Apandist mi ?

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
Merhaba herkese dün akşam saat 18.00 suları karnımı çok aç hissediyordum yemek yapıldı masaya oturdum fakat yemeği yemek hiç içimden gelmedi ( en sevdiğim yemek ). Azıcıkta olsa zorladım kendimi yedim hafif bir ağrı vardı sağ tarafımda yemek yedikten sonra iyice arttı laptopu aldım kucağıma yatağa yattım bir daha yerimden çok zor kalktım. O ağrı bütün karnıma yayıldı sanki üzerime fil oturtmuşlar gibi elimde sağ leğen kemiğimin hemen üzerine bastırınca baya canım acıyordu( adet sancısı gibi ) Belkide gaz sıkışmasıdır dedim :26: tuvalete gittim fakat büyük tuvaletimi yapamadım. İnternetten baktım belirtisi kabızlık olabiliyormuş. Sonra annemlerin yanına gittim orada yattım annemin sağlık kitabı vardır okuduk bacağımı karnıma kadar ittirdi apandistte bacağı salınca ağrının kuvvetlenmesi gerekiyormuş bendede aynısı oldu. Ağrı yayılmaya başladı fakat ne bir ateş nede kusma vardı. Sadece hafif midem bulanıyordu psikolojik diye düşündüm ama ağrı 5-6 saat sürdü çok kısa süreler geçti bazen hafifledi ama devamlıydı. Annemler ısrar etti gidelim hastahaneye diye fakat gaz sıkışması ise diye çok utanırım boşverin dedim. Yattık annem saat başı kontrol etti beni ağrı uyurken hafifledi sabah 8 suları ağrım yoktu. Bugün çok çok çok hafif var hala dokununca hissediyorum. Okuduğum kadarıyla çok ağrılı geçen akut tarzı ve hafif ağrılı apandist varmış. Ama bugüne ortaya çıkması gerekirdi değil mi ? Ayrıca tuvalete 1 kere çıkabildim çok az :26::26: Yemeğimide gayet düzgün yedim. Boşu boşuna gidip kendimi hastahanede utandırmak istemiyorum. Bir kez yaşadım doktorlar hastalık hastasıymışım gibi davranıyorlar. Çekiniyorum gitmeye. :44: Yardımcı olursanız sevinirim. Yani tabi tahmini olarak

çok geçmiş olsun canım da bence bi doktora görünmende yarar var niye utanıyorsun ki gaz ile ilgili de olsa o da sağlık problemi doktorlar emin ol günde nelerle karşılaşıyorlar onlara çok sıradan gelir acaba bu ne ağrısı diye düşünmektense doktora gitmelisin ağrınla ilgili bir bilgiye sahip değilim ama tüm belirtileri göstermiyor diye apandisit değildir diye düşünme bildiğim kadarıyla basit bir vaka ama Allah korusun geç kalındığında çok tehlikeli git bir an önce

sakın ihmal etme sakın benimde bu şekilde başladı yavaş yavaş sonra hastanelik oldum acile taşındım sedyelerde serum birsürü ilaç ağrı kesiciler kesmedi ağrımı..bahsederken bile çok fena oldum hastanede sinir krizi geçridim ağrıdan Rabbim sağlıktan geri koymasın gerçekten en önemli şey ilaçlarımı bile dakikası dakikasına içiyorum korkudan..bende idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı çıktı..o ağrıdan kurtulamıcam sandım..sakın ihmal etme yataklara düşmeden git baksınlar çaresine..tam 1 hafta kalkamadım yataktan ve ağladım ağrı gelicek diye..hastaneyi birbirne kattım sinir krizi geçirdim ama suç bendeydi önlemimi almadım ..hastaneye mutlaka git benim durumuma düşme..anlatırken kötü oldum ya Allah sağlık sıhhat versin cümlemize..çok zordu:43:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım da bence bi doktora görünmende yarar var niye utanıyorsun ki gaz ile ilgili de olsa o da sağlık problemi doktorlar emin ol günde nelerle karşılaşıyorlar onlara çok sıradan gelir acaba bu ne ağrısı diye düşünmektense doktora gitmelisin ağrınla ilgili bir bilgiye sahip değilim ama tüm belirtileri göstermiyor diye apandisit değildir diye düşünme bildiğim kadarıyla basit bir vaka ama Allah korusun geç kalındığında çok tehlikeli git bir an önce

Teşekkür ederim evet basitmiş ama şuanda ağrı baya baya azaldı sanırım yumurtalıklarımı üşüttüm artık bir anlamı var mı bilemiyorum :44:

sakın ihmal etme sakın benimde bu şekilde başladı yavaş yavaş sonra hastanelik oldum acile taşındım sedyelerde serum birsürü ilaç ağrı kesiciler kesmedi ağrımı..bahsederken bile çok fena oldum hastanede sinir krizi geçridim ağrıdan Rabbim sağlıktan geri koymasın gerçekten en önemli şey ilaçlarımı bile dakikası dakikasına içiyorum korkudan..bende idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek taşı çıktı..o ağrıdan kurtulamıcam sandım..sakın ihmal etme yataklara düşmeden git baksınlar çaresine..tam 1 hafta kalkamadım yataktan ve ağladım ağrı gelicek diye..hastaneyi birbirne kattım sinir krizi geçirdim ama suç bendeydi önlemimi almadım ..hastaneye mutlaka git benim durumuma düşme..anlatırken kötü oldum ya Allah sağlık sıhhat versin cümlemize..çok zordu:43:

Teşekkürler ay çok üzüldüm halinize geçmiş olsun ki geçmiş gitmiş Allah bir daha böyle acı vermesin inşallah :31: Ağrım yazdığım günden beri azaldı ve şuan yok denebilecek gibi. Gitmenin bir anlamı var mı bilmiyorum. Bana üşütmüşüm gibi geliyor. :44:

geçmiş olsun
bende tam aksine günlerce hafif hafif artarak devam eden bir ağrı başlamıştı
birgün artık uykumdan uyandırdı ve gece acile gitmiştik testler filan yapıldı
gündüzündede ultrasona girdim bizde apandistten şüphelendik ama normaldi
sonra acildeki dr birde kadın doğuma gidin dedi (evliyim)
kendi doktoruma gittik meğer kocaman bir kist varmış
inşallah sizinki sadece üşütmeden kaynaklanan bir rahatsızlıktır
ama ihmal etmeyin derim :34:

geçmiş olsun
bende tam aksine günlerce hafif hafif artarak devam eden bir ağrı başlamıştı
birgün artık uykumdan uyandırdı ve gece acile gitmiştik testler filan yapıldı
gündüzündede ultrasona girdim bizde apandistten şüphelendik ama normaldi
sonra acildeki dr birde kadın doğuma gidin dedi (evliyim)
kendi doktoruma gittik meğer kocaman bir kist varmış
inşallah sizinki sadece üşütmeden kaynaklanan bir rahatsızlıktır
ama ihmal etmeyin derim :34:

Ay geçmiş olsunnnn :50: Tekrar çıkarsa ağrı gideceğim kesin en iyisi :44:kendi kendimi yemektense

Back
X