Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun cnm benimBende Antalya'da yaptırıcam bu ay ivf yada gelecek tüp bebekte. Bende kararsızım.
Canım bi bilgin varmı?bana detaylı bilgi verirsen sevinirim.Memorial Batu beyden baska doktor tanimam...
Allah yardımcımız olsun sende bulursan banada yaz cnmBende Antalya'da yaptırıcam bu ay ivf yada gelecek tüp bebekte. Bende kararsızım.
inşallah hepimizin allah yardımcısı olsun.Allah yardımcımız olsun sende bulursan banada yaz cnm
Ben anadoluya gittim 6000bin civaru dedı.bide akdeniz unverste hastanesine gittik ordada 1500cıvarı dedı esime mikro tese ameliyatı dedılerinşallah hepimizin allah yardımcısı olsun.
başladın mı bir yerde tüp bebeğe yoksa hala araştırma aşamasında mısın? ben bu ay başladım antalya'da da, bilgilerimizi paylaşalım isterim.Merhaba kızlar ben antalyada tüp bebek yaptırcam ama hangi hastane olsun bi fikrim yok lutfen deneyimi olanlar memnun kalanlar banada yardımcı olsun ltfn mesajlarınızı bekliuorum cok acıl karar vermem lazım
cnm meraba başladın mı tedaviye nereye gidiyorsun bende tüp bebek için hastane araştırıyorum dabaşladın mı bir yerde tüp bebeğe yoksa hala araştırma aşamasında mısın? ben bu ay başladım antalya'da da, bilgilerimizi paylaşalım isterim.
cnm hayırlı olsun inş tutar, fiyat nası toplam ne kadar tutuyor tüp bebek birde ilgili mi doktorun ne kadar ilgileniyor meselaArkadaslar ben gelecek tüp bebek merkezine yaptiriyorum. Yarından sonra transfer olacak. Sorunuz Varsa cevaplayabilirim. Şimdilik gayet memnunum
kesinlikle memoria zeki salar ben istanbul ataşehir memorial da yaptırıyorum ama doktorum aynı zaman da antalya memorial de de çalışıyor git gel yapıyor doktorunuzla iletişiminiz çok önemli size pozitif yaklaşımı size güven vermesi o nedenle ben dr zeki beyi tavsiye ediyorum..Merhaba kızlar ben antalyada tüp bebek yaptırcam ama hangi hastane olsun bi fikrim yok lutfen deneyimi olanlar memnun kalanlar banada yardımcı olsun ltfn mesajlarınızı bekliuorum cok acıl karar vermem lazım
F fistikcisahap raporu nasıl ve nerden cikarttigin hakkinda bilgi alabilir miyim mümkünse?Teşekkür ederim. Doktorum gayet iyi. İlgi konusunda ise yapılması gereken her şey yapılıyor. Fazla bir beklentim zaten yok. Ben raporlu hastayım o yüzden ücretlendirme farklı.
Tip Fakültesinden cikarabilirsiniz. Rapor işlemleriyle esim ilgilendi ayrıntı bilmiyorum.F fistikcisahap raporu nasıl ve nerden cikarttigin hakkinda bilgi alabilir miyim mümkünse?
Bende cikartmak istiyorum bu tedavime inşallah