Apartman Görevlisi Giderleri Zoruma Gidiyor

Hiç bir iş yapmıyorlar gibi görünüyor ama bir izne çıksınlar bıraksınlar bütün hizmeti,o zaman işlerimizi ne kadar kolaylaştırdıklarını daha iyi anlıyoruz.Tüm düzen bozuluyor.

İşin parasındaysanız siz de o işi yapabilirsiniz, sizin de kirada evleriniz olabilir yani, size engel olacak yok. Zaten o kadar asgari ücretli çalışanın kirada evleri falan yok ama ne hikmetse temizlik hizmeti verenler senden benden zengin, nasıl oluyor anlamıyorum yani.

Evin faturalarini sizin odemeniz disinda hicbir anormallik yok. Copun zaten saati olur kadin sabahtan aksam surekli biri cop cikarmis mi diye gezecek degil ya. Siz galiba arada gelsin sirtiniza masaj yapsin istiyorsunuz.
Masaj iyimiş.

Ne yapsınlar istiyorsunuz asgari ücreti haketmek için tüm gün apartmanın içinde ayakta mı dikilsin apartman görevlisi? Bu kadar özeniyorsanız siz de varsa işinizden istifa edip apartman görevlisi olabilirsiniz

Son düzenleme:
Ne yapsınlar istiyorsunuz asgari ücreti haketmek için tüm gün apartmanın içinde ayakta mı dikilsin apartman görevlisi? Bu kadar özeniyorsanız siz de var işinizden istifa edip apartman görevlisi olabilirsiniz
işi olsa oturup apartman görevlisini izlemez bence Apartmanda yaşıyorum, görevli ne yapar eder hiç görmüyorum mesela akşamları zile basar çöpümüzü alır bi tek akşam denk geliriz. Ne değişik insanlae var hayret bir şey

Yok biz daire başı bin lira ve fatura giderleri

Begenmediğiniz o işleri birde siz yapın bakalım kaç para isteyeceksiniz o zamanda fazla diyecekmisiniz.Çöpün belli bir saati vardır ve o satte toplanir iyi herkes kafasına göre koysun kadın akşama kadar çöp toplasın.İstiyorsunuz ki para veriyoruz kul köle olsun.Bodrumda oturmuyomuş bu bile lütuf sanki.Biraz vicdan diyorum .O kadar hassassanız mustakil evde oturun çöpünüzü atın temizliğinizi yapın kimseyede lütfetmeyin.

O söylediklerinizi kabul ettirmeye gücünüz yetmez de iş tanımını iyice belirleyebilirsiniz toplantıda. Çöpleri almaması kısmı ilginç geldi.
Alıyormus. Konu sahibi gün içinde rasgele bırakılan cöpleri de alsın diyor. Cöp saati diye bir olaydan habersiz kendisi galiba

Kadının evindeki ocağa kadar dikkat etmiş. Boş vakit çok diye apartman görevlisine sarmış. Kadını işinden etse kenara koyduğu ayda bin liralarla zengin olacak ya

Başka ne yapacaktı apartman görevlisi? Ayaklarınızı falan da yıkasın mı?

Kadın gün içinde kapının önüne çöp bırakan medeniyetsizler için çalışıyor. Bu bile yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…