Merhaba herkese dün akşam saat 18.00 suları karnımı çok aç hissediyordum yemek yapıldı masaya oturdum fakat yemeği yemek hiç içimden gelmedi ( en sevdiğim yemek ). Azıcıkta olsa zorladım kendimi yedim hafif bir ağrı vardı sağ tarafımda yemek yedikten sonra iyice arttı laptopu aldım kucağıma yatağa yattım bir daha yerimden çok zor kalktım. O ağrı bütün karnıma yayıldı sanki üzerime fil oturtmuşlar gibi elimde sağ leğen kemiğimin hemen üzerine bastırınca baya canım acıyordu( adet sancısı gibi ) Belkide gaz sıkışmasıdır dedim :26: tuvalete gittim fakat büyük tuvaletimi yapamadım. İnternetten baktım belirtisi kabızlık olabiliyormuş. Sonra annemlerin yanına gittim orada yattım annemin sağlık kitabı vardır okuduk bacağımı karnıma kadar ittirdi apandistte bacağı salınca ağrının kuvvetlenmesi gerekiyormuş bendede aynısı oldu. Ağrı yayılmaya başladı fakat ne bir ateş nede kusma vardı. Sadece hafif midem bulanıyordu psikolojik diye düşündüm ama ağrı 5-6 saat sürdü çok kısa süreler geçti bazen hafifledi ama devamlıydı. Annemler ısrar etti gidelim hastahaneye diye fakat gaz sıkışması ise diye çok utanırım boşverin dedim. Yattık annem saat başı kontrol etti beni ağrı uyurken hafifledi sabah 8 suları ağrım yoktu. Bugün çok çok çok hafif var hala dokununca hissediyorum. Okuduğum kadarıyla çok ağrılı geçen akut tarzı ve hafif ağrılı apandist varmış. Ama bugüne ortaya çıkması gerekirdi değil mi ? Ayrıca tuvalete 1 kere çıkabildim çok az :26::26: Yemeğimide gayet düzgün yedim. Boşu boşuna gidip kendimi hastahanede utandırmak istemiyorum. Bir kez yaşadım doktorlar hastalık hastasıymışım gibi davranıyorlar. Çekiniyorum gitmeye. :44: Yardımcı olursanız sevinirim. Yani tabi tahmini olarak