ben bir gününde rafting yapmak istiyordum ancak yüksek ihtimal adetime denk gelecek.
Daha önce okul gezisiyle gitmiştim doğal olarak hiç birşey hatırlamıyorum. Nereleri görmem gerek?
Kalacağım yeri de onu göre ayarlamayı düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Antalya'ya önceden aldığım bi biletim var nişanlımla birlikte haftasonu gidip döneceğiz.
Normalde ben bir gününde rafting yapmak istiyordum ancak yüksek ihtimal adetime denk gelecek.
Daha önce okul gezisiyle gitmiştim doğal olarak hiç birşey hatırlamıyorum. Nereleri görmem gerek?
Konuyu ilgili bolume tasidim bilginize :)

Arkadaşlar merhaba,
çok geç görmüşüm yazınızı üzüldüm ama hala Antalyaya gitmediğinizi varsayarak yine de yazmak istiyorum.

Antalya da gezip görülecek yerler çoktur,kaç gün kalacaksınız bilmiyorum ama bahsettiğiniz rafting manavgat beşkonakta yapılıyor,hazır manavgata kadar gitmişken sideye de bir uğrayın derim ama sideye akşam saatlerinde gitmenizi tavsiye ederim(saat 20 den sonra)Alanyaya gidebilirsiniz mesela ben oranın gece eğlencesini çok severim,kaleye çıkabilirsiniz,dim çayına gidebilirsiniz,veya Antalya merkezde kaleiçini gezebilirsiniz,mesela olimpos çıralı tarafları var oralara gidebilirsiniz,demre var...işte kaç günlüğüne geleceğinizi bilmediğim için bu kadar yazabildim,eğer sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım,Antalyanın yerlisiyim,iyi tatiller.:KK66:

X