Tüp Bebek Merkezleri Antalyada tüp bebek yaptırcam lutfen bilgi

JUMRAL26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
929
581
36
Merhaba kızlar ben antalyada tüp bebek yaptırcam ama hangi hastane olsun bi fikrim yok lutfen deneyimi olanlar memnun kalanlar banada yardımcı olsun ltfn mesajlarınızı bekliuorum cok acıl karar vermem lazım:cry::KK1:

Memorial da tedavin oldumu cnm bana detaylı bilgi verirmisin? Bu arada Ametis80 allah sanada guc ve sabır versın ısallah hayırlısı olur iyi bi doktor bukuruz

Merhaba kızlar ben antalyada tüp bebek yaptırcam ama hangi hastane olsun bi fikrim yok lutfen deneyimi olanlar memnun kalanlar banada yardımcı olsun ltfn mesajlarınızı bekliuorum cok acıl karar vermem lazım:cry::KK1:
başladın mı bir yerde tüp bebeğe yoksa hala araştırma aşamasında mısın? ben bu ay başladım antalya'da da, bilgilerimizi paylaşalım isterim.

antalya tüp bebek merkezine gidiyorum, vitale hastanesinin yanındaki. ilk denemede başarısız olduk, benim doğal yollarla yaşadığım gebelikle aynı şekilde sonuçlandı. dondurulmuş embriyolarım var daha merkezde, adetimi düzenleyip tekrar deneyeceğiz birkaç ay sonra.

Arkadaslar ben gelecek tüp bebek merkezine yaptiriyorum. Yarından sonra transfer olacak. Sorunuz Varsa cevaplayabilirim. Şimdilik gayet memnunum

Teşekkür ederim. Doktorum gayet iyi. İlgi konusunda ise yapılması gereken her şey yapılıyor. Fazla bir beklentim zaten yok. Ben raporlu hastayım o yüzden ücretlendirme farklı.

kesinlikle memoria zeki salar ben istanbul ataşehir memorial da yaptırıyorum ama doktorum aynı zaman da antalya memorial de de çalışıyor git gel yapıyor doktorunuzla iletişiminiz çok önemli size pozitif yaklaşımı size güven vermesi o nedenle ben dr zeki beyi tavsiye ediyorum..

Slm kızlar bende bu adet sonunda histereskopi olma durumum var sanırım vitale de olcam.henüz karar vermedim.
Tedaviye nerde baslicam onu da bilmiyorum. Bana tavsiye edilenler vitale ali fuat bey,memorial batu bey,tip fakultesinde mehmet sakinci dediler bi de muhammet öztürk bey dediler ama bi kararsizlik bi kararsizlik bilemedim napcagimi pufff:KK43:

Antalya'da Akdeniz Tıp Fakültesinden alınabiliyor rapor ancak neden orada yaptırmayı düşünmüyorsunuz? Ben kısaca kendimden ve tedavimden bahsedeyim belki fikir verir sizlere de. Ispartada oturuyorum ve 33 yaşında 3,5 yıllık evliyim. Kendiliğinden bebiş gelmeyince tedavi desteği alarak bu işe giriştik eşimle. Takibimi Isparta'da yapan bir doktorum aşılama tedavisinin Ispartada iyi olmadığını söyleyerek Antalya Tüp Bebek Merkezide Murat Berkkanoğlu'na yönlendirdi. İki aşılamam orada yapıldı. Sonuç ikisi de olumsuz. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde arkadaşımın tavsiyesiyle önce Murat Özekinci'ye, ardından da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezi Sorumlu doktoru Şafak Olgan'a gittim. Devlet desteğiyle koşulları sağladığınız takdirde çok daha uygun maliyetlere katlanarak ama daha önemlisi işinde bana göre oldukça başarılı ve uzman bir doktor eşliğinde bu süreçten yararlanabiliyorsunuz.
Şafak Bey, tüp bebek merkezinin tek sorumlu doktoru. Merkezdeki tüm yük onun üzerinde. Bunca yüke rağmen her hastasıyla ilgilenir, her türlü bilgiyi verir, tüp bebek konusunda zaten uzman. Prosedür gereği iki aşılama yapıldı, ilk aşılamam tuttu ama bebişim tutunamadı. İkinci aşılamam olumsuz sonuçlandı. Artık bir sonraki aşama tüp bebek aşaması. Mart ayının başında tedaviye başladım. Ispartadan her çağırdığında gitmek zor olsa da Şafak Bey'in titiz davranmasının etkisi ve güveniyle aksatmadan tedavime devam ettim. Şu anki sonuçlarım olumlu gidiyor ve Allah'ın da izniyle bebiş sahibi olma yolunda ilerliyorum.

Demem o ki, çareyi illa özel hastanelerde aramamak gerek. Tüp bebek merkezlerinde sadece doktor değil, orada embriyoloğundan hemşiresine, hasta kabulünden personeline herkesin bana göre çok çok iyi olması gerek. Bu tedavinin maliyetini hepimiz az çok biliyoruz yaşıyoruz. Şafak Bey'in bir sözü çok hoşuma gitmişti ve süreç boyunca onu aklıma getirdim hep. "Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, rahim içerisine koyabileceğimiz en iyi embriyoyu en uygun yere bırakıyoruz. Ama ondan sonraki süreç tamamen bizim dışımızda. Allah verdi mi ter türlü verir."

Zaten doğru olan da bu değil mi..

Ha bu arada biraz istatistiki bilgi vereyim. Tıp Fakültesi Tüp Bebek Merkezindeki son 8 transferin 6 sı şu an hamile :)

Umarım bu yolda ilerleyen herkese Rabbim nasip eder. Bende bi nebze katkı sağlamış olabilmişimdir..

X