Antalyada tavsiye düğün fotoğrafçısı yardımmmm

sirinkafa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
60
8
kızlarr lütfen yardım edin, bir türlü bulamadımm :KK61: ekimde balayı için antalyada olacağım ve nasipse dışçekimi orda yaptıracağım, hiç bilmediğim için tavsiyelere ihtiyacım var, lütfen bi el atın da halledelim şu fotoğrafçı işini, şöyle klasik düğün pozları olmayan, doğal pozlar üzerine uzmanlaşmış birine ihtiyacım var :KK56::KK56:

Merhaba arkadaşlar,

Ben de Antalya'ya da yaşıyorum ve 2-3 aya kadar evleneceğim. Dış çekim için önerebileceğiniz, fotoğrafları photoshopla boğmayan fotoğrafçı öneriniz var mıdır?

teşekkürler:KK51:

merhaba bende bakıyorum ama çoğu ps li.. başka ilden olupta antalyaya da gelebilir..

merhabalar nişanlım ikinci stüdyosunu açtı tüm çekim işleri (klip,düğün hikayesi,doğum fotoğrafçılığı,kısa film,dış çekim,albüm tasarım,video kurgu) profesyonel şekilde yapıyorlar. isteğinize uygun bir karar verilirse görüşme sağlayabilirim.

Merhaba arkadaşlar,

Ben de Antalya'ya da yaşıyorum ve 2-3 aya kadar evleneceğim. Dış çekim için önerebileceğiniz, fotoğrafları photoshopla boğmayan fotoğrafçı öneriniz var mıdır?

teşekkürler:KK51:
merhaba izmirde yaşıyorum ve fotoğrafçıyım. çekim için antalyaya gelebilirim. geri dönüş yaparsanız çekim örnekleri yollayabilirim. teşekkürler.

X