APTAL NİŞANLILIK SÜRECİ YARDIM :(

n321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
28
9
34
Kızlar Merhaba,

Nişanlım la 2014 ağustosta kuzenim vasıtasıyla tanıştım. Tanıştığımızda ayrı ayrı şehirlerdeydik. O başka sehirde yaşıyordu. Ben başka sehirde. Facebook ta konuşmaları ilerletip telefonlarımızı aldık. Ocak 2015 te İstanbul a yanıma geldi bir haftasonu geçirdik. Herşey çok güzel sıkıntı yok. Daha sonra ben teyzeme gitcem diip Nisan ayında onun yaşadığı şehre gittim. Orda akrabalarım da var tabi. Gittim ve beni ilk abisiyle daha sonraki gün eve götürüp annesi ve ablasıyla tanıştırdı. Sonra çıkıp geldim tabi. Artık ikimiz de parmaklarımıza yüzük takmak istiyorduk. 25 mayıs 2015 te nişanlandık. Ekim ayı gibi de düğün düşünüyoruz. Allah kısmet ederse inşallah. AMA son 10 gündür. Bunalımda gibi. Bana ilgisiz soğuk. Bir laf söylesem bin tane işitiyorum. İş yerinde sıkıntıları var bölüm değiştirdi. Çıkmak istiyor ama evlilik arefesi die korkuyor işsiz kalıcak diye pekte bir şey anlatmıyor aslında. Birde bizim düğünü tek basına abisi bütün masraflarımızı karşılayacak . Onlarda maddi durumda sızlanıyorsa acaba bunlar mı onu sıktı. Bana beni bunaltarak soğutuyorsun gibi onur kırıcı kelimeler söyledi 2 gün önce. Nasıl davrancagımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şuan isteyim ama çalışamıyorum bile hep ağlamak istiyorum. Bide bu benim 2. nişanım .:-)(

Benimkisinin bir birikmişi yok. ABisi erkek evine düşen masrafları yapıcak ama düğün takılarımdan alıcak yarısını büyük ihtimalle. Yada kredi öder gibi biz ödicez belli bi tutar. Bide bizimki evin en küçüğü bi abisi bi ablası var 3 ü de bekar. Abi daha çok baba gibi olmuş.

Artık sabahları böyle yapıyoruz. Günaydın hayatım ben evden çıktım. Günaydın bende çıktım işe gidiyorum. Öğlenleri afiyet olsun akşamları ben çıktım. işte uyumadan arıyor 10 dk konuşup daha sonra uyku zamanı iyi geceler. Çok can sıkıcı Katlanamıyorum ama arkadaşlarım falan hep sabret olur diyolar. Bide uzaktayım Ne elim yetiyor ne kolum Ne yapacağımı bilmiyorum. Sabah iş yerinde sinirden sessizce ağladım. :KK43: :KK43:

Hay maşallah bu ne hız. Ağustos 2014 de tanıştınız Ocak 2015 de yüzyüze geldiniz. Nisan da ailesiyle tanıştın. Mayısda nişan yaptın. Ekim de de evleneceksin.
Ve bu senin 2. nişanın.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
Kusura bakma ama bu ne hız acele? Bi doğru dürüst tanısaydın. Yangından mal mı kaçırıyosunuz?

Kızlar Merhaba,

Nişanlım la 2014 ağustosta kuzenim vasıtasıyla tanıştım. Tanıştığımızda ayrı ayrı şehirlerdeydik. O başka sehirde yaşıyordu. Ben başka sehirde. Facebook ta konuşmaları ilerletip telefonlarımızı aldık. Ocak 2015 te İstanbul a yanıma geldi bir haftasonu geçirdik. Herşey çok güzel sıkıntı yok. Daha sonra ben teyzeme gitcem diip Nisan ayında onun yaşadığı şehre gittim. Orda akrabalarım da var tabi. Gittim ve beni ilk abisiyle daha sonraki gün eve götürüp annesi ve ablasıyla tanıştırdı. Sonra çıkıp geldim tabi. Artık ikimiz de parmaklarımıza yüzük takmak istiyorduk. 25 mayıs 2015 te nişanlandık. Ekim ayı gibi de düğün düşünüyoruz. Allah kısmet ederse inşallah. AMA son 10 gündür. Bunalımda gibi. Bana ilgisiz soğuk. Bir laf söylesem bin tane işitiyorum. İş yerinde sıkıntıları var bölüm değiştirdi. Çıkmak istiyor ama evlilik arefesi die korkuyor işsiz kalıcak diye pekte bir şey anlatmıyor aslında. Birde bizim düğünü tek basına abisi bütün masraflarımızı karşılayacak . Onlarda maddi durumda sızlanıyorsa acaba bunlar mı onu sıktı. Bana beni bunaltarak soğutuyorsun gibi onur kırıcı kelimeler söyledi 2 gün önce. Nasıl davrancagımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şuan isteyim ama çalışamıyorum bile hep ağlamak istiyorum. Bide bu benim 2. nişanım .:-)(

panik yapmayın. dediğiniz gibi belki nişanlınız bunalmıştır da evlendikten sonra geçimi nasıl sağlıcam diye dertleniyodur. sizde bişiler sorunca , o hem mahcup hemde çaresiz olduğunu düşünüp size istemsizce çemkiriyodur belki.
biraz bekleyin bence

İş yerinde stres olması maalesef günlük hayata da yansıyor.
Biz de evlendiğimizde eşim işinde sıkıntı yaşıyordu ve bir yerde ister istemez bu eve de yansıyordu. Çünkü evden çok işte insanlarla muhatap tüm gün. Düğün borcu var diye o da 1 sene zorla sabretti..

Nişanlının hem o stresi var hem de düğün stresi Biraz anlayışlı olmakta fayda var. Farkında olmadan çok sorguluyorsundur. Bir de farklı şehirlerdesiniz kolay değil.

Hay maşallah bu ne hız. Ağustos 2014 de tanıştınız Ocak 2015 de yüzyüze geldiniz. Nisan da ailesiyle tanıştın. Mayısda nişan yaptın. Ekim de de evleneceksin.
Ve bu senin 2. nişanın.

Kusura bakma ama bu ne hız acele? Bi doğru dürüst tanısaydın. Yangından mal mı kaçırıyosunuz?

aslinda bunun zamanla pek alakasi yok, 1 ay icinde tanisip evlenen ve cok mutlu olan bir cok cift var
6-7 yil birliktelik yasayan ve son dakika ayrilan, evlenince 3 ay icinde bosananda cok cift var

bencede ustune gitmemelisin
yasin kac bilmiyorum evet uzatmakta iyi degil evlenebilecekken ama biraz duzenini kursa birikimi olsa evlenseniz daha mantikli
dugunu 1 yil sonraya ertelemeni oneririm
ekime ne kaldi ki sunun surasinda

Artık sabahları böyle yapıyoruz. Günaydın hayatım ben evden çıktım. Günaydın bende çıktım işe gidiyorum. Öğlenleri afiyet olsun akşamları ben çıktım. işte uyumadan arıyor 10 dk konuşup daha sonra uyku zamanı iyi geceler. Çok can sıkıcı Katlanamıyorum ama arkadaşlarım falan hep sabret olur diyolar. Bide uzaktayım Ne elim yetiyor ne kolum Ne yapacağımı bilmiyorum. Sabah iş yerinde sinirden sessizce ağladım. :KK43: :KK43:

dediğiniz gibi aynen böyleyse başka şeyleri de sorgulayın ozaman. biz de nişanlıyız ayrı şehirlerdeyiz ama gün icinde en az 3-4 saat konuşuyoruz müsait oldugumuz takdirde..
uygun degilsek de fırsat kolluyoruz görüşebilmek icin... 2.nişanınız bunu da atarsam, millete ne derim korkusuna bazı şeyleri görmüyo olmayasınız ? mecbur hissetmeyin kendinizi.

Ve bu senin 2. nişanın.

Kusura bakma ama bu ne hız acele? Bi doğru dürüst tanısaydın. Yangından mal mı kaçırıyosunuz?[/QUOTE

İlk nişanlımda 3 yıllık bir ilişkinin sonunda nişanlandım da ne oldu sanki. Adamı tanıyamamışım demekki. Bu işler hem kısmet birazda şans. Oldu yüzükler takıldı şuan 3 aylık nişanlıyım. Diğeriyle 1 ay sonunda ayrılık olmuştu.

Çok acele etmiyor musunuz?
Daha tanısalı 1 sene olmuş bu bir senede 3-5 defa görüşmüşsünüz anladıgım kadarıyla. Ne aceleniz var?

Evet çevremde o kadar kötü niyetli insanlar varki. Kötü bir şey olsada sevinelim diye bekleyen. Onlara bu istediklerini vermek istemiyorum. Anneme babama birdaha mahcup olmak istemiyorum.

aslinda bunun zamanla pek alakasi yok, 1 ay icinde tanisip evlenen ve cok mutlu olan bir cok cift var
6-7 yil birliktelik yasayan ve son dakika ayrilan, evlenince 3 ay icinde bosananda cok cift var

bencede ustune gitmemelisin
yasin kac bilmiyorum evet uzatmakta iyi degil evlenebilecekken ama biraz duzenini kursa birikimi olsa evlenseniz daha mantikli
dugunu 1 yil sonraya ertelemeni oneririm
ekime ne kaldi ki sunun surasinda

Allah utandırmasın öyleyse ne diyelim.

Çok saol canım benim. Bakalım zaman bana ne gösterecek. Bu erkeklerin hepsi mi aynı bir tek ben mi sorunluları çekiyorum. Anlamıyorum.

%80 genelde erkeklerde bence canım, önce hatunu elde etmek için kırk takla atıyolar, sonra iş ciddiye binince evlilik korkusu sarıyor içlerini. Geri adım atıyolar.
Üzerine gitme bakalım zamana bırakmak en doğrusu.

zamana bırak fazla bunaltma adamı.
geri çekilmende fayda var.

Bence yeterince iyi tanımadan alınmış bir karar. Hiçbir kötü durum, stres altındaki halini vs. görmeden acele etmişsiniz şimdi bu yönlerini görüyorsunuz..

X