kızlar ben antalyada muzo ve ece ye baktırmıştım..eceye 2 defa baktırdım ve ikisi de iyi değildi..
muzonun dediği birkaç şey çıktı..ama beni şok eden eski erkek arkadaşımın direk ismini vermesi oldu..sonra gidemedim bir daha..memnun kaldığınız fal bakan biri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum..
Falci fatmaya gittim isiklarda eğer ayni kisiden bahsediyorsak tam bir fiyaskoydu, hayatimda bu kadar kotu fal baktirdigimi hatirlamiyorum cok kısa ve sallamasyondu. Yazık oldu parama..
canım haklısın. muzoyu ben de biliyorum. çok çok pahalıya bakıyor evet genel konuşuyor sürekli. beni etkileyen tek olayı isim harflerini vermesi oldu. ama gün geçti onu da tam yapamadığını farkettim. yani tamam yapıyor ama gerçekten de değmez verdiğin paraya. muzo ve emel kazıkçılarının yarı fiyatından daha ucuza aylardır gittiğim bir medyum var bir kafede. gerçekten sadece ben değil eski sınıf arkadaşıma da önerdim o da memnun kendisinden. hep olumlu şeyler oluyor ve olumsuzlukları önceden öğreniyorsun filan. üstelik kendi deçok iyi bir kadın. gündüz işim oluyor gece için bakıyor falıma. fokur kafede çalışıyor adı ayşe
güllük caddesinin üst taraflarında iş bankası aydın kanza parkının oralarda petrol ofisinin arkasında fokur cafe var. orada ayşe hanım diye dövmeli bir kadın var. muzo emel alex mertcan filan hepsine baktırdım ve hepsi dolandırıcı çıktı, üstelik acayip pahalılar da. siteden ayşe yi önerdiler telefon numarasını aldım dün falıma baktı. gerçekten dedikleri kadar varmış. o kadar ayrıntılı o kadar uzun süren bi fal görmedim duymadım hiç. hemde muzonun fiyatının yarısından daha düşük ücret aldı.
güllük caddesinin üst taraflarında iş bankası aydın kanza parkının oralarda petrol ofisinin arkasında fokur cafe var. orada ayşe hanım diye dövmeli bir kadın var. muzo emel alex mertcan filan hepsine baktırdım ve hepsi dolandırıcı çıktı, üstelik acayip pahalılar da. siteden ayşe yi önerdiler telefon numarasını aldım dün falıma baktı. gerçekten dedikleri kadar varmış. o kadar ayrıntılı o kadar uzun süren bi fal görmedim duymadım hiç. hemde muzonun fiyatının yarısından daha düşük ücret aldı.
Ben de metnini cok duyarak gittim zaten 100 e baktı. Erkek kardesin var mı dedi tek cocugum dusun :) baban isinle alakali olumlu seyler dusunmuyo dedi babam yok, kaybettim.. Ve bunun gibi seyler :) olan 100 tl ye oldu sanirim kadin onceden iyiydi. O yuzden baktiranlar yazsın buraya diyorum, burdan birisi daha baktirmisne kadara baktırmıştın ki ben de o kadının çok methini duymuştum
canım numarasını yollayabılırmıısn bıde ne kadar odedınntalyada gitmediğim FALCI HOCA VSS KALMADI yok alex yok mürüvet yok fatma vss ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile kuzey isminde yurt dışından gelen kendini ruh okuyucu olarak tabir eden fal tabirine kızan bir falcıya gittim :) adam inanılmaz bakıyor ve öyle 3 vakte 4 vakte kadar demiyor uzun zamandır eşimle aram çok kötüydü bir dua verdi şimdi o içerde yemek hazırlıyor ben sizlere yazıyorum :) gerçekten tavsiye ederim
ilk oncelikle merhabalar , ben selin.. antalyaya yeni taşındım falcı bulamadım sizinde yazılarınızı okudum..Bu ışıklarda gittiginiz falcı ne kadara bakıyor? ve telefonunu verebilirmisiniz rica etsem? en yakın zamanda cevap bekliyorum
kizlar merhaba açikcasi ben cafelerde fal bakan insanlara inanmam arkadasa biri fal bakti gokçe hnm konnyaaltindabir araba var burda on kaporta yaniyor adamda sinirli sinirli bakiyor dedi.arkadasin babasinin arabasinin on kaporta alev almis benzinlikte yarim saat sonra babasi geldi surati bes karis anlatti benim gozeerimden yas geelcekti kprkudan sonra bi baskasinin da ameliyat tarihi belli oldugu halde olmayacagini evlerine ates dusecegini soyledi kadinin kizinin kanserr oldugu ortaya çikti oyle boyle degil.ben Korktugum için baktiramiyorum ama isteyene numara verebilirim hala bakiyorsa tabii ozelden yazabilirsiniz
Canım yolladım telefonu sana
rıca etsem banada yollarmısınnn canım
coook tesk canım en güzel falların gerçek olsun :))))
canım bu fatmanın numarasnı labılırmıyım sana zahmet olmazsaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?