ara kanama normal mi?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
merhaba hanımlar ben 31 yaşındayım ve pco var bu ay gebelik olmayınca tarlusal kullandım ve pazartesi adetim geldi perşembe bitti ancak bugün afedersiniz lavobaya gittiğimde peçeteye biraz yoğun olmakla birlikte kan gördüm ve 2 saat sonra tekrar lavobaya gittiğimde azalmış gördüm yani bir azalıyor bir geliyor gibi biraz kasık ağrımda var ancak benim adetim perşembe kesin bitmişti neden tekrar gelmiş olabilir? her zaman olan bir durum değil? birde bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah tedaviye engel olacak bir durum yoktur :KK43: :KK43:

merhaba hanımlar ben 31 yaşındayım ve pco var bu ay gebelik olmayınca tarlusal kullandım ve pazartesi adetim geldi perşembe bitti ancak bugün afedersiniz lavobaya gittiğimde peçeteye biraz yoğun olmakla birlikte kan gördüm ve 2 saat sonra tekrar lavobaya gittiğimde azalmış gördüm yani bir azalıyor bir geliyor gibi biraz kasık ağrımda var ancak benim adetim perşembe kesin bitmişti neden tekrar gelmiş olabilir? her zaman olan bir durum değil? birde bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah tedaviye engel olacak bir durum yoktur :KK43: :KK43:
Benim ger ay olurdu sıkıntı etmeyin

A ayse2325 merhaba ben de hiç cevap gelmeyince üzüldüm çok teşekkür ederim inşallah öyledir ya hani internette çok yazı olunca kafa karışıyor yok şeker hastalığı,miyom,polip belirtisi vs diye 2 gün durup tekrar gelmesi biraz korkutttu beni :( cerrahilik bir durum inşallah yoktur tam da bebek tedavisine ramak kala

A ayse2325 merhaba ben de hiç cevap gelmeyince üzüldüm çok teşekkür ederim inşallah öyledir ya hani internette çok yazı olunca kafa karışıyor yok şeker hastalığı,miyom,polip belirtisi vs diye 2 gün durup tekrar gelmesi biraz korkutttu beni :KK43: cerrahilik bir durum inşallah yoktur tam da bebek tedavisine ramak kala
Hayır hayır aklınıza öyle şeyler getirmeyin emin olun kaç doktora gittim hiçbir şey çıkmadı 100 kadından 10 da olabiliyormuş

A ayse2325 inşallah ya şuan devam ediyor bayram sonrası direk doktora gideceğim artık beklemek istemiyorum Rabbim şafi ismiyle şifamızı versin yani bende de ilk defa oldu perşembe bitti e şimdi başlayınca insan bir an korkuyor hemen internete bakıyoruz ve ben birde bir süre gebelik testi yapıp negatif çıkınca tarlusal içtim acaba o da böyle ara kanama yapar mı bilmiyorum herşey olacağına varıyor dediğiniz gibi takmamak gerekir inşallah ciddi bir durum yoktur

A ayse2325 inşallah ya şuan devam ediyor bayram sonrası direk doktora gideceğim artık beklemek istemiyorum Rabbim şafi ismiyle şifamızı versin yani bende de ilk defa oldu perşembe bitti e şimdi başlayınca insan bir an korkuyor hemen internete bakıyoruz ve ben birde bir süre gebelik testi yapıp negatif çıkınca tarlusal içtim acaba o da böyle ara kanama yapar mı bilmiyorum herşey olacağına varıyor dediğiniz gibi takmamak gerekir inşallah ciddi bir durum yoktur
Allah şifanızı versin ve dilerim bi an önce meleğinize sahip olursunuz

A ayse2325 inşallah Rabbim size de hayırlı doğum nasip etsin yani korkmayın korkulacak bir durum yok normal diyorsunuz :) pco hastasıyım bu arada ya sorun varsa da inşallah ciddi bir problem yoktur

Bende de geçen ay olmuştu ara kanama adet bitiminindden 1hafta sonra oldum bende. Dönemsel olabiliyor merak etmeyin kötü bir şey yok☺️

D Duaherderdedeva ben de perşembe bitti bugün baktım ben şok :) şuan tekrar baktım bişey yok bir var bir yok hesabı :) biraz bel ağrım var ondan mı bilmiyorum her zaman olan bir durum da değil bir arkadaş biraz önce sizin gibi olduğunu ve normal olup asla aklıma kötü bir durum getirmememi söyledi şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız insan ister istemez korkuyor tedaviye engel bir durum mu var diye

A ayse2325 hmm :) pcodaşız :) biraz önce başka bir arkadaş da "Bende de geçen ay olmuştu ara kanama adet bitiminindden 1hafta sonra oldum bende. Dönemsel olabiliyor merak etmeyin kötü bir şey yok" diye yazmış sanırım korkulacak bir durum yok

D Duaherderdedeva ben de perşembe bitti bugün baktım ben şok :) şuan tekrar baktım bişey yok bir var bir yok hesabı :) biraz bel ağrım var ondan mı bilmiyorum her zaman olan bir durum da değil bir arkadaş biraz önce sizin gibi olduğunu ve normal olup asla aklıma kötü bir durum getirmememi söyledi şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız insan ister istemez korkuyor tedaviye engel bir durum mu var diye
Aaa öyle mi bende başlayacagım tedaviye. Şimdi yukarılara bakınca gördüm yazılarınızı zaten söylemişsiniz. Bende bugün adet oldum. Bi sonrakinde başlayacagım inşallah. Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Back
X